Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.techcrunch.com/2008/08/11/liveplace-to-launch-photo-realistic-virtual-world-rendered-in-the-cloud/#comments

Cholera nie mam pojęcia co o tym myśleć i czy naprawde to będzie istniało.

To jakaś aplikacja w przeglądarce, która pozwala nam łazić po mieście renderowanym po stronie serwera (hmmm?). Wygląda bardzo realistycznie, praktycznie jak maxwell.

Nie wiem czy dobrze to zrozumiałem, bo do tej pory zbieram się z podłogi

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

wow, no to się nazywa progres. Rzeczywiście opad szczeny szczególnie, że z tego co koleś mówi to caly rendering jest po stronie serwera. No i otwieranie painta na obrazie. I to, że każde okno ma pokój za sobą. Kurka, martix jest już całkiem blisko... trza się przygotować :)

Posted

No nieźle........... Pomyślcie jak to może pchnąć przemysł gier..... Wogóle może szykuje się mała rewolucja.

Posted
Idea mega wypas ale co jest w stanie takie coś liczyć ?

server cloud. Cos jak cluster, ale chyba fajniejsze :) Tylko sie zastanawiam co to pociagnie jak bedzie mialo duzo uzytkownikow.

Ale interiorki jeszcze nie bardzo im wychodzą :P

nie widzieli twojego tutka widac :D

Posted

Pierwsza scena z przechodzeniem przez ulicę jest niesamowita, ale reszta wygląda mniej lub bardziej beznadziejnie. :)

Zwykle wszystko psują zbyt ostre odbicia.

Ale jak na przeglądarkę, to i tak super sprawa.

Posted

ale marudzisz RA :p mi sie nie chce jeszcze w to wierzyć, że to jest możliwe. Oni kłamią, oni wszyscy kłamią, to spisek!