Jump to content

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

asd test test test

--

ok dziala wszystko. witka, wracam tu po latach nieobecnosci, nie chce mi sie pisac, wklejam obrazki ;d

tfi.jpg

nfipdp.jpg

Edited by mysz
Posted

witka ;d zacząłem sobie oto o takie coś dłubać ostatnio w gimpie, a jako, że muszę trochę od tego odpocząć to wrzucam tutaj i liczę na krytykę i porady, pozdrops!

smog1.jpg

Posted (edited)

Widac szybki postep, jesli utrzymasz tempo to w ciagu roku powinienes dosc znacznie sie wyrobic.

Edited by ICE
Posted

Niektóre pracki są naprawdę całkiem, całkiem ;)

Posted

Khe khe, czesc mistrzu:)

Lepiej pokaz galerie swoich dotychczasowych dokonan, bo warto, zeby i tutaj ktos obejrzal Twoje wykrecone prace:)

Panie i panowie, obserwujcie tego pana :)

Posted

dzięki wszystkim za komentarze ;d

@Coyote: jak w pół roku nie będę się w stanie utrzymać z frilansu, to będę musiał emigrować do wawki, a tego bardzo nie chcę ;d

@Reanimator: witka i dzięx ;d rzeczywiście jest to dobry pomysł, bo nie mam czasu narazie nic nowego dłubnąć ;D a trochę się tych prac, które się tu nadają nazbierało ;d

w większości są to prace z ostatniego roku 1,5h -2h max. kiedy je robiłem nie posiadałem jeszcze determinacji i cierpliwości żeby przysiąść nad czymś dłużej. na szczęście to już za mną, ale dzięki temu, prace te mają pewien urok ;d

część pierwsza:

najstarsza praca jaką tu wrzucam, sprzed ponad 2 lat ;d same początki ;d

slothbyreneg8bober.jpg

parę mordek

bratbyreneg8bober.jpg

bzgr1111byreneg8bober.jpg

pearlearlbyreneg8bober.jpg

kowboj

ktchowbyreneg8bober.jpg

Posted

Damn, jakie to jest fcholere lepsze od tych pierwszych w teczce! Strasznie mi sie podobaja kowboj i gola baba ze strzalka przy palcu. I ten facet z rogami gazeli, (tudziez gazela ze wszystkim faceta oprocz rogow). W ogole imo wszystkie megafajne poza pierwszymi dwoma w teczce i robotem! :D

Posted

wychodzi na to, ze się uwsteczniam ;D

ostatnia paczka staroci

starslightbyreneg8bober.jpg

gooddaygentlemenbyreneg.jpg

bi5byreneg8bober.jpg

napbyreneg8bober.jpg

hideandseekbyreneg8bobe.jpg

morbidindulgencebyreneg.jpg

i na koniec cos wesolego ;D

jawsbyreneg8bober.jpg

Posted

bardzo fajnie sie u ciebie dzieje, jednak o wiele bardziej podobaja mi sie prace z dwochpierwszych udpadow na tej stronie teczki bo ostatni udpade jakis taki, brak mu tej fantazji ktora byla w poprzednich pracach :))

Posted

też mam wrażenie że w tych wczesnych jest jakiś wykręcony madnesss, który powoli zanika, a szkoda bo w tym właśnie twoja siła. Generalnie bardzo fajne, psychodeliczne klimaty.

Posted

dzięx za komenty ;d madness jest cały czas, poprostu różnych rzeczy próbuję

tu taki staroć, na któryś cow na conceptart.org

chyba nawet nie finalna wersja ale coś nie mogę jej znaleść. robione w wielkim pośpiechu

cow163filil.jpg

Posted

wyglada mi na bobra ale też jest zaj.. ;)

no coś stracił satabilność max chwilowo mam nadzieje, posty same sie nie nabiją ;D

Posted

wip garnkogłowego rycerza z przerwą na 30 minutową dziouchę. cały czas mam ochotę robić szybkie proste szkice, a zawsze kończy się na paru h; potem przerywam i zaczynam nastepny obrazek, który ma być szybki i znowu go dłubie do późnej nocy i nic nie mogę w ten sposób skończyć. dziś się w końcu udało zrobić 30 minutową lalę

knight+wip.jpg

GAL+1+copy.jpg

Posted

kurde wszystko pięknie ładnie ale mi czegos brakuje w tych prackach...hmm no ale cholera ciezko mi opisać czego mi brak;p np. obserwując prace Ashleya, widze totalny luz+warsztat+kunszt, a tutaj niestety widze momentami marną podróbke;/( np. ta laska z robalem i rakietą). No mam wrazenei ze patrzysz na swojego idola, chcesz robić tak samo, kopiujesz niektóre motywy, ale nie masz jeszcze takiego skilla i rozmachu by zrobić to prawidłowo. Momentami wręcz te prace wyglądają jakby były robione na siłę, zeby tylko wprowadzić jakies motywy i powiązania z twórczością Wooda. A szczególne braki widać w tej '30 minutowej lasce'. No sory stary,ale to wyglada jak malunek jakiegos dzieciaka;/

Z drugiej jednak strony niektóre pracki wyglądają kozacko. Więc niewiem gdzie upatrywać winy, bo sa dość ostre różnice w jakosci prac...

I niewiem po kiego wała starać się być drugim "ashleyem' skoro ani sie jego nie doścignie, ani przegoni...

Posted (edited)

ciężki zarzut z tym 'byciem drugim ashleyem na siłę' skoro są tu tylko dwie prace które mogą być w pewnym stopniu powiązane z jego twórczością ;d

co do ""obserwując prace Ashleya, widze totalny luz+warsztat+kunszt" - on to robi 20 lat z hakiem, dla mnie coś co robię na boku, i dodatkowo żadna z tych prac nie powstawała dłużej niż 3h. take it easy :} dzięx za koment!

ps1 wood nie jest nawet w moim top5

ps2 czy ludzie na tym forum znają tylko wooda i bisleya? :}

Edited by mysz
Posted

ludzie na tym forum znają cała mase innych artystów,ale po co mają wymieniąć reszte skoro widać w twoich pracach przewaznie inspiracje woodem i bisleyem...?

Tylko dwie prace?w większosci pojawiają się motywy zaczerpnięte z tworczosci ashleya- chociazby te korony nad dupami...

Dobra mniejsza o wiekszosc...

Posted (edited)

okej jesteś jakimś ciężkim przypadkiem, ruszajmy dalej zatem

coś z innej beczki:

kmicic%2Bzombinicz%2Blil.jpg

war+sklad+fi+lil.jpg

Edited by mysz