mysz Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 (edytowane) *,,,* *,,,* *,,,* Edytowane 22 Czerwiec 2016 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 (edytowane) asd. Edytowane 2 Listopad 2010 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 (edytowane) asd test test test -- ok dziala wszystko. witka, wracam tu po latach nieobecnosci, nie chce mi sie pisac, wklejam obrazki ;d Edytowane 17 Grudzień 2009 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 (edytowane) Edytowane 13 Maj 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 wesołych świąt ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 witka ;d zacząłem sobie oto o takie coś dłubać ostatnio w gimpie, a jako, że muszę trochę od tego odpocząć to wrzucam tutaj i liczę na krytykę i porady, pozdrops! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 (edytowane) Widac szybki postep, jesli utrzymasz tempo to w ciagu roku powinienes dosc znacznie sie wyrobic. Edytowane 5 Styczeń 2010 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2010 pierwszy komentarz! \o/ dzieki ;d mam tylko pół roku niecałe niestety :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 ...mam tylko pół roku niecałe niestety :{ czemu tylko tyle :) dynia bardzo fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Niektóre pracki są naprawdę całkiem, całkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 noo :D mnie sie bardzo podoba dynia swiateczna :D fajna kompozycja, i ten stworek przy stole tez jest git ^^ fajnie pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Khe khe, czesc mistrzu:) Lepiej pokaz galerie swoich dotychczasowych dokonan, bo warto, zeby i tutaj ktos obejrzal Twoje wykrecone prace:) Panie i panowie, obserwujcie tego pana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2010 dzięki wszystkim za komentarze ;d @Coyote: jak w pół roku nie będę się w stanie utrzymać z frilansu, to będę musiał emigrować do wawki, a tego bardzo nie chcę ;d @Reanimator: witka i dzięx ;d rzeczywiście jest to dobry pomysł, bo nie mam czasu narazie nic nowego dłubnąć ;D a trochę się tych prac, które się tu nadają nazbierało ;d w większości są to prace z ostatniego roku 1,5h -2h max. kiedy je robiłem nie posiadałem jeszcze determinacji i cierpliwości żeby przysiąść nad czymś dłużej. na szczęście to już za mną, ale dzięki temu, prace te mają pewien urok ;d część pierwsza: najstarsza praca jaką tu wrzucam, sprzed ponad 2 lat ;d same początki ;d parę mordek kowboj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2010 a wale hurtem ;d i parę nagich niewiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Damn, jakie to jest fcholere lepsze od tych pierwszych w teczce! Strasznie mi sie podobaja kowboj i gola baba ze strzalka przy palcu. I ten facet z rogami gazeli, (tudziez gazela ze wszystkim faceta oprocz rogow). W ogole imo wszystkie megafajne poza pierwszymi dwoma w teczce i robotem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astmol Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 To są świetne rzeczy, stary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Wygląda to jakbys malowal po lowpoly modelach... takie moje pierwsze skojarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2010 wychodzi na to, ze się uwsteczniam ;D ostatnia paczka staroci i na koniec cos wesolego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 kolejna przerwa, kolejny powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 bardzo fajnie sie u ciebie dzieje, jednak o wiele bardziej podobaja mi sie prace z dwochpierwszych udpadow na tej stronie teczki bo ostatni udpade jakis taki, brak mu tej fantazji ktora byla w poprzednich pracach :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 też mam wrażenie że w tych wczesnych jest jakiś wykręcony madnesss, który powoli zanika, a szkoda bo w tym właśnie twoja siła. Generalnie bardzo fajne, psychodeliczne klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 rozwalające rysunki, troche ciary mnie przeszly:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2010 dzięx za komenty ;d madness jest cały czas, poprostu różnych rzeczy próbuję tu taki staroć, na któryś cow na conceptart.org chyba nawet nie finalna wersja ale coś nie mogę jej znaleść. robione w wielkim pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 16 Październik 2010 Autor Share Napisano 16 Październik 2010 parampampam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 no prosze, jakie fajniste to ostatnie plastycznie... zwierzak również pocieszny fajnie malowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Październik 2010 Autor Share Napisano 20 Październik 2010 dzięx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 ten szczur w gipisie fajnie malowany :) tak btw. tylko ja mam problemy z otwieraniem max3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 wyglada mi na bobra ale też jest zaj.. ;) no coś stracił satabilność max chwilowo mam nadzieje, posty same sie nie nabiją ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Musze u Ciebie zamowic obraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 tak btw. tylko ja mam problemy z otwieraniem max3d? ja tez mam.. sory za offa ....fajne pracki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Kostek Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Widać inspirację Bisleyem, tylko nierówne te prace. Narysuj coś w ołówku w klimacie tych pierwszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 A po co ma rysowac cos olowkiem? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Ja to kupuję. Taki trochę Ashley Wood miejscami. Fajne, bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 2 Listopad 2010 Autor Share Napisano 2 Listopad 2010 wip garnkogłowego rycerza z przerwą na 30 minutową dziouchę. cały czas mam ochotę robić szybkie proste szkice, a zawsze kończy się na paru h; potem przerywam i zaczynam nastepny obrazek, który ma być szybki i znowu go dłubie do późnej nocy i nic nie mogę w ten sposób skończyć. dziś się w końcu udało zrobić 30 minutową lalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 SAI (http://sai.detstwo.com/sai/) sketches : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 kurde wszystko pięknie ładnie ale mi czegos brakuje w tych prackach...hmm no ale cholera ciezko mi opisać czego mi brak;p np. obserwując prace Ashleya, widze totalny luz+warsztat+kunszt, a tutaj niestety widze momentami marną podróbke;/( np. ta laska z robalem i rakietą). No mam wrazenei ze patrzysz na swojego idola, chcesz robić tak samo, kopiujesz niektóre motywy, ale nie masz jeszcze takiego skilla i rozmachu by zrobić to prawidłowo. Momentami wręcz te prace wyglądają jakby były robione na siłę, zeby tylko wprowadzić jakies motywy i powiązania z twórczością Wooda. A szczególne braki widać w tej '30 minutowej lasce'. No sory stary,ale to wyglada jak malunek jakiegos dzieciaka;/ Z drugiej jednak strony niektóre pracki wyglądają kozacko. Więc niewiem gdzie upatrywać winy, bo sa dość ostre różnice w jakosci prac... I niewiem po kiego wała starać się być drugim "ashleyem' skoro ani sie jego nie doścignie, ani przegoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 (edytowane) ciężki zarzut z tym 'byciem drugim ashleyem na siłę' skoro są tu tylko dwie prace które mogą być w pewnym stopniu powiązane z jego twórczością ;d co do ""obserwując prace Ashleya, widze totalny luz+warsztat+kunszt" - on to robi 20 lat z hakiem, dla mnie coś co robię na boku, i dodatkowo żadna z tych prac nie powstawała dłużej niż 3h. take it easy :} dzięx za koment! ps1 wood nie jest nawet w moim top5 ps2 czy ludzie na tym forum znają tylko wooda i bisleya? :} Edytowane 12 Styczeń 2011 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 ludzie na tym forum znają cała mase innych artystów,ale po co mają wymieniąć reszte skoro widać w twoich pracach przewaznie inspiracje woodem i bisleyem...? Tylko dwie prace?w większosci pojawiają się motywy zaczerpnięte z tworczosci ashleya- chociazby te korony nad dupami... Dobra mniejsza o wiekszosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 (edytowane) okej jesteś jakimś ciężkim przypadkiem, ruszajmy dalej zatem coś z innej beczki: Edytowane 12 Styczeń 2011 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 ale fajna teka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2011 szkice 4 DUBSKNIT zrobione w sai jakby ktośbył ciekawe to więcej @ http://this-juice-is-blood.blogspot.com/search/label/DUBSKNIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 ostatnie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) zagapiłem się trochę w GIMPIE, parę h, jedna warstwa ;d Edytowane 27 Styczeń 2011 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 szkicyk gimpik gimpik szkicyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 taki prosty robotek póki co, tylko kształty i światło, będzie dalej dłubany wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 i jeszcze diaboliczny speedzik w ramach trenowania światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Robot ma fajne cieniowanie takie jakie lubię tzn na wypukłościach i ziarniste przejścia coś co sam kiedyś o ile będę malował zastosuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 kolejny spidzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi