Napisano 15 Wrzesień 200816 l Pierwszy etap konkursu Bitwa 3D „Straszne Skutki Awarii Telewizora” dobiega końca. Spośród wszystkich uczestników biorących udział w konkursie czas wyłonić nominowanych. Osoby te do dnia 25 września będą pracowały nad ostatecznym wyglądem swoich prac i tym samym biorą udział w finałowej walce o główne nagrody. Dziękujemy jak zwykle za tak liczny udział w konkursie. W Bitwach od dawna oprócz nagród ważne są również wszelkie aspekty edukacyjne. Mamy nadzieję, że i tym razem dzięki udziałowi w konkursie podnieśliście swoje umiejętności. Osoby, które nie zostały nominowane powinny wiedzieć, iż dalej mogą kontynuować pracę i mogą poprosić moderatora o przeniesie wątku do działu W.I.P. Oto lista osób, które wezmą udział w ścisłym finale konkursu (kolejność alfabetyczna): _Kreska_ [sSAT]: Kids adrian2608 [sSAT] jedyny przyjaciel Anomal [sSAT] (Kuracja) Bacry [sSAT]:dzieła zebrane lenina Bapi23 [sSAT]: "Nie mam czasu!" breja [sSAT]: Wszędzie dzieciaki, dużo dzieciaków! danilo2 [sSAT] Telewizyjna Diwa (prima donna of TV) dyb3k [sSAT] Więcej mocy Elmo22 [sSAT]: Serial farelek [sSAT]: Starożytne Złomowisko ferni [sSAT]: Ciężkie lądowanie. fikołek [sSAT] Goodbye... happy-angel [sSAT] Hasta la vista baby! iacu [sSAT] Dysfunkcja jabollo1 [sSAT] o ja cierpie dole!!! JunioR [sSAT] Dwanaście kilometrów do naprawy kozioo [sSAT] wsi spokojna... Kris_R [sSAT] Spadaaamy Levus [sSAT] Zbrodnia i kara Lucas [sSAT]: You're not going anywhere today Leleń [sSAT] HeadShot mateusz_s[sSAT] Z ekranu na dywan... mileS [sSAT] Nie kontrolowany postęp.. mpta [sSAT]: mrowienie w kroczu Nvidia [sSAT]: Mój Telewizor Mój Dom shi [sSAT] myśle... Tomala [sSAT] Babka wchodzi będzie główka ttaaddeekk [sSAT] David XXI wieku Zwracamy uwagę, iż finałowe prace należy zamieścić w wątkach do dnia 25 września (do godz. 23:59). Należy pamiętać o regulaminowym rozmiarze prac. Życzymy powodzenia! -- News: http://www.max3d.pl/news.php?id=327 Edytowane 15 Wrzesień 200816 l przez Adek
Napisano 15 Wrzesień 200816 l Autor Witam! Gratuluje jeszcze raz nominowanym. Mam nadzieje, że nic nie pomyliłem z linkami i teraz jest dobrze. Nie było łatwo. W tej bitwie troche więcej osób znalazło się wśród nominowanych - pojedynek będzie jeszcze większy :) Wszystkich, którzy brali udział w bitwie i nie zdążyli na czas jeszcze raz zachęcam do skończenia pracy. Tak jak napisałem. Bez wątpienia choćby ze względów edukacyjnych. Dobrej nocy życze wszystkim i ide spac bo na 8 do pracy :)
Napisano 16 Wrzesień 200816 l Gratulacje wszystkim :) Hehe, coś bym w swojej poprawił ale już czasu nie mam, więc będę innych poganiał ----> Fikołek :D