Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwszy etap konkursu Bitwa 3D „Straszne Skutki Awarii Telewizora” dobiega końca. Spośród wszystkich uczestników biorących udział w konkursie czas wyłonić nominowanych. Osoby te do dnia 25 września będą pracowały nad ostatecznym wyglądem swoich prac i tym samym biorą udział w finałowej walce o główne nagrody.

Dziękujemy jak zwykle za tak liczny udział w konkursie. W Bitwach od dawna oprócz nagród ważne są również wszelkie aspekty edukacyjne. Mamy nadzieję, że i tym razem dzięki udziałowi w konkursie podnieśliście swoje umiejętności.

Osoby, które nie zostały nominowane powinny wiedzieć, iż dalej mogą kontynuować pracę i mogą poprosić moderatora o przeniesie wątku do działu W.I.P.

Oto lista osób, które wezmą udział w ścisłym finale konkursu (kolejność alfabetyczna):

Zwracamy uwagę, iż finałowe prace należy zamieścić w wątkach do dnia 25 września (do godz. 23:59). Należy pamiętać o regulaminowym rozmiarze prac.

Życzymy powodzenia!

--

News: http://www.max3d.pl/news.php?id=327

Edytowane przez Adek

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam! Gratuluje jeszcze raz nominowanym.

Mam nadzieje, że nic nie pomyliłem z linkami i teraz jest dobrze. Nie było łatwo. W tej bitwie troche więcej osób znalazło się wśród nominowanych - pojedynek będzie jeszcze większy :)

Wszystkich, którzy brali udział w bitwie i nie zdążyli na czas jeszcze raz zachęcam do skończenia pracy. Tak jak napisałem. Bez wątpienia choćby ze względów edukacyjnych.

Dobrej nocy życze wszystkim i ide spac bo na 8 do pracy :)

Napisano

"I wychodzą na ostatnią prostą..." - Powodzenia wszystkim :)

Napisano

Gratulacje wszystkim :)

Hehe, coś bym w swojej poprawił ale już czasu nie mam, więc będę innych poganiał ----> Fikołek :D