mis3k Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Zrobiłem ten placek dość dawno temu, ale postanowiłem wrzucić.
Touch Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Hahaha, czego, jak czego, ale ogórków 3d, to się na forum nie spodziewałem zobaczyć^^ Nieźle wygląda, tylko rozjaśniłbym brzegi ciasta;) Pozdr
Orangegraphics Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 ogórki nienaturalnie w pizze wchodzą, mi się poza tym podoba.
krzyhhh Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 fajnie wygląda ;) ale chyba coś ze skalą nie tak , pizza wydaje sie strasznie mała . pozdro
kamil.ochel Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Cucumber Pizza Tradicional Polish Dish :) Brawo, całkiem udany model a w zasadzie texturq xD
Johny Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Przez dof dwoch ogorkow w tle za bardzo nie widac, wiec jest luz, ten z prawej tez wyglada spoko, ale ten z lewej to juz totalna kicha jesli chodzi o to jak jest zanurzony w ciescie, reszta wyglada pozytywnie
Temporal Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 dokladnie zanurzenie ogorka nie teges ale ogolnikowo fajnie i apetycznie a jak ktos narzeka ze mala no hmm coz rozne sa rozmiary pizz a ta akurat namniejsza bo ktos by nie przy forsie :P
Loki Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 "dokładnie zanurzenie ogórka nie teges"... no comments :D fajny model, faktycznie może nie fotoreal ale i tak fajny :) duży plus za temat odemnie :)
MRay Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Witam. Jeżeli chciałeś wzbudzić apatyt u odbiorcy to Ci się udało .. i dlatego właśnie muszę wyskoczyć na mało co nieco :P Pozdrawiam.
keraj37 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 bravo, ma to potencje mozna pare rzeczy poprawic - dodac jakies znicszczenia na nozu poprawic ogorki i bedzie praca jeszxcze lepsza niz jest teraz
snajper992 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Widac, że texturka rozmazala się z prawej stony pizzy przy butelce i na przecięciach cista. Te ogórki jakoś tak niezbyt wiarygodnie wyglądają w serze i textura nie wszędzie łączy sie na przcięciach pizzy.A pozatym wszystko mi sie podoba.
Tores Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Może jest i kilka niedoróbek ale ogólnie bardzo dobrze wyszło.
mis3k Napisano 3 Listopad 2008 Autor Napisano 3 Listopad 2008 Dzięki. Trochę brudu na łopatce by się przydało, to fakt.
adam_m Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Brzeg pizzy do wymiany. Zamiast ogórka daj krewetki ;)
Vega Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Pizza mi się podoba. Również bym ogórki wywalił i nic nie wstawiał zamiast nich :P Pizza może jest mała bo to jest pewnie ta sklepowa :P Nie wiem jak się tam zwą Riga xD czy coś takiego. Łopatkę możesz trochę pobrudzić chyba, że to nowa ze sklepu :D Może jest taka czysta bo jest myta w Ciff tak pokazują reklamy xD Jak już ubrudzić to możesz wyjąć trochę jeden kawałek pizzy. Tyle ode mnie.
Orangegraphics Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 keraj37- rozwaliłeś mnie tą potencją.:D:D:D koniec Offa;]
Rekomendowane odpowiedzi