Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem ten placek dość dawno temu, ale postanowiłem wrzucić.

Pizza 1.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hahaha, czego, jak czego, ale ogórków 3d, to się na forum nie spodziewałem zobaczyć^^

Nieźle wygląda, tylko rozjaśniłbym brzegi ciasta;)

Pozdr

Napisano

fajnie wygląda ;) ale chyba coś ze skalą nie tak , pizza wydaje sie strasznie mała .

pozdro

Napisano

Przez dof dwoch ogorkow w tle za bardzo nie widac, wiec jest luz, ten z prawej tez wyglada spoko, ale ten z lewej to juz totalna kicha jesli chodzi o to jak jest zanurzony w ciescie, reszta wyglada pozytywnie

Napisano

dokladnie zanurzenie ogorka nie teges ale ogolnikowo fajnie i apetycznie a jak ktos narzeka ze mala no hmm coz rozne sa rozmiary pizz a ta akurat namniejsza bo ktos by nie przy forsie :P

Napisano

"dokładnie zanurzenie ogórka nie teges"... no comments :D

fajny model, faktycznie może nie fotoreal ale i tak fajny :) duży plus za temat odemnie :)

Napisano

Witam. Jeżeli chciałeś wzbudzić apatyt u odbiorcy to Ci się udało .. i dlatego właśnie muszę wyskoczyć na mało co nieco :P Pozdrawiam.

Napisano

bravo, ma to potencje mozna pare rzeczy poprawic - dodac jakies znicszczenia na nozu poprawic ogorki i bedzie praca jeszxcze lepsza niz jest teraz

Napisano

Widac, że texturka rozmazala się z prawej stony pizzy przy butelce i na przecięciach cista. Te ogórki jakoś tak niezbyt wiarygodnie wyglądają w serze i textura nie wszędzie łączy sie na przcięciach pizzy.A pozatym wszystko mi sie podoba.

Napisano
  • Autor

Dzięki.

Trochę brudu na łopatce by się przydało, to fakt.

Napisano

Pizza mi się podoba. Również bym ogórki wywalił i nic nie wstawiał zamiast nich :P

Pizza może jest mała bo to jest pewnie ta sklepowa :P Nie wiem jak się tam zwą Riga xD czy coś takiego.

Łopatkę możesz trochę pobrudzić chyba, że to nowa ze sklepu :D Może jest taka czysta bo jest myta w Ciff tak pokazują reklamy xD Jak już ubrudzić to możesz wyjąć trochę jeden kawałek pizzy.

Tyle ode mnie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.