Napisano 9 Lipiec 200915 l Kolory świetne jak na mój gust tylko tematycznie tak średnio. Bierz się pan za jakiś konkret :p
Napisano 9 Lipiec 200915 l Autor konkretnie to mi sie nic nie chce poprsotu bazgram.. relaxxxxxxsicksicksick fun2
Napisano 13 Lipiec 200915 l Wydaje mi się, że jednak ta postać ma stosunkowo zbyt długie nogi, bądź zbyt krótkie ręce (z czego lewa wyszła IMO brzydko) Potwór mógłby być w ruchu (np. szybko przebiegać pod postacią), ale to już Twoja koncepcja i nie będę się wtrącał. Jak na bazgranie dla relaksu, dość ładne. Ciekawi mnie, czy coś jeszcze z tego masz zamiar wykrzesać.
Napisano 14 Lipiec 200915 l Autor prespektywa jest pojechana dlatego ciezko bylo dobrac proporcje zioma :/ ale zlewam.. maluje dalej ..
Napisano 14 Lipiec 200915 l Urzekają mnie Twoje tech-enviro. Przekonujące jak dla mnie. Z organiką idzie Ci nieco gorzej ale razem w połączeniu aż tak nie odstaje.
Napisano 1 Sierpień 200915 l Kto to Chujli? Chun Li, laska ze Street Fightera w spolszczonej pisowni.
Napisano 1 Sierpień 200915 l Ten co sie "c-a pi" ;P Nie znam sie zupelnie na typografii, ale chyba musisz nad nia jeszcze popracowac ;P sam rysunek morduje! :)
Napisano 14 Sierpień 200915 l Bardzo fajnie wychodzą Ci bryłki. miło popatrzeć. Podoba mi się ten pędzelek, którym robisz detal skóry przy organice i też np na trawie w ostatnim) :D Możesz się nim podzielić, albo napisać coś o nim więcej? :D Tekstura, którą wrzucasz na całą pracę (na samym końcu chyba) mogłaby zniknąć w niektórych miejscach, bo teraz robi się przez nią taka pikseloza spłaszczająca całość. Przez chwilę myślałem, ze to przez słabą jakość zapisu do jpg np panu z postu # 65 zupełnie to nie służy, a usunięcie tego tam to byłaby chwila. btw znalazłem jakiś czas temu Twój SB na ca.org daleko zaszedłeś od tamtego czasu :)
Napisano 14 Sierpień 200915 l Autor no nie powiem zebym ciezko pracował ale staram sie nieopierdalać perfidnie ..co do efektu pixelozy to uwielbiam go ale w tym konkretnym przykladzie nie chodzilo mi o oddanie glebi albo cośtam,,bardziej o klatke pacjenta.. i textury nie narzucalem na konccu :P ona caly czas[odpoczatku do konca bazgrolenia] byla na "goornej warstwie" tak dla pobudzenia wyobrazni..
Napisano 17 Sierpień 200915 l Dużo fajnych prac, podobają mi się. Te precyzyjniejsze kształty robisz lasso-toolem czy geometrię na 3d zaczynasz ?
Napisano 17 Sierpień 200915 l Autor geometrie ..lasso..3d ..:/ ktoorą ? te roboty to tylko okragły brush i tyle ..na początku bez preszura na opacity
Napisano 16 Październik 200915 l Koncept hełmu ciekawy, niebanalny. W ostatnim wipie ciekawie ciepłe kolorki w zimne przechodzą, ale płonącego gościa dopiero później dojrzałem.
Napisano 16 Październik 200915 l A ja gościa zobaczyłem od razu. :P praca bardzo mi się podoba, jedyne, do czego mógłbym się przyczepić, to ta biała pionowa literko-podobna krecha. Trochę oko denerwuje, bez tego praca może będzie nieco spokojniejsza. To tyle, pozdrawiam. :)
Napisano 16 Październik 200915 l Autor thx,,, pewnie ta wersja bedzie ciemna jak cholera.. ale to wip ek na moim laptopie..ta poprzednia wygląda na nim okropnie jasno heeh..cholerne monitory..
Napisano 18 Październik 200915 l kolorki technika - pozazdroscic....ale postawa ejst wzgledna :P jakas taak niezdecydowana, moglby jakos inacze jstac, "cos" innego z rekoma "robic" ... pozdrawiam
Napisano 30 Listopad 200915 l Damn, nie mam pojecia o teorii kompozycji, ale jakos wybitnie mi sie podoba jak na tej ilustracji wszystkie elementy obrazka sa rozplanowane, grzybki stanowia swietna przeciwwage dla tych ostrych form, a zelaztwo wystajace z ziemi nadaje fajowy rytm...
Napisano 30 Grudzień 200915 l Autor THX Urbanboogie JA tez nie mam pojecia o teorii kompozycji hehe .maluje na czuja..
Napisano 31 Grudzień 200915 l ułaa ten ostatni picek super. Chętnie bym go zobaczył wykończonego i w kolorze. Jedynie ta lewa strona picka mało oferuje atrakcji. Można by pokombinować coś z tą częścią jeśli byś chciał kiedyś go wykończyć. Szczególnie podobają mi się bryłki mięśni na potworze.
Napisano 1 Styczeń 201015 l Autor raczej nie bede z tym kombinował.. bo i po hu, lewa strona jest za lekka bo prawa jest ciut za cieżka eheh.. bez konca ...pieprzyć to..non sens :p podkolorwoalem jakis starszy b&w szkic
Napisano 1 Styczeń 201015 l ten bialo czarny sie niezly wydaje..nawet bardzo..jeszcze jak bys sie pokusil softbrushem tu i tam te dalsze plany potraktowac..bylo by lepiej..tak mi sie zdaje. ostatni tez spoko..tylko tatypografia nieszczesna..wywalil bym.. pozdro
Napisano 1 Styczeń 201015 l Mniemam, ze Leszkowi chodizlo o cos takiego. Zmniejsyzlem te zkontrast na niektorych mniejistotnych postaciach, by skupic wzrok widza na akcji dziejacejs ie najblizej widza. P.S Bardzo sie rozwinales, bedziesz wacpan kiedys master.
Napisano 2 Styczeń 201015 l masz ciekawe podejście mr. sickx3... walisz srake na opinię, czy tam rady, poprostu dajesz nowe arty zupełnie pewien tego, że wszystko jest w nich spoko... :P pozdro, fajnie się dzieje w teczce...
Napisano 10 Styczeń 201015 l Autor taa "wale kolejnego art*a zupełnie pewien tego, że wszystko jest w ni*m spoko" lol ehehh akurat... jak ktos sie chce wypowiedziec to prosze bardzo... ps. dziekuje za dobre rady Edytowane 10 Styczeń 201015 l przez sicksicksick
Napisano 10 Styczeń 201015 l Na photobucketa bys lepiej "walil srake", bo chyba cos znowu ocenzurowal bez sensu ;P
Napisano 10 Styczeń 201015 l Nie nie, Sick musial usunac lub przeniesc plik do innego albumu, ocenzurowane pliki sa odpowiednio opisane.