RaVirr Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Kolory świetne jak na mój gust tylko tematycznie tak średnio. Bierz się pan za jakiś konkret :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 konkretnie to mi sie nic nie chce poprsotu bazgram.. relaxxxxxxsicksicksick fun2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 oi bad brains Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Wydaje mi się, że jednak ta postać ma stosunkowo zbyt długie nogi, bądź zbyt krótkie ręce (z czego lewa wyszła IMO brzydko) Potwór mógłby być w ruchu (np. szybko przebiegać pod postacią), ale to już Twoja koncepcja i nie będę się wtrącał. Jak na bazgranie dla relaksu, dość ładne. Ciekawi mnie, czy coś jeszcze z tego masz zamiar wykrzesać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2009 prespektywa jest pojechana dlatego ciezko bylo dobrac proporcje zioma :/ ale zlewam.. maluje dalej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 Urzekają mnie Twoje tech-enviro. Przekonujące jak dla mnie. Z organiką idzie Ci nieco gorzej ale razem w połączeniu aż tak nie odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Kto to Chujli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Kto to Chujli? Chun Li, laska ze Street Fightera w spolszczonej pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Ten co sie "c-a pi" ;P Nie znam sie zupelnie na typografii, ale chyba musisz nad nia jeszcze popracowac ;P sam rysunek morduje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2009 kij w mrowisko i jest o czym gadac..... sun lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Sierpień 2009 Share Napisano 14 Sierpień 2009 Bardzo fajnie wychodzą Ci bryłki. miło popatrzeć. Podoba mi się ten pędzelek, którym robisz detal skóry przy organice i też np na trawie w ostatnim) :D Możesz się nim podzielić, albo napisać coś o nim więcej? :D Tekstura, którą wrzucasz na całą pracę (na samym końcu chyba) mogłaby zniknąć w niektórych miejscach, bo teraz robi się przez nią taka pikseloza spłaszczająca całość. Przez chwilę myślałem, ze to przez słabą jakość zapisu do jpg np panu z postu # 65 zupełnie to nie służy, a usunięcie tego tam to byłaby chwila. btw znalazłem jakiś czas temu Twój SB na ca.org daleko zaszedłeś od tamtego czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 no nie powiem zebym ciezko pracował ale staram sie nieopierdalać perfidnie ..co do efektu pixelozy to uwielbiam go ale w tym konkretnym przykladzie nie chodzilo mi o oddanie glebi albo cośtam,,bardziej o klatke pacjenta.. i textury nie narzucalem na konccu :P ona caly czas[odpoczatku do konca bazgrolenia] byla na "goornej warstwie" tak dla pobudzenia wyobrazni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Dużo fajnych prac, podobają mi się. Te precyzyjniejsze kształty robisz lasso-toolem czy geometrię na 3d zaczynasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 geometrie ..lasso..3d ..:/ ktoorą ? te roboty to tylko okragły brush i tyle ..na początku bez preszura na opacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 ooo to ostatnie ciekawe choc miejscami sa problemy z odczytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 no, to teź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 bardzo fajne te dwa/trzy ostatnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2009 (edytowane) żółwy optyczny Edytowane 19 Wrzesień 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 3h..........wip moze cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Koncept hełmu ciekawy, niebanalny. W ostatnim wipie ciekawie ciepłe kolorki w zimne przechodzą, ale płonącego gościa dopiero później dojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpax Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 no też przyznam że gościa później zobaczyłem ale kolory super;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 A ja gościa zobaczyłem od razu. :P praca bardzo mi się podoba, jedyne, do czego mógłbym się przyczepić, to ta biała pionowa literko-podobna krecha. Trochę oko denerwuje, bez tego praca może będzie nieco spokojniejsza. To tyle, pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 thx,,, pewnie ta wersja bedzie ciemna jak cholera.. ale to wip ek na moim laptopie..ta poprzednia wygląda na nim okropnie jasno heeh..cholerne monitory.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Zaczyna się robić ciekawie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 ok. cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 kolorki technika - pozazdroscic....ale postawa ejst wzgledna :P jakas taak niezdecydowana, moglby jakos inacze jstac, "cos" innego z rekoma "robic" ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 (edytowane) yhmh Edytowane 29 Listopad 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Listopad 2009 Autor Share Napisano 29 Listopad 2009 czerwony kapturek 2012 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Widać, że lubisz sc-fi i znakomicie Ci to wychodzi w tych speedach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 O, fajne. Historyjke za tym czuc. I kolor wykorzystany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Damn, nie mam pojecia o teorii kompozycji, ale jakos wybitnie mi sie podoba jak na tej ilustracji wszystkie elementy obrazka sa rozplanowane, grzybki stanowia swietna przeciwwage dla tych ostrych form, a zelaztwo wystajace z ziemi nadaje fajowy rytm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 THX Urbanboogie JA tez nie mam pojecia o teorii kompozycji hehe .maluje na czuja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 ułaa ten ostatni picek super. Chętnie bym go zobaczył wykończonego i w kolorze. Jedynie ta lewa strona picka mało oferuje atrakcji. Można by pokombinować coś z tą częścią jeśli byś chciał kiedyś go wykończyć. Szczególnie podobają mi się bryłki mięśni na potworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 raczej nie bede z tym kombinował.. bo i po hu, lewa strona jest za lekka bo prawa jest ciut za cieżka eheh.. bez konca ...pieprzyć to..non sens :p podkolorwoalem jakis starszy b&w szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 ten bialo czarny sie niezly wydaje..nawet bardzo..jeszcze jak bys sie pokusil softbrushem tu i tam te dalsze plany potraktowac..bylo by lepiej..tak mi sie zdaje. ostatni tez spoko..tylko tatypografia nieszczesna..wywalil bym.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Mniemam, ze Leszkowi chodizlo o cos takiego. Zmniejsyzlem te zkontrast na niektorych mniejistotnych postaciach, by skupic wzrok widza na akcji dziejacejs ie najblizej widza. P.S Bardzo sie rozwinales, bedziesz wacpan kiedys master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 masz ciekawe podejście mr. sickx3... walisz srake na opinię, czy tam rady, poprostu dajesz nowe arty zupełnie pewien tego, że wszystko jest w nich spoko... :P pozdro, fajnie się dzieje w teczce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) taa "wale kolejnego art*a zupełnie pewien tego, że wszystko jest w ni*m spoko" lol ehehh akurat... jak ktos sie chce wypowiedziec to prosze bardzo... ps. dziekuje za dobre rady Edytowane 10 Styczeń 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Na photobucketa bys lepiej "walil srake", bo chyba cos znowu ocenzurowal bez sensu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Nie nie, Sick musial usunac lub przeniesc plik do innego albumu, ocenzurowane pliki sa odpowiednio opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi