sicksicksick Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 (edytowane) sorry cos sie chyba nie wgrało bo jak jeszcze sprawdzałem w domu ,było ok,a.. tak to jest z tym netem z PLAY .no pojawił sie LOL.. Edytowane 12 Styczeń 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 pare poprawek.. i koniec z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 znaczek na ramieniu odciaga uwagę od reszty, nie wiem czy takie bylo zamierzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Mniemam iz otoczenie pokrte jest warstwa sniegu, wiec chyba troszke bardziej winien byc on widoczny w wielu obszarach ilustracji; na pierwszy rzut oka, otoczenie wyglada na deszczowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 naprawdę udana kompozycja i kolory. ja bym jednak jeszcze nałożyła na to jakiś light w jakimś stylu mieszania warstw co by więcej powietrza i wrażenia przestrzeni nadać. ale ogólnie jest fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Hy, a ja bylem pewien ze to jest anderłoter, chociaz po lewej jakis ptak siedzi na tym kablu. To chyba przez taka zielonkawa tonacje, wielkiego falujacego glona po lewej i kilka krasnorostow ktore osadzily sie na kablu. Poza tym postac wyglada jakby bezwladnie unosila sie w wodzie. I jeszcze te białe babelki... Jestem kompletnie konfjuzd co do miejsca akcji, ale i tak mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 anderłater, konfjuzd? Kocham Cię Polsko... Co do sceny, też sądziłem, że pod wodą, ale postać trzyma strzelbę co zmienia sens bycia na dnie, choć to sztuka tu wszystko możliwe... pracka super. Brakuje wrażenia przestrzeni przez co obiekty wydają mi się bardzo bliskie niemal sprawiając, że "nurek" jest kolosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 anderłater, konfjuzd? Kocham Cię Polsko. Jakis Ty malo trędi taki... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Pracka faktycznie fajna ale ja też mam skojarzenia głębi oceanu - na pierwszy rzut oka bo potem dojrzałem ptice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2010 moze byc ocean :P .. zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 tuftuf tuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Luty 2010 Autor Share Napisano 2 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 bardzo przyjemny ten obrazek z olbrzymem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 świetny koncept rózo-stwora, pasował by klimatem do american mcgee's alice generalnie muszę przyznać że większość prac jest bardzo dobra, w moim guście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) thx [edit1] 2 bigger ver Edytowane 28 Marzec 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 najs, kojarzy mi się z podmalowaną starą ilustracją z okładek Fantastyki... osssstra c ipka... kurtauka z paskiem jeszcze za płasko... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Paleta w zieleń wpada nieco. Fajny koncept pani. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) ..nienawidzę malować ale nie umiem przestać ^^ małe poprawki.. ale jeszcze bardziej nienawidze wyślizganych fałszywych artów bez kreski i widocznego * brusha.. ohyda .. dzieki za komenty..skromne ale zawsze to cos heeh.. Rotcore nie martw sie nie podmalowałem zadnej starej fantastyki LOL..ale faktycznie nic tu nowego nie widze eheh.. nie mam weny do tego szitu.. pzdr Edytowane 29 Marzec 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 przyjemne;) jakby się czepić to rzucił mi się w oczy cień katany;) chyba powinien się zakrzywiać na udzie;) no i nie widać update'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 niekonsekwencje w oswietleniu. To w ogole dzien czy noc? Niebo wskazuje na dzien a swieca sie wszsytkie swiatla w budynkach moze warto inne zdjecie znalezc? :) Cien jaki rzuca katana jest zly calkowicie. Zastanow sie czy powinien tam w ogole byc skad pada swiatlo? oddziel wyrazniej plany jakis delikatny fog narzuc na tlo Gargulce za ciemne odbij troche swiatelka an nich Te kolce w okolicach lechtaczki sa smiszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 (edytowane) chudek pokaż jakies swoje portfolio zebym wiedział na jakim poziomie percepicij odbierasz.. ..wrzucam zeby niebyło bez przebiegu ~5min Edytowane 30 Marzec 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 6min `3 sec LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 (edytowane) 25 mincccscxcxc Edytowane 30 Marzec 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 4min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Podane czasy robią na mnie wrażenie, nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 czasy jak czasy można szybciej, ale te dwa ostatnie naprawdę fajne (oczywiście rysunki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 do mnie na maxa przemawia ostatnia japonszczyzna! super zroznicowane plany.! jaaa... w okolo5 min!? matko... ale te Twoje zycie goni... rozumiem ze niektórzy mowia ze nie mają czasu bo to i tamto... ale tak jak Ty to oni chyba czasu nie wykorzystują xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) ..no mozna szybciej a nawet trzeba czasami.. dzieki za komentarze monster stawiajacy klocka hehehe.. Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Mnie to się on kojarzy z trollem z łoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 ze pewnie konczyl nie bedziesz to tylko wspomne ze kolano lewe cos nie tegys, moglo by byc nizej bądz wyzej, chociaz... wtedy by juz nie wygladalo tak "wypróżniająco!" :)) bardzo fajne kolorki i szkoda ze z prawej tak pusto ;)) pozdrowienia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) no tak Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 łoo ostatni jaki klimat! az sie prosi o podmalowke na kolor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 a mi sie ostatni nie podoba; zwłaszcza te macki po bokach. Za to ten enviro jest naprawde spoko; bardzo mi sie podobają te siatki po prawej stronie. wydaje mi się że całość wyglądałaby jeszcze lepiej, gdyby na moście było więcej detalu, i np gdyby był wykonany lasso toolem, tym wielokątnym. bo troche jest mało tchniczny ten most, a na dodatek ten brak geometrii jest podkreślony tym że most jest ucięty kadrem, który jest zdecydowanie prostą linią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nata Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Wydaje mi sie ze perspektywa siatki pada, "wydaje" bo nie wiem czy tak mialo byc czy rzeczywiscie to twoj blad, a rzuca sie to w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Gdyby to było zdjęcie, inni co zajmują się fotografią powiedzieli by Ci że wylewa Ci się woda ze zdjęcia. Ciekawe jak się to ma do obrazków(przechylona linia horyzontu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 tak, wszystkie pain ty traktuje jak poligon doświadczalny.. jesli jest pochylony horyzont to tak mialo to wygladac.. czy wszystko musi byc takie jakie wam ogól przedstawia za jedynie poprawne.. mnie to nie tylka ..maluje co lubie jak lubie i F O.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 leży perspektywa leży :P a jeśli horyzont jest przechylony, to nie na korzyść obrazka, bo jeszcze bardziej potęguje błędny skrót. ale ostatni świetny - może ten robak ma za duże nogi, ale genralnie czuje sie klimat :) a, i świetna sygnaturka. taka japonizująca. dziwne że nie zwróciłam wcześniej uwagi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 przypomniało mi sie powiedzenie "Twoja stara pierze w rzece". Fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 heheh ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Klimat troche jak z czarnobyla:P Na tym 2 rysunku, chyba zmieniałeś mu głowę... bo widać tam jakieś pociągnięcia obrysujące postac. Robiłeś wszystko na jednej warstwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 jak dla mnie to step back wcześniej dawałeś czadu z detalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 a bazgram ..bo juz wszystkie pomki wyokgladalem i internet mnie nie zaskakuje heheeh niczym ..wiec opcja albo chlac z kumplami albo cos pomalowac,, a czy step back nie mnie oceniac.. a i tak.. noo .. te "speedy" zazwyczaj max na 3 warstwa ch maluje na koncu i tak londuja na jednej warstwie , jest bardziej analogowo heeh..cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kornatka Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 a kiedyś mi wypomniałeś ze nie maluje na warstwach =P fajne te spidy, jak zawsze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 a tam , bo niby powinno sie pracowac na warstwach :P ale z lenistwa jak nie musze to nie wale warstw .. okno na totalnym kacuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi