sicksicksick Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 ta postac "nie siedzi" w tym obrazku...w poprzednich malunkach tez te postacie takie jakies na sile. zbyt bardzo sie roznia od textur...przez co wyglada jak wklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 (edytowane) Edytowane 24 Wrzesień 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 napierdzielasz tymi obrazkami jak z kalasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 i ciagle za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 ten ostatni ssie..proporcje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 lesiuuu czepiasz sie szczegółów heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Ciężko pracujesz. Codziennie wrzucasz. To musi być doceniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Dokładnie. Za to podziwiam i kłaniam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 ostatnie pare dni susza po 11 h w tyrze wykancza : .. i dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Październik 2010 Autor Share Napisano 13 Październik 2010 jednym tchnieniem ... w rytm ..tricky dobrze ryje beret o tej porze hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Październik 2010 Autor Share Napisano 13 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Kazda ma w spbie cos fajnego (troche za mocne krawedzie ale to kwestia gustu) Ostatnia to bardzo fajna pracka do wykonczenia jak nastawisz zlamana prawa reke (nawet bez kolorow jest klimacik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonic Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Ej! A gdzie sutki? Bardzo dobre wyczucie kolorów i tonów, a przy takim tempie i swobodzie malowania wróżę raczej damn quick progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Ty te babeczki(ogólnie postacie, szkice) zawsze z refek czy czasem z dyni coś pociągniesz? Fajne lekkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 dupcie pierwsza klasa ! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 18 Październik 2010 Autor Share Napisano 18 Październik 2010 ta dziewczyna ostatnia akurat z bani.. mieszam zazwyczaj nigdy nie rysuje w stu procentach z fotki ..staram sie zmieniac cos tak by nie odstawalo od ogulnej kompozycij postaci ,albo rysuje cos na podstawie paru referencij ,wtedy wiecej zapamietuje ..samo przerysowywanie jakos nic mnie nie uczy :/.. musze troche pomyslec heeh.. . studiuim stopy. /fragment ukladanki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffhhhhhfhf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffhhhhhfhf Eeemm... zakrztusiłeś się herbatką? Fajna pracka ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Październik 2010 Autor Share Napisano 27 Październik 2010 hehe nie.. klawiatura mi sie w laptopie troche rozpie*ala za duzo udezen przezyla heeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 ostatnie bardzo ladne, po co jest ta kula w studium stopy, pobierasz z niej walor? jest to jakas nowa technika o ktorej jeszcze nie slyszalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 kula,, nie wiem nad czyms myślałem pewnie heeh ..nie pamietam o co chodziło ale twój pomysł z walorem ł niezły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 one step further Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 bardzo mi sie podobają te Twoje ćwiczenia anatomii, są bardzo konsekwentne i cieszą oko :> Obrazeczki z przestrznią i zabawą perspektywą też mi się podobają :D nic tylko połączyć te dwie różne rzeczy i zrobić coś spektakularnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Obserwuję teczkę, ku uciesze moich oczu i dochodzę do wniosku... mam nadzieję że jeszcze o tym nie pisałem... że teczka świetnie ilustruje powiedzenie... "Psy szczekają a karawana jedzie dalej!" :D To ja tylko tyle... miło było popatrzeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Listopad 2010 Autor Share Napisano 2 Listopad 2010 telthona - nie mam pomysłoow na cos spek ..sprek sp spektakularnego :p JakkaS - hehe dobree :] jeden z very speedoow po fotce :p.. ciekawe cwiczenie daje do myslenia lepsze niz przemalowywanie ..tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Ta, dobry pomysł. To tak jak z tymi kulami na różnych fotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 z jakimi kulami :/ cos bardziej wyslizganego 7h .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 dwie 10 minutoowki --tors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) wnioski Edytowane 6 Listopad 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 sicksicksick płasko, płasko płasko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 O co chodzi z kulami, juz wyjasniam. Moze nie bylem pierwszy ale wpadlem na pomysl, aby w gotowe zdjecia wstawiac proste bryly geometryczne i oswietlac je w taki sposob by wpasowaly sie jak najlepiej w otoczenie. Zarowno kolorystycznie, jak....wogole Szkoda tylko ze nie zrobilem jeszcze nic w tym kierunku ekhm Ale namowilem Kojota, a to juz cos, taki dobry uczynek ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Listopad 2010 Autor Share Napisano 7 Listopad 2010 Florian P towja stara jest płasko ICE ciekawy pomysł, chyba gdzies na sjiun to widziałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 wymiatasz świetnie, chetnie obaczylbym cos Twojego w TSP bo w teczce tylko baby, roboty i potwory ;] a i jak ja przegladam to rzuca mi sie w oczy ze w większości kolorowych pracek dominuje ciemna zielen i granat, tj w ostatnim upie, moze troche wiecej koloru albo jakies eksperymenty z nowa paleta...? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Kule są dwie strony wczesniej dla nieoswieconych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Listopad 2010 Autor Share Napisano 7 Listopad 2010 na kolory nie zwracam uwagi , najważniejszy jest walor, reszta sama sie dopisze jak bedzie jakis pomysł, ... edit: Areien kule są wszędzie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 jestes do tego przekonan? to jakies Twoje wnioski czy stosujesz jakiegos systema/metode? moze zabżmiało szyderczo, ale pytam naprawde z ciekawości =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Florian P towja stara jest płasko ICE ciekawy pomysł, chyba gdzies na sjiun to widziałem.. Przeginasz. To, że wyrażam swoją opinię daje Ci prawo do obrażania mnie? Widocznie nie potrzebujesz uwag tylko poklasków, może warto zmienić portal w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Przeginasz. To, że wyrażam swoją opinię daje Ci prawo do obrażania mnie? Widocznie nie potrzebujesz uwag tylko poklasków, może warto zmienić portal w takim razie? bardziej pokojowo sie zapytac nie dalo x). Florian P towja stara jest płasko- dziecinna riposta, na maksa ;) ale czy na trójwymiarowego :(? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 na kolory nie zwracam uwagi , najważniejszy jest walor, reszta sama sie dopisze jak bedzie jakis pomysł, ... Czyli jak rysujesz obrazek to zaczynasz od B&W czy od razu jedziesz kolorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 Czyli jak rysujesz obrazek to zaczynasz od B&W czy od razu jedziesz kolorem? czasmi tak czasami nie.. kku wczoraj pisałem posta i cos wyyjeb/*ało albo policja forumowa działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 kurcze, te pozy sa swietne, tylko chyba u 4 babeczki cos z lewa reka jest nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi