Gość Krzy-siek Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Witam wszystkich ... przed chwila sie zarejestrowalem, wiec teraz wypadaloby sie przedstawic :) Mam na imie Krzysiek, jestem studentem jednej z kieleckich uczelni oraz fanatykiem grafiki komputerowej (2D, 3D, animacje, webdesign - wszystko chcialbym jakos ogarnac :) ). Podstawy grafiki 2D i animacji flash mam juz opanowane, dlatego chcialbym poszerzyc zakres wiedzy do grafiki 3D i chyba trafilem w najlepsze miejsce jakie moglem, aby wreszcie sie za to zabrac :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Wiitoooomyyyyy...i zapraszamy Do FAQ.... http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=77 tak na powitanie, dla Ciebie i reszty Userow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Ave Satan! Witamy na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Pozdrawiamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 arev przestań, nie straszmy go tak odrazu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Siemasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 O, kolejny spam - wątek. ;D Witamy w skromnych progach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 eh, na wszystkich forach takie wątki służą do nabijania sobie postów, może tutaj też zrobimy specjalny dział na przywitania? ;) Witam witam i o zdrowie pytam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Albo moderowane pierwsze 3 posty? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Wogóle to oco chodzi z tymi postami, ma się jakieś bonusy za ich większą ilość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Ilość postów na forum to jak ilość przyjaciół na naszej klasie. Im więcej, tym fajniejszy jesteś. Ci z ponad 1k mają takie fajne podpisy pod nickiem :D Jest o co walczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Pewnie ze ma sie bonusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 dlatego jak tylko sie da, trzeba pisac post pod postem. I liczyc ze modowie nie zobacza. ps. slyszalem ze jak ma sie 3000 postow to mozna liczyc na znizki w barach studenckich. No i powiedzcie mi ktory osobnik plci przeciwnej nie poleci na "a wiesz ile ja mam postow na max3d.pl nabitych?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Ci z ponad 1k mają takie fajne podpisy pod nickiem :D Jest o co walczyć :P Nie koniecznie 1k, Ty już możesz sobie walnąć podpis. ( no i kolejny post do przodu, jeszcze kilka i dadzą mi wreszcie ten kredyt w banku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Dobrze wiedzieć. Czuje się teraz TAKI FAJNY :D ale... ale pisanie postów straciło dla mnie sens :( (jeee kolejny post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Witaj Krzy-siek. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Siema spamerzy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi