Skocz do zawartości

Tygodniowy speedpainting 47: "Boski rycerz" - SONDA 115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tygodniowy speedpainting 47: "Boski rycerz" - SONDA

• RaVirr
      5
    • serio
      0
    • Uriel
      1
    • selfu
      0
    • AravaL
      29
    • Szymi
      0
    • Kefir
      0
    • heavymental
      4
    • weedlog
      26
    • lordbiernac
      12
    • adi-su
      3
    • DaRoZ
      7
    • gabahadatta
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ostatnio coś za często wygrywają prace humorystyczne :P rutyna jest be.

Napisano

glos na AravaL, najbardziej klimatyczna praca, dobre kolorki, (z anatomia i wyczuciem bryly troche gorzej ale nadrabia charakterem ;)

weedlog tez fajnie (kolorki, tekstury) ale jakos praca malo mowi (mysle ze przydaloby sie wiecej dynamiki, lub wiecej charakteru u rycerza)

pozdro

Napisano

heh co do braku dynamiki w pracy weebloga jakos się nie mogę zgodzić :) imo numero uno to właśnie ta praca.

Napisano

A mój głos dostanie lordbiernac. Za kolorystyke pracy i pokazanie czegoś innego niż reszta.

Ta praca ma to coś... tą iskre w oku. :P

Edytowane przez Elvans

Napisano

jeden z serwerów imageshacka padł chyba, bo inne moje prace tam wrzucone mi wyświetla :/ coś ostatnio mają z tym problemy.

załączam do posta tutaj.

mój głos się wahał między weedlogiem, a biernacem, ale w końcu padło na pierwszego :)

Napisano
  • Autor
jeden z serwerów imageshacka padł chyba

Faktycznie serwer wysiadl. Podmienilem w sondzie link na ten nowy.

Napisano
  • Autor

Z calym szacunkiem dla pracy AravaL - jak dla mnie powinna byc dogrywka miedzy trzema prowadzacymi pracami, za mala roznica punktow. Juz byly takie przypadki i organizowana byla wowczas druga rynda glosowania.

Proponuje jednodniowa dogrywke.

Jest ktos przeciwko?

Napisano

w sumie dogrywaka byla tylko wtedy jak byly takie same wyniki.

Bywalo juz, ze ktos wygrywal jednym glosem ;-)

Ja proponuje zeby zwyciezca sostal Araval a pozostale dwie prace i tak dac do galerii.

Ale zrobcie towarszyszu jak uwazacie.

Napisano

Moim zdaniem dobry pomysł z dogrywką, ale lepiej by było gdyby wypowiedzieli się sami zainteresowani (Ci z największą ilością głosów) :)

Napisano

mi trochę niezręcznie się wypowiadać - decyzja imho powinna należeć do aravala, bo to on zdobył o ten jeden głos więcej ;)

Napisano

moim zdaniem zbyt mała różnica punktów by jednoznacznie ocenić kto wygrał, dogrywka z tymi 3 pracami jak najbardziej :)