Eric_Draven Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Model uważam za skończony, chyba że mocno będziecie marudzić ;).model ma 2407 trisów. Z przodu biednie wygląda bo texel mały i mapowanie nie najlepsze, wyszedłem z założenia że to będzie mało widać ingame. Siatki, etc. jutro albo kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 jak dla mnie bardzo fajne , moze wrzuc jakies siateczki;) edit: ok, niedoczytalem ... w takim razie licze bardziej na jutro niz kiedys ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 fajne fajne, teraz texturki, siateczki i tutorial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Naaajs. Aż miło popatrzeć na takie malowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Fajna klamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Wszystko super^^ Klamka textury i wszystko potęguje fakt ze uwielbiam Starcraft'a^^ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 No niezle a ja to czekam az jakis game artowiec zrobi jakiegos tutka odnosie calej zabawy gema artowej od modelingu do textur. Wsumie raz don mario zrobil tutek z kaczynskim ale to bylo tylko teksturowanie i tylko samego lba wiec to jeszcze nie to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 giwera miód malinka, mnie sie bardzo podoba spoko sie nalezy 5* :) żadko sie tu widuje tak dobre a tym bardziej ukończone klameczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Temporal - takich tutoriali jest od groma, chociażby ten: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=731917&postcount=1325 http://www.gameartisans.org/forums/showthread.php?t=5000 czy ten http://area.autodesk.com/index.php/tutorials/tutorial_index/street_cop_workflow_by_mashru_mishu/ Sorry za off top, dodam tylko, że nadal uważam, że giwera daje radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 z tym stworkiem juz widzialem no ale fakt dobry jest a do drugiego trzeba loginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Dla mnie git, trochę innych uszkodzeń by się przydało typu ryski, rozdrapania jakieś może. To samo Ci pisałem a propos piły:p pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2008 (edytowane) oto siatki i Tekstury. Sorry za trisy, lepszego nie bedzie. a Poza tym dziwie sie że odwróconego kanłu w normalce nikt nie widział, Widać dobrze sie kamufluje ;) Mam jeszcze pytanie, widział ktoś gdzieś dobrego tutka o dodawaniu Broni do UT3? Ale takiej full custom z animacjami etc. wiem że gdzieś jest ale nie moge teraz znaleźć ;/ Edytowane 27 Grudzień 2008 przez Eric_Draven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 no ślicznie to wygląda, niezle opanowałes giwerowe sprawy, kanału odwroconego czasem ciezko sie dopatrzec jak jest jeszcze kolor i wysztko wyglada piknie hehe, co do tutka to moze powinien być na dodatkowej płycie z ut, szczerze mówic odkąd kupiłem tego uteka to nawet nie sięgnąłem po tą płyte, wiem ze w ut 2004 był taki tut na dodatkowej płytce bo tą raczyłem obejzec całą hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 A gdzie Marine? :) świetne textury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 nooo fajna.... no ! :) Znudziło mi sie juz oh i ah...wiec nic wiecej nie pisze. Mario...nie ma takiego tutka na płycie ... Eric..jak znajdziesz tego full custom to podziel sie :) i fajnie jakby był tez taki do pojazdów... hehe pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 sory za odgrzewanie ale tak naprawdę to tylko tu mogę wrzucić. Realtimowa prezentacja tego złoma powyżej http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=483332 Fr3d- nie znalazłem niczego sensownego, był jeden na stronie moda warchamerowego ale najciekawsze momenty były pisane w stylu "to wiecie to nie będę pisał" i sie zaciełem przy animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 No rzeczywiście lekko dziwnie się kamera zachowuje... można dostać od ciebie plik blend. tej prezentacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaraskg Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 a ja sie przyczepie i napisze,ze ten model nie ma muszki xP jak tu z takiego strzelać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Fajna giwera. Chcialbym z takiej dostac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 W prezentacji wygląda super, świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Prezentacja bardzo fajna, ta kamera moze faktycznie troche przeszkadzac, ale to w sumie szczegol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 w sumie to nie napisze nic nowego - prezentacja super, kamera wadliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Dawid, dawno nie widzialem nic nowego od Ciebie... :) Swietnie to wyglada. :) Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi