Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Model uważam za skończony, chyba że mocno będziecie marudzić ;).model ma 2407 trisów. Z przodu biednie wygląda bo texel mały i mapowanie nie najlepsze, wyszedłem z założenia że to będzie mało widać ingame. Siatki, etc. jutro albo kiedyś.

sc2gaussriflejv4.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie bardzo fajne , moze wrzuc jakies siateczki;)

edit:

ok, niedoczytalem ... w takim razie licze bardziej na jutro niz kiedys ;P

Napisano

Wszystko super^^ Klamka textury i wszystko potęguje fakt ze uwielbiam Starcraft'a^^ Pozdro

Napisano

No niezle a ja to czekam az jakis game artowiec zrobi jakiegos tutka odnosie calej zabawy gema artowej od modelingu do textur. Wsumie raz don mario zrobil tutek z kaczynskim ale to bylo tylko teksturowanie i tylko samego lba wiec to jeszcze nie to :P

Napisano

giwera miód malinka, mnie sie bardzo podoba spoko sie nalezy 5* :)

żadko sie tu widuje tak dobre a tym bardziej ukończone klameczki

Napisano

Dla mnie git, trochę innych uszkodzeń by się przydało typu ryski, rozdrapania jakieś może. To samo Ci pisałem a propos piły:p

pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

oto siatki i Tekstury. Sorry za trisy, lepszego nie bedzie. a Poza tym dziwie sie że odwróconego kanłu w normalce nikt nie widział, Widać dobrze sie kamufluje ;)

Mam jeszcze pytanie, widział ktoś gdzieś dobrego tutka o dodawaniu Broni do UT3? Ale takiej full custom z animacjami etc. wiem że gdzieś jest ale nie moge teraz znaleźć ;/

constructionsheetag2.jpg

Edytowane przez Eric_Draven

Napisano

no ślicznie to wygląda, niezle opanowałes giwerowe sprawy, kanału odwroconego czasem ciezko sie dopatrzec jak jest jeszcze kolor i wysztko wyglada piknie hehe, co do tutka to moze powinien być na dodatkowej płycie z ut, szczerze mówic odkąd kupiłem tego uteka to nawet nie sięgnąłem po tą płyte, wiem ze w ut 2004 był taki tut na dodatkowej płytce bo tą raczyłem obejzec całą hehe

Napisano

nooo fajna.... no ! :)

Znudziło mi sie juz oh i ah...wiec nic wiecej nie pisze.

Mario...nie ma takiego tutka na płycie ...

Eric..jak znajdziesz tego full custom to podziel sie :)

i fajnie jakby był tez taki do pojazdów... hehe

pzdr!

Napisano
  • Autor

sory za odgrzewanie ale tak naprawdę to tylko tu mogę wrzucić. Realtimowa prezentacja tego złoma powyżej

http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=483332

Fr3d- nie znalazłem niczego sensownego, był jeden na stronie moda warchamerowego ale najciekawsze momenty były pisane w stylu "to wiecie to nie będę pisał" i sie zaciełem przy animacji.

Napisano

No rzeczywiście lekko dziwnie się kamera zachowuje... można dostać od ciebie plik blend. tej prezentacji??

Napisano

a ja sie przyczepie i napisze,ze ten model nie ma muszki xP

jak tu z takiego strzelać?

Napisano

Prezentacja bardzo fajna, ta kamera moze faktycznie troche przeszkadzac, ale to w sumie szczegol

Napisano

w sumie to nie napisze nic nowego - prezentacja super, kamera wadliwa