Matti Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 (edytowane) Czesc, No to troche pogrzebalem przy wszystkim od ostaniego czasu. Chyba jest lepiej. Postac robiona w wolnych chwilach. Soft 3dsmax, mental ray, photoshop. pozdrawiam Edytowane 7 Czerwiec 2009 przez Matti
themindfields Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Fajne, fajne :). Ciekawy pomysł, ale nie podobają mi się te krechy na reczniku niewiadomo skad i po co? i troche niektóre elementy wydają się (lub być może są) wycięte i wklejone na ten piasek i widać taką białą obwódke np. przy krabie. Ale reszta super, podoba mi się bardzo cała pracka :).
Matti Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Napisano 15 Styczeń 2009 dzieki za komentarz. W sumie masz racje z tymi paskami. Wyrzuciclem je. I pobawilem sie w shopie zeby pozbyc sie tych obowdek wokol kraba;) u mnie nie bardzo jest je widac nie wiedziec czemu. w pierwyszm poscie wrzucilem poprawiona wersje
themindfields Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Następny Larro-maniak ;p. No, do poprawionej wersji już nie mam się czego czepiać ;). Super.
jamal333 Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Fajne fajne . Bardziej do tej scenki pasowałby jakiś leżaczek obok przenośna lodówka a w środku jakieś piwka w puszce (mogą być oczywiście napoje bezalkoholowe ;D ) Ale i tak bardzo podobać się.
BLADE Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 praca fajna i miła w odbiorze, tylko ręcznik ajkoś nie pasuje i coś z nim nei gra.. jhakiś taki ziarnisty w stosunku do reszty. ale to tylko moja subiektywna ocena :) pozdrawiam
pecet Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Fajna lala, ale envi chyba troche zbyt simple ;)
La R Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Sympatycznie lecz trochę blado jak na taki klimat.
_Arti_ Napisano 17 Styczeń 2009 Napisano 17 Styczeń 2009 A ja w tle widzę góry czy tam jakieś wyspy, które nie odbijają się w oceanie! O_O A tatko.. Ciachooo ;* I też disp'a brakuje na tej palmie na pierwszym planie. Poza tym piasek taki bez wyrazu - widać po cieniu, cień nie zniekształca się pod wpływem piasku.
Nash23 Napisano 17 Styczeń 2009 Napisano 17 Styczeń 2009 Rewelacja. Nie jetem pewny czy taki temat nadaje się na wizualizację. Raczej na rysunek odręczny, ale daje rade. Skąd taki pomysł?
Idaho Napisano 17 Styczeń 2009 Napisano 17 Styczeń 2009 A jaki temat nadaje się na wizualizację ?! - pyt retoryczne. Jest taki specjalny dział cartoon sie nazywa odsyłam do galerii na 3D total.Co do ręcznika to wydaje mi się (mogę się mylić) ale nie widziałem na plaży w kolorze krwistej czerwieni ;) zmień kolor na turkusy, błękity z motywami muszelek, rybek itp Praca miła w odbiorze. Pozdrawiam
DiO Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 ogolnie mila w odbiorze pracka ale rece(w szczegolnosci palce) sa straszne... u nog chyba tak samo. pozdrawiam
Eden-3d Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 fajna pracka,przyjemne swiatelko,podoba sie
Shogun 3D Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Zimne światło wyraźnie bardzo wietrznego dnia. Aż się skuliłem z zimna jak ją taką prawie nagą ujrzałem. jak taki efekt chciałes uzyskac, to ok, ale jesli nie, to wrzuć to spowrotem na warsztat i przede wszystkim światlo ociepl i tło zmień, cumulusy usuń. Poza tym coś mi tu z materiałami nie gra, niedopracowane są jakieś, tak naprawde nie widać co z jakiego materiału jest zrobione...
Pawelkos Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Lubie takie pracki w cartoonowym stylu. Fajny pomysl z tym ze nie podoba mi sie recznik, chodzi mi o jego shader a nie o kolory, tak jak ktos juz wczesnije napisal, jakis taki ziarnisty; przydala by sie wiesza rodzielczosc tekstury pnia paly (zwlaszcza kiedy dajesz ja ta pierwszy plan) oraz jakis displ na tym pniu; klapki mogloby byc bardziej kolorowe, bo teraz wygladaj jak ze zwyklej czarnej gumy i nie pasuja do tego klimatu, wydaje mi sie ze raczka ktora trzyma na biodrze troche zle zriggowales bo wyglada jakby ja strasznie wykracala, az sprawia jej to bol ;p, no i ladniejesz tlo by sie przydalo. Poza tymi moim uwagami praca bardzo mi sie podoba i zdecydowanie na duzy plus
SYmek Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 (edytowane) Bardzo fajny model babki, kompozycja ujdzie. Reszta leży. Propsy, gdzieś miedzy prostotą a niedopracowaniem. Światło i materiały kompletnie nie zrobione, choć widać w nich dobry pomysł, który Ci świtał. Ale z laski zrobiłeś żelka. Posiedź nad świtałem i materiałami a będzie git. pozdr., skk. EDIT: Przyjrzałem się jeszcze raz i wydaje mi się, że przesadzam z powyższym. Ale ziarno prawdy tam tkwi. Kwestia doboru materiałów dla piasku, kobitki, zieleni pozostaje. Nie są spójne. pozdro. Edytowane 18 Styczeń 2009 przez SYmek
mis3k Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 hmmmmm.. fajna szparka :) podoba mi się cartoonowy klimat i światełko...
bartekb89 Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 super klimat Lubie takie pracki a nie tylko ta realistyczność renderu ;) bardzo fajnie wyszło
Matti Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Napisano 7 Czerwiec 2009 Witam W sumie pracke skonczylme juz dawno i zapomnielm wrzucic, ale sobie pomsylalem ze co mi tam;) Generalnie nic specjalnego srednio jestem zadowolony.
happy-angel Napisano 13 Czerwiec 2009 Napisano 13 Czerwiec 2009 Bardzo miła praca dla oka. Myślę że sporo zyskała gdyby poprawić następujące niedociągnięcia: rozporosznie cieni (promienie słoneczne nie mogą być tak mocno rozproszone na tak krótkiej odległości) przepalenie światłem deski i ręcznika wyrenderowanie sceny z prawdziwym DOF'em brak kaustyki i refrakcji butelek (o ile model jest w ogóle poprawny) mapowanie textury na włosach pod głową
soshka.cg Napisano 13 Czerwiec 2009 Napisano 13 Czerwiec 2009 happy-angel : a ja Tobie panie Dzieju powiem wyluzuj :) :) fajna dupa i jest SOBOTA :)
Matti Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Napisano 13 Czerwiec 2009 (edytowane) Dzieki wielkie za szczere komentarze i generalnie prosze owiecej. Walcie smialo co wam nie lezy. Nie obraze sie :] Edytowane 13 Czerwiec 2009 przez Matti
Rekomendowane odpowiedzi