Napisano 18 Styczeń 200916 l Bad Moon niezłe wrażenie robi... tylko wydaje mi się że jest kilka błędów w siatce które widać... jednak nie wchodzę w szczegół... ogólnie git... texturka najbardziej mi się podobać...
Napisano 19 Styczeń 200916 l DraB, J|L, snajper992 - thnx :] _Arti_ - zazdroszczę :] SereCk - właściwie to nie 5 tylko 3 i 1/2 h Ania - no bo to są oczy trolli bagiennych, one tak mają Chrupek - w moich okolicach takie właśnie zamieszkują :] floo - właściwie to nad texturą spędziłem najmniej czasu, kilkanaście minut ciapania w Zbrushu
Napisano 19 Styczeń 200916 l Przyjemny model i tekstury, bardzo skopany rendering i materiały. Aż się prosi o jakieś ładne konturowe światełko, SSS i może lekki fur tu i ówdzie. Dopracuj bo warto z takim modelem coś więcej wymodzić. Pozdrawiam
Napisano 19 Styczeń 200916 l calkiem przyjemny speed Kill, dla mnie troche zbyt mało odkrywczy:) W8ting for more:)
Napisano 19 Styczeń 200916 l to co tweety, + uzycie dispa zamiast bumpa, i lepsze ustawienia swiatel + jakies cienei :) ps. wyglada zupelnie jak trol pustynny :D
Napisano 19 Styczeń 200916 l Właściwie to nawet render nie jest, tylko screenshot ze Zbrusha. Następnym razem puszcze jakiś render. A co do tej odkrywczości, to chciałem zrobić cokolwiek w ZB bo można oszaleć gdy się przez długi czas robi praktycznie tylko enviro.
Napisano 19 Styczeń 200916 l trzeba było napisać w tytule - Postać3d : Angela Merkel i zaraz by było wieksze zainteresowanie a tak na powaznie to gratuluje ze w takim czasie udalo ci sie cos takiego zrobic, az wole nie myslec ile by mi to czasu zajelo
Napisano 21 Styczeń 200916 l W speed sculptach pokazują takich łepetyn na pęczki, nie będę jednak palcami wytykać kto tu jest taki monotematyczny (joke):) Zaglądnij czasem w ramach wytchnienia od env;) pozdrawiam!
Napisano 23 Styczeń 200916 l heeh bardzo Fajne naprawde:D, nie ma sie do czego doczepic, zbrush pewnie??
Napisano 23 Styczeń 200916 l zbrush pewnie?? >>> ...to chciałem zrobić cokolwiek w ZB... Właściwie to nawet render nie jest, tylko screenshot ze Zbrusha... Od siebie powiem że fajny, ale jak na mieszkańca bagna wygląda bardzo czysto. Nie wiem czy grałeś w gothica:nk - tam na bagiennych trollach rosły jakieś mchy i inne porosty - może też byś poszedł w tym kierunku? Ogólnie to bardzo mi się podoba :) pozdro
Napisano 25 Styczeń 200916 l model fajny, ale płasko to wygląda, render w Zbrushu trwa jakieś 5min na najwyższym samplingu a zupełnie inaczej wygląda niż printscreen. Gdybym nie wiedział, że to Zbrush to pomyślał bym, że to 2D. Tylko render mi się nie podoba, a reszta bardzo OK.