Gość Bad Moon Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Taki mały prosty speedzik trolla bagiennego, łącznie jakieś 3,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Przyjemna mordka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper992 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Przyjemnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 O dzięki! Już nie muszę używać lustra by się oglądać xD Zacnie x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 calkiem w deche ten bagienny troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 jak na 5 h to rewwelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Fajny, tylko oczka jakieś dziwne (takie kratery, zamiast kuliste) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 nie widać, że bagienny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Bad Moon niezłe wrażenie robi... tylko wydaje mi się że jest kilka błędów w siatce które widać... jednak nie wchodzę w szczegół... ogólnie git... texturka najbardziej mi się podobać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 DraB, J|L, snajper992 - thnx :] _Arti_ - zazdroszczę :] SereCk - właściwie to nie 5 tylko 3 i 1/2 h Ania - no bo to są oczy trolli bagiennych, one tak mają Chrupek - w moich okolicach takie właśnie zamieszkują :] floo - właściwie to nad texturą spędziłem najmniej czasu, kilkanaście minut ciapania w Zbrushu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Przyjemny model i tekstury, bardzo skopany rendering i materiały. Aż się prosi o jakieś ładne konturowe światełko, SSS i może lekki fur tu i ówdzie. Dopracuj bo warto z takim modelem coś więcej wymodzić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 calkiem przyjemny speed Kill, dla mnie troche zbyt mało odkrywczy:) W8ting for more:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 to co tweety, + uzycie dispa zamiast bumpa, i lepsze ustawienia swiatel + jakies cienei :) ps. wyglada zupelnie jak trol pustynny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Właściwie to nawet render nie jest, tylko screenshot ze Zbrusha. Następnym razem puszcze jakiś render. A co do tej odkrywczości, to chciałem zrobić cokolwiek w ZB bo można oszaleć gdy się przez długi czas robi praktycznie tylko enviro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 też chciałbym robić takie małe proste speedziki ;). Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 trzeba było napisać w tytule - Postać3d : Angela Merkel i zaraz by było wieksze zainteresowanie a tak na powaznie to gratuluje ze w takim czasie udalo ci sie cos takiego zrobic, az wole nie myslec ile by mi to czasu zajelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 W speed sculptach pokazują takich łepetyn na pęczki, nie będę jednak palcami wytykać kto tu jest taki monotematyczny (joke):) Zaglądnij czasem w ramach wytchnienia od env;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 heeh bardzo Fajne naprawde:D, nie ma sie do czego doczepic, zbrush pewnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrus Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Super wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 zbrush pewnie?? >>> ...to chciałem zrobić cokolwiek w ZB... Właściwie to nawet render nie jest, tylko screenshot ze Zbrusha... Od siebie powiem że fajny, ale jak na mieszkańca bagna wygląda bardzo czysto. Nie wiem czy grałeś w gothica:nk - tam na bagiennych trollach rosły jakieś mchy i inne porosty - może też byś poszedł w tym kierunku? Ogólnie to bardzo mi się podoba :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 model fajny, ale płasko to wygląda, render w Zbrushu trwa jakieś 5min na najwyższym samplingu a zupełnie inaczej wygląda niż printscreen. Gdybym nie wiedział, że to Zbrush to pomyślał bym, że to 2D. Tylko render mi się nie podoba, a reszta bardzo OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi