artursadlos Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) Official Guide To Pyng-Ponk v.1.01: 1. To jest zabawa. Dobrowolna i nastawiona na przyjemność. 2. Obowiązuje wolna amerykanka w malowaniu. To jak namalujesz kolejny krok zależy od Ciebie i Twojego wyczucia. Pamiętajmy tylko o zdrowym rozsądku i dobrym wychowaniu:) Można komuś zamalować wszystko, tylko czy trzeba? Zdajemy się na siebie, proszę Państwa, historia nas osądzi. 3.1 Nie piszemy postów bez obrazka. Każdy post to rezerwacja i jednocześnie miejsce na obrazek i komentarz własny. Będzie przejrzyście. W skrócie: Najpierw zaklepujemy miejsce postem żeby wszyscy wiedzieli że trzeba poczekać na Twój krok. Można zaklepywać miejsca na wiele postów do przodu oczywiście. Znów proszę tylko o zdrowy rozsądek:) Każdy krok bez obrazka będzie kasowany z powodu regulaminu a nie złośliwości:) 3.2 Nie można malować po swoim kroku drugi raz. Należy poczekać minimalnie na jeden krok po Twoim. 4. Kroki powinny być oznaczone w tytule postu dla łatwiejszego zidentyfikowania cyferką (1,2,3,4 itp. :) ) 5. Czas to ok. 20 min żeby kolejne osoby nie musiały za długo czekać. 6.Technika dowolna. Malowanie, rysowanie, 3d czy kolaż:) Byle było z sensem i spójnie w stopniu zadowalającym:) Życzę wesołej, nieskrępowanej zabawy! Edytowane 22 Styczeń 2009 przez artursadlos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 Shot at 2009-01-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) 2. Edytowane 22 Styczeń 2009 przez GrzegorzPrzybys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) to teraz ja :* 3. Edytowane 22 Styczeń 2009 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) Widzę, że praca idzie w takim kierunku o jakim pisałem, na razie wychodzi świetnie więc zaklepuję. Przed snem jak znalazł... 4... Edytowane 23 Styczeń 2009 przez Rembik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) A uklepuję po tobie przed snem:) 5. Shot at 2009-01-22 Edytowane 23 Styczeń 2009 przez artursadlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Spać nie mogę więc ... 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) Rysowalem juz sobie i myslalem ze nikt nic nie wrzuci a tu z deska Rembik wyskaczyl no! ;] Dorysowalem cos zeby pasowalo, nie bijcie... Edytowane 23 Styczeń 2009 przez brumugun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) OK, to tera ja :]. zaklepane i krok 8. //pozdr. Edytowane 23 Styczeń 2009 przez miriam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Odbijam... 9... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) prosze 11 Edytowane 23 Styczeń 2009 przez prorok601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) 12 yo..teraz ja sie wtrace...zaraz edit bedzie z obrazkiem edit: Edytowane 23 Styczeń 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) brum brum... to teraz ja 13. Edytowane 23 Styczeń 2009 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 14. Szkoda ze baza która zapodał Tortur jest ładniejsza niż to co powstało... Ale mam nadzieje ze to się zmieni.. Liczy się zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) 15. Fajna zabawa:) Tylko szkoda, że kiedy każdy się za to zabiera, nie zawsze ilustracja idzie w dobrym kierunku:D Edytowane 23 Styczeń 2009 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) Moja kolej ;) Zainspirowała mnie piosenka Kaczmarskiego pt. Kanapka z człowiekiem :D Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za zamalowanie połowy pracy. :P 16. Edytowane 23 Styczeń 2009 przez Paweł Kaczmarczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) Troche podratuje. 17... Edytowane 23 Styczeń 2009 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 (edytowane) "Mniej gadania, więcej walki" :P Jadę dalej. 18. btw zaakceptowaliście zasady. Każdy z nas daje coś od siebie, musicie wziąć poprawkę na to, że bedą ludzie na tyle zabawni, że zamalują całość szybkimi maźnięciami, bo tak im się chce a to takie zabawne ;) Zawsze mozecie zrobić pingponga 2 z innymi regułami, nie ograniczajcie się :* zmówcie się nawet na pingpong 3 w kilka osób na zmianę ;) Edytowane 24 Styczeń 2009 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2009 (edytowane) Walne coś. Zaklepando. Odnośnie poprzednich komentarzy, są jak najbardziej cenne i w wielu punktach obektywnie słuszne. Ale mamy regulamin który pozwala na wiele swobody i tego liberalizmu warto się trzymać. 1. Jeżeli komuś nie pasuje poprzedni krok, może wyłowić któryś z wcześniejszych i go kontynuować. Można zrobić kolaż kilku poprzednich prac wyławiają to co nam pasuje. Nasz krok jest tylko naszym i co ktoś zrobi dalej robi na własną odpowiedzialność. Różnie wychodzi, różne są opinie. Ale wciąż apeluję o wyczucie i zdrowy rozsądek. To ZABAWA:) 2. Jeśli chcecie coś napisać to piszcie posta i zaklepujcie miejsce. Obrazek jest przepustką do wolnego słowa. Chodzi tu wyłącznie o ciągłość obrazków w wątku. Nie kasujemy ze względu na treść. 3. Bawcie sie i róbta co chceta. To ciekawa zabawa i pokażmy że umiemy się zabawiać:) 4. Przypominam że nie ma limitu kroków. Każda praca jest składową jak i zamkniętą całością. 5. Dziekuje wszystkim za zaangażowanie i wspaniałe obrazki. Smażcie dalej! Pozdrawiam 19. Shot at 2009-01-24 Edytowane 24 Styczeń 2009 przez artursadlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 (edytowane) 20 Nie wiem czemu, ale jakieś takie skojarzenie mi się nasunęło. Edytowane 24 Styczeń 2009 przez Frankot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) krok 21y... Edytowane 28 Styczeń 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 22 starałem się jak mogłem ...;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 odbijam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 24 BOOm ~! Może by tak coś nowego zacząć ? bo troszq temacik podupada, pewnie lud się zmęczył obrazkiem, albo już nie ma do niego pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 (edytowane) 25....po co zmieniac jak mozna ten jeden ciagnac do woli ;) Edytowane 2 Luty 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 26 Jak szał to szał :) Teraz trzeba ratowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 (edytowane) 28(?!?)To była jawna prowokacja!!! w ramach zgłębiania japońskiego i próbuję wgłębić się w ich psychikę! Pomysł bardzo fajny na te ping pong, sorry że mało konstruktywnie (obczajcie jakie zburnowane envelope fx);D Edytowane 23 Luty 2009 przez Cruzh3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 (edytowane) klepa klepa a niestety nie działa mi photoshop wiec mi bylo troche trudniej bo nienawidze gimpa. wybaczcie mialo wygladac lepiej :D Edytowane 23 Luty 2009 przez kamil.ochel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Orion_ Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Na niebieskim tle chyba anioł byłby lepszy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 (edytowane) orion posty bez obrazka beda kasowane...biore sie za 31y step edit: Edytowane 2 Marzec 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie! Jeśli panowie i panie pozwolą, to chciałbym swych sił spróbować, przy korku trzydziestym drugim. EDIT: Spodziewałem się że wyjdzie lepiej, ale coś dziwnego dzieje się z moim tabletem, więc dalej już tego nie męczę - może ktoś zdoła coś z tym zrobić Edytowane 9 Marzec 2009 przez Drukarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 33: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi