Napisano 7 Marzec 200421 l Oto mój trzeci model w 3D Studio maxie 4. Tak mniej więcej będą wyglądały smoki w moim filmie. Stworzę Srebrnego i Czerwonego smoka na podstawie gry Baldu\'r Gate 2. Będą latać i ze sobą walczyć wokół Wieży Dusz. To będzie pojedynek smoków.
Napisano 7 Marzec 200421 l masz jakies story boardy do tego całego filmu? z regoly najpierw sie robi pomysł - scenariusz - scenopis - storyboard - animatic - film :) masz cos z wymienionych? ...no oczywiscie przed \"pomysłem\" są jeszcze pieniązki ;)
Napisano 8 Marzec 200421 l Czesc :D Czy to bedzie film czy krotka animacja (ile bedzie trwala)?? Jestem ciekaw jak poradzisz sobie dalej:D Masz moze jakies inne scenki z tego filmu czy animki?? Czy jestes dopiero w poczatkowej fazie modelingu?? Pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszej pracy [piwo]
Napisano 8 Marzec 200421 l Może sie nie znam ale nie zabardzo podovaja mi się skrzydła... chodzi mi o to ze sa zbyt prosto ułożone.... Pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200421 l Faktycznie skrzydla troche \"posagowe\", ale mam nadzieje ze w animce beda dynamiczne... Mozna by poprawic material (textury) - jakies luski, czy cos.... Ogolnie, moze byc fajnie, oby na animke starczylo Ci wytrwalosci :] Pozdrawiam.
Napisano 8 Marzec 200421 l to ma byc żywy smok czy kamienny posąg? bo wygląda jak to drugie (co nie znaczy wcale że źle)
Napisano 13 Marzec 200421 l Bardzo ładny model, szkoda tylko, że w tak kiepskiej \"oprawie\"...:| Pozdr
Napisano 13 Marzec 200421 l Autor smoczek był moim 2 modelem w maxie 4. Powstał z boxa, modelowany metodą editable poly.
Napisano 13 Marzec 200421 l NO barzdo piękny smoczek :d Oby tak daej z tymi smokami:D Strasznie wielkachne te skrzydła:P Pozdr Giorgione
Napisano 15 Marzec 200421 l zajefajny dragonik , tylko chyba by był mało stabilny przy tych skrzydłach w takiej pozycju:P
Napisano 10 Luty 200619 l dl;aczego w niektórych postach wcale nie widze obrazków i za holere nie moge sie doszukać smoka o nazwie TUTEK bo go widziałem a był śliczny a nie zdążyłęm pobrać bo byłem w szkole wtedy i nie miałem jak ma go ktoś może??? podeślijcie mi go na GG plsss
Napisano 11 Luty 200619 l Baldack i rojkaT przeczytajcie post Eden-3d'a na poprzedniej stornie to wam troche rozjasni sytuacje ;)