Miroslav Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 musze troche odpoczac od subaru i biore sie za robienie panienki... jest to moj 2gi model wogole i pierwszy czlekoksztaltny.. oto poczatki twarzy.. daje na forum we wczesnej fazie bo subaru dałem za pozno i ciezko mi juz byłoi siatke poprawic. robiłem to kilka godz.. czekam na rady.
mort1 Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Moim zdaniem to ona trochę jak męszczyzna wygląda, ale to może być wina braku reszty głowy, więc się zbytnio nie przejmuj... 2-wygląda jakby miała zeza rozbieżnego... 3-masz za to całkiem ładną ciateczkę :D pozdro i powodzenia!!
Pierzak Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Troche mało kobieca. Nie ma kobiecych rys, wystających kości policzkowych dużych ust czy czegoś takiego. ale jak na faceta to model spoko.
empik Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 jak na faceta to nawet niezle [lol2] i dodaj \"jej\" drugie oko bo wyglada jak ...
Miroslav Napisano 10 Marzec 2004 Autor Napisano 10 Marzec 2004 ha no wiem ze \'to\' nie bardzo kobiece i z tym sie własnie mecze, jakies dziwne mam blueprinty;/ dzieki za komentarze:) miło ze sie nie czepiacie za bardzo siatki bo z nia mam zawsze problemy... aaaa macie jakis fajny sposób na włosy?? model ma byc tak med-poly.. moze jakis tutek? qrde niewiele zrobiłem ale jak sie wraca o 21 ze szkoły:( pozdr
Batou Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Sam nie umiem zrobić porządnie głowy. Mogę ci tylko doradzić: patrz więcej na refki. Uzbieraj sobie kilkanaście zdjęć kobiecych twarzy i przypatrz się im dokładnie. Znacznie ułatwia to pracę.
Miroslav Napisano 11 Marzec 2004 Autor Napisano 11 Marzec 2004 pobawiłem sie jeszcze chwilke siatą( fakt za mało patrzyłem na zdjecia:)) i własnie sprawdzam czy z tekstura bedzie lepiej. czekam na sugestie w sprawie włosów.. te sa mocno robocze..
Ebor Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 hmmm pomijając wszystko inne - zrób coś z oczami, bo jakaś taka wystraszona jest... ;)
Batou Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Niezła tekstura. Tak jak mówi Ebor, oczy do wymiany.
nuriel Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 blueprinta masz strasznie uproszczonego... z tego co widzę to szkic z książki loomisa. jeszcze nie modelowałem człowieka, ale gdybym zaczoł to napewno bym sobie jakąs fotkę ustawił w tle... to nie samochód.
Miroslav Napisano 11 Marzec 2004 Autor Napisano 11 Marzec 2004 chwila wolnego wiec poprawiłem oczęta.. no i dorobiłem resztę tekstury... jak teraz?? pomijajac fakt ze mało kobieca hahah:)
dirty Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 o niebo lepiej, bardzo sie mi podoba..znaczy sie textura bo sama pani uroda nie grzeszy:] ogolnie bardzo fajne, teraz pomecz sie z wlosami...
Gotham Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 A co w tej teksturze jest niby super? Ot, źle nałożone rozjeżdżające się paskudne zdjęcie, to nie ma nic wspólnego z realizmem no dajcie spokój.
Toudajew Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 texsturka rzeczywiscie fajna :D Wydaje mi sie ze musisz jeszcze troche popracowac nad oczami [piwo]
kulexy Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 cos mi sie zdaje ze ma troche za duze wglkebienie miedzy wewnetrzna cz. oka i nosem...
Myszek Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 blee... wyglada jak stara baba sprzedajaca kwiaty na targowisku !! a reszta moze byc
zombo master Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 ja mam tylko pytanie. Skąd wiesz z e to \"panna\" ??
Miroslav Napisano 12 Marzec 2004 Autor Napisano 12 Marzec 2004 hehe a kto by z taką chciał:D:D?? stąd wiem:)
Miroslav Napisano 12 Marzec 2004 Autor Napisano 12 Marzec 2004 w sumie stwierdziłem ze skoro nie umiem narazie ładnej dziewczyny wymodelowac, moze zrobie ochydnego murzyna:D co o nim myslicie i czy lepiej konczyc panne czy jego??:) aa i jak zamiescic nkilka zdjec naraz?
Nimrod Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Żeby zamieścić kilka zdjeć na raz musisz je mieć na jakimś serwerze i linkowac za pomoca znacznika img (insert an image) pod wyborem czcionki jeden z tych przyciskow a nie poprzez przegladaj
wharp Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 nio ochydny murzyn jest git :D az nie mam sie do czego przyczepic :P Pozdrawiam
sigoon82 Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 leprzy brzydki murzyn, niz brzydka niunia, murzyni sa z natury brzydcy, a niunie (z małymi wyjatkai) to tylko i wyłacznie najleprze delicje!:D Fajna pracka pozdro mirkosz!:D
kulexy Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 ale jak robisz murzyna to zrob jakis kontrast , moze niebieskie albo biale tlo, bo to narazie ciemno...
Noic Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 ja jestem za ochydnym murzynem ;) ale chętnie bym popatrzył jak się z włosami laski męczysz :)
Miroslav Napisano 14 Marzec 2004 Autor Napisano 14 Marzec 2004 wiec prawdopodobnie zrobie najpierw czarnucha a potem pomecze sie jednak z laską:) musze tylko pomyslec jeszcze jaką zrobic reszte murzyna :D dzieki za komentarze .. jutro pewnie zamieszcze cos wiecej bo dzis troche mnie kacyk męczy:) pozdr
Gotham Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Heh, no ta \"laska\" to wygląda jak \"przedrugowana zakonnica, córka brutalnego alkoholika\". Gliniano plastelinowe włoski nadają jej subtelnego uroku, cera stylizowana na \"dwudziestoletni pobyt w nowosybirskim śmietnisku\" też przypadła mi do gustu. Druga praca podkreśliła fakt że nie masz na razie pomysłu co zrobić jak się to zdjęcie od przodu kończy... Może chwilowy zastój nie wiem... Fajnie że ustawiłeś delikatne światło w czarnej scenie... Dużo widać... Kurcze do takiego celu wystarczyło to zdjęcie obrobić w shopie... Po co męczyć się z Maxem? Cośtam umiesz ale na razie to się \"rzygać\" chce jak się na to patrzy i czyta. Podsumowanie- Białachy nie znają się na CG.
soshka.cg Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Ohydny murzyn ?? [gafa] hmm coś mi turasizmem jedzie :)
Miroslav Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 widze Gotham ze ci moja pracka wyjatkowo nie lezy;/ mam nadzieje ze koncowy efekt bardziej wam przypadnie do gustu... wyłaczam teksturke daje jasniej i jasniejsze tło.. puki co walcze z torsem jegomoscia....
Master Kiełbaster Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Czemu sie mu tak morda rozjechała?? Wcześniej miał dobrą...
Miroslav Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 fakt, zmieniłem troche twarz ale ma teraz bardziej \'murzynskie\' rysy.... wydaje mi sie ze tak jest lepiej
Cpt.Obvious Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Troszke przesadziłes z budowa ciała. I miesnie są chyba zbyt \"mocne\", popracuj nad nimi, wez anatomie człowieka do łapek i przysiedz nac tym.Miesnie wymagają poprawy, bo w tej pozie wygląda to troche nienaturalnie. Co do twarzy nie wyglada ona tak zle. Nie podoba mi sie bardzo szeroki rozstaw oczu.No i jak powiedział gotham, nie masz chyba do końca pomysłu co z tym zrobic, a to nigdy dobrze na prace nie wpływa. Poza tym nie podoba mi sie temat. To tyle, pracuj nad tym, bo jeszcze sporo musisz sie nauczyc. Pozdrawiam
Pierzak Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 ja to bym zrobil scenke jak murzyn seksi sie z ta panienka... 8)
SansSerif Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Pierzak opanuj sie. wklep w google > 3d poser erotica a odkryjesz podziemie zboczencow 3d. tam tez sa fora.
Miroslav Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 pobawiłem sie z miesniami z przodu.. -Tiger1313, wzoruje sie na zdjęciu pudzianowskiego:) nie są za mocne:P chociaz jeszcze im sporo brakuje by były dobre;/ Toudajew- nie zastanawiałem sie nad tym, nie wiem zreszta czy bym dał rade- przy drobnym ruchu kazdy miesien zmienia pozycje a troche je tu widac:) Pierzak- hahahahah:D
Miroslav Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 chwila czasu wiec updacik...nogi robiłem chwile wiec nie czepiajcie sie ich za bardzo:) gosciu bedzie miał spodenki wiec niektóre elementy odpuszcze:D czekam na komentarze
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 wygląda trochę jak z plastiku , zmień to bo to jest ohcydny murzyn
Miroslav Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 wyglada jak z plastiku bo ma złe kształty czy przez materiał?(jest tymczasowy bo mam zamiar teksturowac go) a jak proporcje , ucho i czy bardziej umiesnic nogi??
roball Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 anatomia kuleje... i bardzo mi sie niepodoba \'ochydny murzyn\' ...
Miroslav Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 teraz lepiej?:D co konkretnie jest zle??
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Nie lepiej bo nadal jest ochydny :P
Rekomendowane odpowiedzi