pkowal1982 Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 (edytowane) Witam Popełniłem kolejną animację. . Jeśli ktoś nie zna Kreatywnego Księgowego to warto żeby najpierw obejrzał z jego udziałem. Edytowane 25 Luty 2009 przez leander
ttaaddeekk Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 przypomnial mi sie nieustraszony z haselhoffem gdzie kazdego stunta pokazywano 5x
Sebastian Ozga Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Bardzo przyjemny film, świetnie się ogląda, ładne kolorki... ogólnie bardzo mi się podoba :)
mowicz Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 No filmik calkiem calkiem. Lecz chyba widzialem mala niescislosc... babka jechala 40km/h a oni zaczeli ja wyprzedzac, w koncu jak wyprzedzili droga hamowania byla jakby jechala ze 100, juz nie mowiac o strasznym dzwieku hamowania. Pozatym jest git :P
pkowal1982 Napisano 24 Luty 2009 Autor Napisano 24 Luty 2009 @mowicz Wszystko jest w skali wiec moge powiedziec dokladnie. :) Przed wyprzedzaniem jechali jakies 40. W trakcie wyprzedzania kolo 60. Potem kiedy skakali na gorce zgodnie z licznikiem kolo 80. Droga hamowania ksiegowej to jakies 36m. Zaciekawilo mnie to co napisales i podlubalem na szybko w googlach. Okazuje sie ze 36 m jesli sie wpadnie w poslizg jest calkiem realne. Z drugiej strony przyzwoity samochod z ABSem ma taka droge hamowania przy predkosci 100 km/h.
kamil.ochel Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 hah całkiem przyjemna animacyjka, prosta ale to jakoś ultra nie razi :) pozdrawiam
Yano Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Świetna animacja! Prosta, to fakt, ale w animacjach nie to jest najważniejsze. Ujęcia kamery ładne, płynne i bez rażących błędów. Bardzo przyjemnie się ogląda. Szkoda tylko że dialogi są wypowiadane tak bez emocji - tylko to mi nie siadło, a poza tym dobra robota, gratuluje!
marcool Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 hehe a najfajniejsze jest to ze musieliscie miec przy tym w cholere dobrej zabawy. Extra robota. Pozdro
makak Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Trochę dłużyzna, ale może taki urok tego typu animek. Gratulacje za skończenie. pozdrawiam.
CzAk1 Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 "+ tydzień na gadu-gadu"...loool :))) Ogólnie ostry minimalizm...ale zawsze to było lepsze niż "Włatcy Móch"... O co chodzi z tym księgowym? o_O
pkowal1982 Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 @marcool Przy nagrywaniu dialogow to zabawy nie bylo. Wszysy byli podlamani, ze zjadaja jakies gloski, maja wade wymowy albo problemy z intonacja. Zabawa byla po nagraniu, w koncu kazdy powod dobry zeby sie napic. :) @CzAk1 Z tym ksiegowym to wlasciwie o nic nie chodzi. W Za chlebem sie chlopak okazal kreatywny i tak chcialem temat pociagnac dalej. Nie wiem tylko czego wszyscy mnie teraz pytaja co ja mam do ksiegowych. W koncu w filmie kto inny byl czarnym charakterem. Nawet dwoma. A ksiegowi to spokojni ludzie. Chyba. :P
veri_jr Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 No "kreatywna" laska jest ;), sympatyczne niedopowiedzenie (wymagana jest znajomość "za chlebem") Bardzo przyjemne. I jaki wysyp tych animacji ostatnio, hoho
Double_G Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Sympatyczne postacie i fajnie zrobione kreditsy. Ja jestem na tak :)
peter_f Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Hehe :) Fajna animka, trafne dialogi i nieźle skomentowana polska rzeczywistość. Do tego świetna muza (ten marsz pogrzebowy - mistrz) i fajny design napisów ;) Pozdrawiam
sly Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 fajniusia animacja. "Za chlebem" wspaniała - choć możnaby dopracować taniec. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi