Napisano 23 Luty 200916 l Witam Popełniłem kolejną animację. . Jeśli ktoś nie zna Kreatywnego Księgowego to warto żeby najpierw obejrzał z jego udziałem. Edytowane 25 Luty 200916 l przez leander
Napisano 24 Luty 200916 l przypomnial mi sie nieustraszony z haselhoffem gdzie kazdego stunta pokazywano 5x
Napisano 24 Luty 200916 l Bardzo przyjemny film, świetnie się ogląda, ładne kolorki... ogólnie bardzo mi się podoba :)
Napisano 24 Luty 200916 l No filmik calkiem calkiem. Lecz chyba widzialem mala niescislosc... babka jechala 40km/h a oni zaczeli ja wyprzedzac, w koncu jak wyprzedzili droga hamowania byla jakby jechala ze 100, juz nie mowiac o strasznym dzwieku hamowania. Pozatym jest git :P
Napisano 24 Luty 200916 l Autor @mowicz Wszystko jest w skali wiec moge powiedziec dokladnie. :) Przed wyprzedzaniem jechali jakies 40. W trakcie wyprzedzania kolo 60. Potem kiedy skakali na gorce zgodnie z licznikiem kolo 80. Droga hamowania ksiegowej to jakies 36m. Zaciekawilo mnie to co napisales i podlubalem na szybko w googlach. Okazuje sie ze 36 m jesli sie wpadnie w poslizg jest calkiem realne. Z drugiej strony przyzwoity samochod z ABSem ma taka droge hamowania przy predkosci 100 km/h.
Napisano 25 Luty 200916 l hah całkiem przyjemna animacyjka, prosta ale to jakoś ultra nie razi :) pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200916 l Świetna animacja! Prosta, to fakt, ale w animacjach nie to jest najważniejsze. Ujęcia kamery ładne, płynne i bez rażących błędów. Bardzo przyjemnie się ogląda. Szkoda tylko że dialogi są wypowiadane tak bez emocji - tylko to mi nie siadło, a poza tym dobra robota, gratuluje!
Napisano 25 Luty 200916 l hehe a najfajniejsze jest to ze musieliscie miec przy tym w cholere dobrej zabawy. Extra robota. Pozdro
Napisano 25 Luty 200916 l Trochę dłużyzna, ale może taki urok tego typu animek. Gratulacje za skończenie. pozdrawiam.
Napisano 25 Luty 200916 l "+ tydzień na gadu-gadu"...loool :))) Ogólnie ostry minimalizm...ale zawsze to było lepsze niż "Włatcy Móch"... O co chodzi z tym księgowym? o_O
Napisano 25 Luty 200916 l Autor @marcool Przy nagrywaniu dialogow to zabawy nie bylo. Wszysy byli podlamani, ze zjadaja jakies gloski, maja wade wymowy albo problemy z intonacja. Zabawa byla po nagraniu, w koncu kazdy powod dobry zeby sie napic. :) @CzAk1 Z tym ksiegowym to wlasciwie o nic nie chodzi. W Za chlebem sie chlopak okazal kreatywny i tak chcialem temat pociagnac dalej. Nie wiem tylko czego wszyscy mnie teraz pytaja co ja mam do ksiegowych. W koncu w filmie kto inny byl czarnym charakterem. Nawet dwoma. A ksiegowi to spokojni ludzie. Chyba. :P
Napisano 25 Luty 200916 l No "kreatywna" laska jest ;), sympatyczne niedopowiedzenie (wymagana jest znajomość "za chlebem") Bardzo przyjemne. I jaki wysyp tych animacji ostatnio, hoho
Napisano 26 Luty 200916 l Hehe :) Fajna animka, trafne dialogi i nieźle skomentowana polska rzeczywistość. Do tego świetna muza (ten marsz pogrzebowy - mistrz) i fajny design napisów ;) Pozdrawiam
Napisano 26 Luty 200916 l fajniusia animacja. "Za chlebem" wspaniała - choć możnaby dopracować taniec. pozdrawiam.