Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Popełniłem kolejną animację.

. Jeśli ktoś nie zna Kreatywnego Księgowego to warto żeby najpierw obejrzał
z jego udziałem.

Edytowane przez leander

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No filmik calkiem calkiem. Lecz chyba widzialem mala niescislosc... babka jechala 40km/h a oni zaczeli ja wyprzedzac, w koncu jak wyprzedzili droga hamowania byla jakby jechala ze 100, juz nie mowiac o strasznym dzwieku hamowania. Pozatym jest git :P

Napisano
  • Autor

@mowicz Wszystko jest w skali wiec moge powiedziec dokladnie. :)

Przed wyprzedzaniem jechali jakies 40. W trakcie wyprzedzania kolo 60.

Potem kiedy skakali na gorce zgodnie z licznikiem kolo 80.

Droga hamowania ksiegowej to jakies 36m.

Zaciekawilo mnie to co napisales i podlubalem na szybko w googlach.

Okazuje sie ze 36 m jesli sie wpadnie w poslizg jest calkiem realne. Z drugiej strony przyzwoity samochod z ABSem ma taka droge hamowania przy predkosci 100 km/h.

Napisano

Świetna animacja! Prosta, to fakt, ale w animacjach nie to jest najważniejsze. Ujęcia kamery ładne, płynne i bez rażących błędów. Bardzo przyjemnie się ogląda. Szkoda tylko że dialogi są wypowiadane tak bez emocji - tylko to mi nie siadło, a poza tym dobra robota, gratuluje!

Napisano

hehe a najfajniejsze jest to ze musieliscie miec przy tym w cholere dobrej zabawy. Extra robota. Pozdro

Napisano

Trochę dłużyzna, ale może taki urok tego typu animek. Gratulacje za skończenie.

pozdrawiam.

Napisano

"+ tydzień na gadu-gadu"...loool :)))

Ogólnie ostry minimalizm...ale zawsze to było lepsze niż "Włatcy Móch"...

O co chodzi z tym księgowym? o_O

Napisano
  • Autor

@marcool Przy nagrywaniu dialogow to zabawy nie bylo. Wszysy byli podlamani, ze zjadaja jakies gloski, maja wade wymowy albo problemy z intonacja. Zabawa byla po nagraniu, w koncu kazdy powod dobry zeby sie napic. :)

@CzAk1 Z tym ksiegowym to wlasciwie o nic nie chodzi. W Za chlebem sie chlopak okazal kreatywny i tak chcialem temat pociagnac dalej. Nie wiem tylko czego wszyscy mnie teraz pytaja co ja mam do ksiegowych. W koncu w filmie kto inny byl czarnym charakterem. Nawet dwoma. A ksiegowi to spokojni ludzie. Chyba. :P

Napisano

No "kreatywna" laska jest ;), sympatyczne niedopowiedzenie (wymagana jest znajomość "za chlebem")

Bardzo przyjemne. I jaki wysyp tych animacji ostatnio, hoho

Napisano

Hehe :) Fajna animka, trafne dialogi i nieźle skomentowana polska rzeczywistość. Do tego świetna muza (ten marsz pogrzebowy - mistrz) i fajny design napisów ;)

Pozdrawiam

Napisano

fajniusia animacja.

"Za chlebem" wspaniała - choć możnaby dopracować taniec.

pozdrawiam.