BetiiX Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 na blogu ci juz pisalam, pracki fajne. a teczki bron boze nie zakladaj nowej. ta jest super. pumax, nie marudz, u mnie jest w teczuszce kaszana i powinnam nowa miec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 9 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2014 Woow, dzięki za tyle komentarzy :3 motyl - dzięki :D te nogi zauważyłam dopiero pare dni po opublikowaniu ilustracji dopiero :P eh, jak to się mówi, następnym razem będzie lepiej SbN - bloga można zasubskrybować jeśli masz np feedly albo inny kanał do czytania RSS. albo jak masz konto bloggera, to możesz dodać do obserwowanych. :) rosikowski - tak, nawet już zaczłeam kolorować tego lava eatera, jest prawie skonczony, tylko ciagle mam za dużo zaczętych rzeczy, a czasu mało, więc kończy się wszystko z prędkością żółwia :P BetiiX - ok, no to lecimy dalej w tej wiekowej teczce :> Pora na up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Kurcze, uwielbiam w twoich pracach to idealne wyważenie gdzie jest detal a gdzie wręcz widoczny brushstroke. Baardzo fajne wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Tematycznie większość twoich prac mi się nie podoba, nie bierz tego do siebie, nic na to nie poradzę, po prostu nie przepadam za fantastyką. Ale jeśli chodzi o warsztat, technikę to podziwiam. Jakbyś organizowała korepetycje to daj znać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 9 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2014 DraxMustHut: dzięki :) jankazimierczuk: spoko :) każdy ma prawo do lubienia pewnych tematów a nielubienia innych. Ja akurat uwielbiam fantasy, dlatego większość moich grafik robionych po godzinach to właśnie fantastyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 (edytowane) Kobitki masz opanowane do perfekcji , może zrób dla odmiany jakiegoś mena :D Tak obserwuję innych i widzę że najczęściej rysuje się postacie mezomorficzne (atletyczne) a mało kto zajmie się ektomorfikami (astanikami) , endomorfikami (pyknikami). Cholercia sam muszę to zbadać :O Edytowane 9 Sierpień 2014 przez SentieL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cichy0199 Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Po lewej stronie ten ogon też mógłby być trochę oświetlony (tym białym światłem ). Poza tą sugestią praca jest świetna , bardzo mi się spodobała głowa tej postaci i piersi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiao Napisano 12 Sierpień 2014 Share Napisano 12 Sierpień 2014 Bardzo przyjemna pracka, ciekawie wymyślona postać i fajny klimacik, gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 15 Listopad 2014 Autor Share Napisano 15 Listopad 2014 Mały update :D Jestem też w trakcie robienia splash screena na konkurs lola Jak ktoś chce zobaczyć stepy to są na polycauncie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 no i bydzie front :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Te dwie rosliny z pierwszego planu zasłaniające ręce mi się nie podobają i troche zbyt statycznie jak na splash screena, tak pozatym całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 ta z sokołem najlepsza ! o smoku już na fejsie pisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 super wrzuta:) babka ze smokami wymiata. no i powodzenia w konkursie, tam widzę duzo mocnych prac bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 halloweenowa laseczka po prostu strasznie cieszy moje oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 priti litel fings ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 19 Listopad 2014 Share Napisano 19 Listopad 2014 Ja już pisałam Ci wszędzie że mega, to i tu napisze :D Zara i panna z Ptakiem best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Panna z ptakiem najlepsza ale chyba jedna dłoń trochę za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 17 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2015 Dziękuję wszystkim za komentarze :> Ten rok zaczęłam styczniowym wyzwaniem : " grafika na dzień". Wyzwanie jest super pretekstem żeby pokończyć jakieś stare zaczęte grafiki, lub namalować sobie coś łatwego na szybko. Wgrywam tu co lepsze grafiki, resztę możecie zobaczyć na moim zaspamionym blogu: http://www.telthona.blogspot.com 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 17 Styczeń 2015 Share Napisano 17 Styczeń 2015 juz ci w sumie to pisalam, ale powtorze: super pracki :) no i czekam na poison ivy. o, i energii do skonczenia challenga zycze :D (trzeba bylo wziasc luty, ma mniej dni xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Styczeń 2015 Share Napisano 17 Styczeń 2015 też spróbuje podjąć się wyzwania :D no i oczywiście front za succuba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinusoida Napisano 17 Styczeń 2015 Share Napisano 17 Styczeń 2015 Świetne prace! :D Kiedyś polubiłem jakieś na deviancie :). Dodałem Cię do mojej watch listy, będę obserwował, może się czegoś nauczę :). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Genialne prace będę kilka razy dziennie sprawdzał Pani bloga żeby podpatrzeć te prace z kosmosu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Dyja Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Fajny klimat prac, najbardziej podobają mi się twoje kobiety;] Sukkub ekstra. Blog już w zakładkach. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 20 Styczeń 2015 Share Napisano 20 Styczeń 2015 Grzyb Mnie rozwalił;D Poza tym super poziom wykonania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 1 Luty 2015 Autor Share Napisano 1 Luty 2015 Dzięki wszystkim za fronta i za miłe komentarze :3 Mój styczniowy challenge dobiegł końca, dwie z ostatnich pracek wrzucam tutaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Gratuluje wytrwałości! Pierwsza praca jest niezwykle atrakcyjna wizualnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Widziałem wcześniej na blogu =D WSPANIAŁE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Naajs, świetny klimat i pomysł. Chyba jedne z najlepszych twoich prac. Propsuję mocno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mats Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Na dwóch ostatnich i pierwszej z poprzedniego posta bardzo fajnie się te światełka ślizgają po powierzchni :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Hej wszystkim!! Dawno mnie tu nie było, niesamowite jak ten czas leci!! W miedzyczasie udało mi się między innymi zrobić okładkę do ostatniego numeru Imagine FX :) Ilustracja przedstawia Emperora Karla Franza na jego lojalnym gryfie, Deathclawie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Gratulacje ! świetna robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 ej super Ci to wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrie Eleison Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Hej, ze względu na tematykę oscylującą głównie w klimatach fantasy nie byłem może nigdy największym fanem tej teczki ale ogromnie podziwiam za świetny warsztat . Masz umiejętność renderowania tych wszystkich błyszczących, połyskliwych powierzchni przy jednoczesnym zachowaniu czytelności formy -mój mózg wysiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Ilustracja piękna, ale to co się dzieje na okładce po nałożeniu wszystkich tych napisów i kształtów sprawia, że nie da się na to długo patrzeć. To musi być wkurzające jak się człowiek napracuje, a potem ktoś zasłoni sporą część treści :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Dzięki Wszystkim!!! :D Bombadil: hahaha, tak, pracowanie z layoutem magazynu jest troche zabawne pod tym względem :D Z jednej strony chcą mnóstwa detalów i by "się działo" a z drugiej strony kompozycje masz ograniczoną do tego stopnia, że ledwo w ogóle ten Dathclaw się zmieścił xD No i jak człowiek planuje ilustrację mając te wszystkie teksty i nagłówki na warstwach to potem jak się to wszystko "wyłączy" to ilustracja może wyglądać troche łyso (chociaż może to jest kwestia tego że się napatrzyłam na nią za długo z tymi tekstami) Jakby nie było, z ludźmi od Imagine FX się fajnie pracowało :> Polecam wszystkim podobne doświadczenie! :> Kyrie Elejson: dzięki wielkie! Tak, wiem że ludzie mają swoje ulubione tematy, i to oczywiste że nie wszytskim będzie podobało się to samo :) Ale widzę że na Twoim blogu zaczynają się pojawiać jakieś fantasy, więc chyba przechodzisz powoli na ciemną stronę mocy, co? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 24 Kwiecień 2016 Share Napisano 24 Kwiecień 2016 ciekawe ze dark side kojarzy sie ci z Fantasy :D Jeszcze nie komentowałem ale ta okladka jest bardzo fajna! taka "imaginefxowa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 26 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2016 ... XD well.. Star Wars oficjalnie uchodzi za space opere, a space opery mają elementy fantasy :D :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 26 Kwiecień 2016 Share Napisano 26 Kwiecień 2016 ... XD well.. Star Wars oficjalnie uchodzi za space opere, a space opery mają elementy fantasy :D :P No chyba nie kazda spaceopera :) Swoja droga Dżordżu w jakims wywiadzie określił SW jako space-fantasy. i to jest chyba najtrafniejsze określenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi