Bedyk Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Napisano 17 Kwiecień 2011 zgadza sie, ale prawde mowiac sadze tylko literki, charaktery jakos mnie nie kreca chociaz zawsze sobie oiecuje ze sprobuje kiedys=]
Bedyk Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Napisano 18 Kwiecień 2011 (edytowane) CAB#82 Wiem, że wiele można zarzucić temu obrazkowi, zarzucajcie śmiało... Edytowane 18 Kwiecień 2011 przez Bedyk hgd
Bedyk Napisano 21 Kwiecień 2011 Autor Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) garść ćwiczebniaków czuję, że coraz bardziej bezmyślnie przerysowywuję te foty i to nigdzie nie prowadzi. ma ktoś na to jakiś patent? Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez Bedyk gfy
nicponim Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 czarny amor gites, nawet jeszcze bardziej uproscilbym mu cieniowanie, coś ala charaktery disneyowe Murzyn ma fajnie zjechane proporcje mordy, dobra robota! pzdr!
Bedyk Napisano 21 Kwiecień 2011 Autor Napisano 21 Kwiecień 2011 nicponim, nie mówie, że tak nie jest, ale który murzyn i co masz na myśli?=]
nicponim Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 profil czarnucha w czapce. Co mam na mysli piszac 'zjechane proporcje'? delikatnie wydluzona geba,delikatnie wysuniete usta, podniesione ucho, zwęzona głowa...nawet jezeli nie zrobiles tego celowo to tak sie to czyta. Ale to akurat fajna sprawa. Lubie delikatną swobodę w rysowaniu portretow,anatomii. tyle;]
ICE Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 Te ostatnie obrazki sa o klase wyzej od poprzednich, duzo lepiej dobrane kolory i solidniejszy walor. Brawo.
Coyote Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 Co do ćwiczeń przed wakacjami robiłem taki workout -1 chapter vilppu i rysowanie razem z nim -x ćwiczeń danej parti ciała męskiej/damskiej ( w moim przpadku było chyba 4 na płeć jak dobrze pamiętam) -x ćwiczeń z wyobraźni danej parti, jak wyżej Potem kolejny chapter i łączyłem juz poznaną wiedzę. Czyli jak przerobiłem klatę potem miałem miednice to już w ćwiczeniach starałem się robić i jedno i drugie. aż udało mi się złożyć całego człowieczka... Niestety jak się nie robi na bieżąco ćwiczeń to szybko to paruje ;/ pozdro
Bedyk Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 nicponim: chyba uderzę w tą stronę w kolejnych obrazkach ICE: THX! Coyote: też próbuję od czasu do czasu jakieś systematyczności, ale niestety deficyt czasu często to weryfikuje. poza tym czuje się jakbym szykował się na olimpiadę ;D z cyklu, zajaw na cartoon style:
Status Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Oj stać Cie na więcej. Nie wiem czemu, ale nie chciało Ci się robić tego wiedźmaka. Jedyne co jest w nim dobre to buty i rękojeść miecza. Lubie twoje pracki, ale ta jest nawet odrzucająca. Czemu taki kolor? I z jednej strony na odwal, a z drugiej tak nadziubdziałeś, że wygląda jakby był owłosiony wszędzie (nawet na ubraniu).
emmilius Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Czy mi się wydaje czy w tle jest pociąg towarowy? =] Status ma rację - stać Cię na więcej... pzdr.
Radix Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 O fuck, a co mu się stało w prawą rękę? O_O
Bedyk Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 Status: Thx za opierpapier, mam nadzieję, że nie pójdzie w las. co do butów i rękojeści to najkrucej je katowałem, może dlatego wydają się lepsze =] emmilius: Thx/ towarowy, towarowy =] Radix: to od wywijania młynka =] Jeszcze trochę cartoonowych historii: Unfinished Kilka obrazków do niezależnego projektu, który upadł zanim jeszcze na dobre wystartował:
emmilius Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Wieśniak blondas pierwsza klasa. Nie oddałbym lepiej wyrazu twarzy pogrążonej w tęsknocie za rozumem =]. Ogólnie fajne kartony. Raptor nieco płaskawy.
ICE Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Ta hahah, można by rzec: twarz myślą nie zmącona.
serio Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Dobry ten ostatni update. Fajne wioskowe kmioty.
Bedyk Napisano 2 Maj 2011 Autor Napisano 2 Maj 2011 thx chłopaki tymczasem sesja zbliża się wielkimi krokami i zostaje czasu co najwyżej na szkice
Bedyk Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 sicksicksick: no mam nadzieję, mam już szczerze dość tych "ciepłych kluchów" w swoich obrazkach tymczasem
Bedyk Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 (edytowane) sesja nie daje poszaleć więc tylko parę zmazów coby nie zapomnieć jak się piórko trzyma. motywy z gry o nocnik i sherlocka Edytowane 7 Czerwiec 2011 przez Bedyk dfg
emmilius Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Luzackie, ładne ogólnie ale w B&W chyba za bardzo z czarnym wjeżdżasz w niektóre miejsca np na twarzy i walor na tym cierpi. Pzdr.
Bedyk Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 (edytowane) Witam Dzisiaj z zupełnie innej beczki, mam do was ludziska ogromna prośbę. Proszę was o opinię na temat tego layoutu, jest to wspólne portfolio pewnej kliki z troszkę inną twórczością niż ta do której mogłem was przyzwyczaić. Tak sobie to dłubię kurując przeziębienie, ale zupełnie nie wiem co o tym sądzić bo specem w tych kwestiach nie jestem. Oczywiście nagłówek do doszlifowania, albo do zrobienia całkowicie od początku, ale stylistyka podobna, więcej nie pisze, żeby nic nie sugerować. Pzdr Edit Sor że nie w dziale Webart ale z tego co zaobserwowałem to chyba trup jest =/ Edytowane 5 Lipiec 2011 przez Bedyk sdg
Rotcore Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 nieźle... podoba się... jest luz, jest fajne wizualnie... niekoniecznie czytelne jest to co w nagłówku ale zawsze miałem problem z odczytywaniem grafiti... także się nie sugeruj... można by też przesunąć go w dół bo chyba sporo ucięty jest... pokaż jeszcze jak będą wyglądać poszczególne podstrony, np. galeria, albo coś z tekstem, jak będzie rozmieszczony i jakim fontem... a w galerii jak rozmieszczone fotki, czy prace i w jaki sposób przewijane... pozdron
Bedyk Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 Rotcore: thx, no może wrzucę resztę, na razie jednak zależy mi na opinii na jak najwcześniejszym etapie żeby sprawdzić czy ten kierunek ma w ogóle sens,bo generalnie jest mały konflikt w ekipie ja robię i mam fan a reszta kręci nosami=] ola-f: a no widzisz, powinienem napisać wcześniej, bo strona nie powstaje bez powodu, generalnie z załogą mamy na koncie kilka pracek dla agencji reklamowych przy różnych promocjach, udziały w eventach, jakieś dekoracje, wystroje, murale, witryny sklepowe itp.wszystko mniej lub bardziej zahaczające o stylistykę graffiti/street-art, suma sumarum strona mam być portfolio które będziemy mogli prezentować klientom. Ja chciałbym żeby stylistyka jednak nawiązywała do tradycyjnego graffiti reszta towarzystwa uderza raczej w stonowaną poważną estetykę...
olaf Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 projekt jest spoko, tylko typografia już jest zbyt męcząca. Jak pracowałeś z agencjami to wiesz jak mało jest na wszystko czasu i trochę męczy odszyfrowywanie znaczków w poszukiwaniu menu. Na pewno powinniście pozostawić to niebieskie tło, bo jest dobre i już wiele mówi o Was, linki postarałbym się jednak na Waszym miejscu zrobić czytelniejsze znacznie, szczególnie jeżeli robicie czasem cokolwiek poza klasycznym street artem inaczej możecie odpaść czasem z rzeczy, które da się wykonać ale nie zapytano Was przez zwykłe zaszufladkowanie. Jeżeli cokolwiek mniej zahacza o street art to koniecznie na pierwszej stronie powinny być realizacje. Dziś wszedłem na stronkę Zbyszka Lenarda, bo mamy wspólną markę w folio, by sprawdzić do jeszcze dla nich robił i byłem zaskoczony czytelnością strony. Nie sugeruje zmiany w tym kierunku ale wyobraź sobie, ze np. Twój klient rozmawia wlasnie przez telefon i nie moze skupic sie na stronie ale wchodzi by załatwić dwie sprawy w jednym czasie - jego strona jest idealnym przykładem ułatwiającym szybkie poznanie folio agencyjnego http://eyescream.pl/
Bedyk Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Trochę się ostatnio obijałem a to pare klopsów z tego mrocznego okresu opinie mile widziane... aktualny tsp przy tych dwóch będę wdzięczny za słowo o kolorach bo to w sumie test dla nowego monitora auto refka, fejs jak fejs ale z ucha to jestem dumny=] i coś do czego straciłem cierpliwość
emmilius Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Bolek jest mega :D. W ostatnim piracie wydobył bym tylko kolorki i kontrasty tak od pasa w górę. Przez chwilkę miałem wrażenie że on stoi pod wodą. Fast-face dziada kreskowanego mi się też podoba. Ucho w sumie mniej =]
Bedyk Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Napisano 12 Sierpień 2011 (edytowane) taki miks: no to teraz na kajaki=D Edytowane 12 Sierpień 2011 przez Bedyk sx
Bedyk Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 Witam. Up pod tytułem back to okrąglak przyznaję, że nie doceniałem tego pędzla i bardzo tego żałuje, wszystkim rozkręcającym się polecam! konstruktywna krytyka mile widziana pzdr
CUKIERASS Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 no no ładny zestaw motywujący do pracy-dłonie super!pan kołboj na koniku też-poproszę o więcej!
Bedyk Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Napisano 18 Wrzesień 2011 CUKIERASS thx Wzorem ICEa reaktywacja jakiegoś starego szkicu pzdr opinie mile widziane
Rotcore Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 jak dałeś takie mocne światło z tyłu to aż sie prosi żeby przywalić poziomami, przyciemnij gościa, lepiej wygląda, sprawdzałem, hmm i może jednak jakiś kolor w tle... na twarzy mógłbyś mocniej brylę wydobyć, zwłaszcza nosa... przyjemne ogólnie, dłonie też zacne i ten ziomek pod nimi, fajnie tam ściana potraktowana kolorystycznie... hmm powiem to co sobie też ostatnio mowię (ale mi nie wychodzi), więcej i częściej :P pozdro
leszek_lenia Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 fajne arty miejscami jeszcze takie troche nie do konca trafiione wszedzie..jak np te faldy na kurtce tego ostatniego...dziwnie to wyglada. ale tak to spoko. pozdro
Bedyk Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Napisano 25 Wrzesień 2011 (edytowane) Rotcore, leszek_lenia: thx, wezmę pod uwagę szkicory cd: komenty mile widziane Edytowane 25 Wrzesień 2011 przez Bedyk hgd
Cyanide Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Świetne te szkice, naprawdę świetne moim zdaniem. Jak je robileś? Z fotek, z lustra czy jak? Pozdrawiam Cyanide.
Bedyk Napisano 9 Listopad 2011 Autor Napisano 9 Listopad 2011 Totalny brak czasu nawet na szybciochy =/ Konstruktywna krytyka mile widziana
Bedyk Napisano 15 Listopad 2011 Autor Napisano 15 Listopad 2011 na odmulenie po robocie... konstruktywna krytyka jak zawsze mile widziana
CUKIERASS Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 portret na samej górze strony -coś dziwnego dzieje się nad nosem-chyba nieco za dużo światła jak na tą cześć (mam wrażenie ,że to powinno być zacienione)
yarosh Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 u gościa z fajką zobaczyłbym jak głowa ma sie do środkowej linii tułowia, z kolei u cavemana to bym spróbował głowę troszkę do góry i w naszą stronę odwrócić może by troszkę ciekawiej wyglądało (choć teraz też jest oki)
emmilius Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Fajne wrzuty ostatnie. Nie wiem jak to przeoczyłem, to się chyba zapatrzenie w siebie nazywa =]. Kraś z młotkiem da best, myślę tylko że parę blików na metalowych elementach bardziej by poróżniło materiały. Ziom z fają też charakterny. Co mi się podoba to to że postaci "pewnie" na glebie stoją, dobrze się to czyta. Ale caveman mi się nie podoba. Słabo wypada na tle reszty. Pzdr.
Bedyk Napisano 24 Listopad 2011 Autor Napisano 24 Listopad 2011 thx emilius. w sumie to do każdej z tych prac przydałoby się wrócić =]
rice Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Hi, fajnie go pomalowałeś, z uwag to te wyżłobienia na butach mogleś dać znacznie ciemniejsze bo tam brakuje kontrastu. No i poza mimo że ciekawa to szkoda że nie jest bardziej dynamiczna. Chciałbym tego robota zobaczyć w pozie jaka tu (drugi rząd, pierwszy z lewej) ;] http://i39.tinypic.com/14l5zck.png Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi