Napisano 16 Marzec 200916 l Dawno nic nie robielm z Wizek to bedzie moja 2 myśle że bedzie fajna oto efekty pracy:
Napisano 16 Marzec 200916 l stołowi i półkom/szafkom przydał by się chamfer, ogólnie fajnie się zapowiada, czekam na więcej pozdro
Napisano 18 Marzec 200916 l Autor POwoli robie sobie bo mam chwile czasu noga mnie boli wiec nic nie robie i sobie powoli robie o to efekt jeszcze pare rzeczy i bede bral sie za textury
Napisano 18 Marzec 200916 l zła czcionka samsunga, powinna być taka życzę powodzenia p.s porządne kino domowe by się przydało.
Napisano 18 Marzec 200916 l Autor czipsy beda musze poszukac jakiegos opakowania w necie luub kupic jakies i zeskanowac
Napisano 20 Marzec 200916 l Autor troche poteksturowalem wiec wrzucam dorzuce jeszcze pare gratow i bedzie git co powinienem porawic??
Napisano 20 Marzec 200916 l Hej Robi się spoko, ale wydaje mi się że listwa przypodłogowa lekko fruwa. Nie rób wszystkiego jednym kolorem - albo w podobnej barwie , tonacji, bo się robi mdło. Sterowiec bym obrócił dziobem w druga stronę :d - kompozycja :) Powodzenia, trzaśnij coś na lepszych ustawieniach.
Napisano 20 Marzec 200916 l Popraw lewitujący dywan, telewizor też trochę nie bardzo, listwy między ścianą a podłogą wydają się być za wysokie.
Napisano 20 Marzec 200916 l Ja proponuję abyś zmniejszył odbicie w TV! Jesli to LCD to mają na sobie co w rodzaju pleksy, która dużo mniej się odbija.
Napisano 20 Marzec 200916 l za to jak masz plazme i z tylu halogenki to widac je niemilosiernie. :) juz sie na to nabilem u siebie w mieszkaniu:)
Napisano 1 Kwiecień 200916 l Autor zmienilem całkowicie swiatlo i render mysle ze teraz juz lepiej wyglada
Napisano 1 Kwiecień 200916 l No podłoga na bank do wymiany, zobacz lisowe tex an forum może się nadadzą ale faktycznie teraz lepiej choc ja bym zjechał troche z saturacja na scianach i dał jednak biały sufit
Napisano 1 Kwiecień 200916 l i podłoga za mocno odbija, chyba używałeś Pronto do wycierania kurzu? :) reszta ładna, tylko wazonik troszkę sztuczny...
Napisano 4 Kwiecień 200915 l Autor Bardzo powoli prace posowaja się do przodu nie wiem co jeszcze dodac do tej pracy i w jakich miejscach podpowiedzcie cos
Napisano 4 Kwiecień 200915 l I ta lampa przeszkadza ;) A jak masz tv we wnęce to może zastosuj telewizor z tymi systemami ambilight czy jakos tak, że podświetla od tyłu kolor podobny do wyswietlanego na tv :)
Napisano 4 Kwiecień 200915 l Ogólnie może być :) Mi się nie podoba siatka stołu :) Tracisz nie potrzebne poly które są trójkątami, a nie prostokątami. Lampa do wymiany lub daj ją wyżej bo chyba przeszkadza w oglądaniu TV.
Napisano 4 Kwiecień 200915 l przepraszam Cię, mozesz zedytować posta, bo obrazek już znikł z imageshacka :(
Napisano 4 Kwiecień 200915 l ja się natomiast zastanawiam. .po co ten stolik ma tyle poly :D ale to czepialstwo.. dodawaj do sceny modele i materiały juz komponuj :D ładnie to się zapowiada jak na poczatki D:
Napisano 5 Kwiecień 200915 l Autor ja więcej czytam niż robie w 3d duzo spraw na głowie wiec tez czasu malo. Ale dzieki
Napisano 5 Kwiecień 200915 l Ja uważam, że w pokoju filmowym nie powinno raczej być żadnych przedmiotów odbijających światło, typu te szklane naczynka, bo jednak w czasie seansu refleksy jakie na nich się tworzą rozpraszają uwagę. Ta sama uwaga w przypadku tych obrazków w antyramkach, dodatkowo ich kształt i rozmiar wywołują wrażenie konkurencji dla głównego ekranu i też mogą odwracać niepotrzebnie uwagę. Edytowane 5 Kwiecień 200915 l przez Wizjoner
Napisano 5 Kwiecień 200915 l no fajnie się zapowiada :) ale jakieś głośniczki by się przydały i nie zabardzo rozumiem po co jest ta wnęka za TV?