Vehr Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Dawno nic nie robielm z Wizek to bedzie moja 2 myśle że bedzie fajna oto efekty pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 stołowi i półkom/szafkom przydał by się chamfer, ogólnie fajnie się zapowiada, czekam na więcej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 POwoli robie sobie bo mam chwile czasu noga mnie boli wiec nic nie robie i sobie powoli robie o to efekt jeszcze pare rzeczy i bede bral sie za textury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 zła czcionka samsunga, powinna być taka życzę powodzenia p.s porządne kino domowe by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 A gdzie czipsy?!:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 czipsy beda musze poszukac jakiegos opakowania w necie luub kupic jakies i zeskanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 20 Marzec 2009 Autor Share Napisano 20 Marzec 2009 troche poteksturowalem wiec wrzucam dorzuce jeszcze pare gratow i bedzie git co powinienem porawic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Hej Robi się spoko, ale wydaje mi się że listwa przypodłogowa lekko fruwa. Nie rób wszystkiego jednym kolorem - albo w podobnej barwie , tonacji, bo się robi mdło. Sterowiec bym obrócił dziobem w druga stronę :d - kompozycja :) Powodzenia, trzaśnij coś na lepszych ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Popraw lewitujący dywan, telewizor też trochę nie bardzo, listwy między ścianą a podłogą wydają się być za wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styczeń Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 dywan to w ogóle może furem pojedź no i jakiś zestawik głośników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Ja proponuję abyś zmniejszył odbicie w TV! Jesli to LCD to mają na sobie co w rodzaju pleksy, która dużo mniej się odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 za to jak masz plazme i z tylu halogenki to widac je niemilosiernie. :) juz sie na to nabilem u siebie w mieszkaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 zmienilem całkowicie swiatlo i render mysle ze teraz juz lepiej wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 daj jakieś inne panele i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styczeń Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 No podłoga na bank do wymiany, zobacz lisowe tex an forum może się nadadzą ale faktycznie teraz lepiej choc ja bym zjechał troche z saturacja na scianach i dał jednak biały sufit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 i podłoga za mocno odbija, chyba używałeś Pronto do wycierania kurzu? :) reszta ładna, tylko wazonik troszkę sztuczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Bardzo powoli prace posowaja się do przodu nie wiem co jeszcze dodac do tej pracy i w jakich miejscach podpowiedzcie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 dodaj jakieś kino domowe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aduko Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 I ta lampa przeszkadza ;) A jak masz tv we wnęce to może zastosuj telewizor z tymi systemami ambilight czy jakos tak, że podświetla od tyłu kolor podobny do wyswietlanego na tv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Po prawej masz wnęki w ścianie. Może daj tam jakieś bibeloty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Dzieki a ttak ogólnie to moze być czy lipa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Ogólnie może być :) Mi się nie podoba siatka stołu :) Tracisz nie potrzebne poly które są trójkątami, a nie prostokątami. Lampa do wymiany lub daj ją wyżej bo chyba przeszkadza w oglądaniu TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 przepraszam Cię, mozesz zedytować posta, bo obrazek już znikł z imageshacka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ja się natomiast zastanawiam. .po co ten stolik ma tyle poly :D ale to czepialstwo.. dodawaj do sceny modele i materiały juz komponuj :D ładnie to się zapowiada jak na poczatki D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2009 ja więcej czytam niż robie w 3d duzo spraw na głowie wiec tez czasu malo. Ale dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizjoner Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 (edytowane) Ja uważam, że w pokoju filmowym nie powinno raczej być żadnych przedmiotów odbijających światło, typu te szklane naczynka, bo jednak w czasie seansu refleksy jakie na nich się tworzą rozpraszają uwagę. Ta sama uwaga w przypadku tych obrazków w antyramkach, dodatkowo ich kształt i rozmiar wywołują wrażenie konkurencji dla głównego ekranu i też mogą odwracać niepotrzebnie uwagę. Edytowane 5 Kwiecień 2009 przez Wizjoner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 no fajnie się zapowiada :) ale jakieś głośniczki by się przydały i nie zabardzo rozumiem po co jest ta wnęka za TV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi