Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

POwoli robie sobie bo mam chwile czasu noga mnie boli wiec nic nie robie i sobie powoli robie o to efekt jeszcze pare rzeczy i bede bral sie za textury

b19855db0d31eac2.jpg

Napisano

Hej Robi się spoko, ale wydaje mi się że listwa przypodłogowa lekko fruwa. Nie rób wszystkiego jednym kolorem - albo w podobnej barwie , tonacji, bo się robi mdło. Sterowiec bym obrócił dziobem w druga stronę :d - kompozycja :) Powodzenia, trzaśnij coś na lepszych ustawieniach.

Napisano

No podłoga na bank do wymiany, zobacz lisowe tex an forum może się nadadzą ale faktycznie teraz lepiej choc ja bym zjechał troche z saturacja na scianach i dał jednak biały sufit

Napisano

I ta lampa przeszkadza ;)

A jak masz tv we wnęce to może zastosuj telewizor z tymi systemami ambilight czy jakos tak, że podświetla od tyłu kolor podobny do wyswietlanego na tv :)

Napisano

Ogólnie może być :) Mi się nie podoba siatka stołu :) Tracisz nie potrzebne poly które są trójkątami, a nie prostokątami. Lampa do wymiany lub daj ją wyżej bo chyba przeszkadza w oglądaniu TV.

Napisano

ja się natomiast zastanawiam. .po co ten stolik ma tyle poly :D ale to czepialstwo.. dodawaj do sceny modele i materiały juz komponuj :D ładnie to się zapowiada jak na poczatki D:

Napisano (edytowane)

Ja uważam, że w pokoju filmowym nie powinno raczej być żadnych przedmiotów odbijających światło, typu te szklane naczynka, bo jednak w czasie seansu refleksy jakie na nich się tworzą rozpraszają uwagę. Ta sama uwaga w przypadku tych obrazków w antyramkach, dodatkowo ich kształt i rozmiar wywołują wrażenie konkurencji dla głównego ekranu i też mogą odwracać niepotrzebnie uwagę.

Edytowane przez Wizjoner