hiroo Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Witam, w ramach treningu zrobiłem sobie taką scenkę, na podstawie jednej z prac gości Evermotion - Archinteriors 14 tutaj link : http://www.evermotion.org/comm/ai14/hires/004.jpg a tu moja pracka tutaj większa wersja : http://img17.imageshack.us/img17/5254/bigp.jpg
Vega Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Całkiem ładnie tylko nie podoba mi się doniczka :) Chodzi mi o ten wzorek. W ogóle doniczka dziwnie (i chyba lewituje :D). Dywan według mnie ma za duże (nie wiem jak to się zwie, ale włoski) i są za grube w porównaniu do tego z evermotion :) To wszystko ode mnie.
tankiann Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Hey Ogólnie bardzo przyjemne:) Z takich praktycznych spraw to płytki na podłodze wydaja się zbyt duże, nie wie czy takie produkują:P Druga sprawa to tv, ekran powinien być bardziej matowy, przynajmniej tak mi się wydaje;) Pozdrawiam
jahred6 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Płytki ogromniaste! Jak sofy raczej są głębokie na 90cm to płytka wygląda jakby miała 150x150cm :D! Fliziarz to pudzian! Tak to wszystko mi się podoba , oprócz widoku, niby pokazuje wszystko a tak na prawdę nie jest korzystny, rzuciłbym widok jakoś po skosie pomieszczenia. Pozdro!
jahred6 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Aha i jeden szczegół - lampa. powinna być nad stolikiem aby równomiernie oświetlać jego otoczenie :)
peter_f Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Bardzo ładnie :) Śliczne światło i rewelacyjnie wyszła ta roślina. Ogólnie świetnie i szczerze mówiąc Twoja praca podoba mi się o wiele bardziej niż ta z ever! Pozdrawiam
hiroo Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 Dzięki za komentarze, fajnie że sie podoba, uwagi uwzględnie w poprawce :)) pozdro
Areien Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 hehe ladna pracka :D jak dla mnie wszyzstko bomba i nie mam sie czego czepic tyle ze troche pusty i skąpy ten interior ;)
KaeMS Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Interior wyglada na pusty z tego powodu, że sofa jest za mała jak na to pomieszczenie. Podlogi to raczej modna ostatnio w nowoczesnych wnetrzach wylewka przemysłowa (obicia zależne od składu wierzchniej warstwy choć jak ktoś da za dużo żywicy to się później zabić można), wiec o wielkość "płytek" nie ma co się czepiać (to nie są płytki a "fugi" powstają z tego prostego powodu,że nie wylewa się całości podłogi za jednym zamachem :) ). Lepiej jest jak było na początku Plazma powinna miec bedziej matowy ekran a nie jaśniejszy. Trochę drażni powtarzalność płyt na ścianie. Ogólnie jest git :D
Marshall Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 hej z mojej strony: ładnie :) wydaje mi się że półki po prawej stronie powinny być troszkę wyższe. Trochę dziwnie wyglądają te lampy przed obrazem (czy jest to odbicie?). Ciężko mi powiedzieć. Ale ogólnie widać progres w Twoich prackach, gratki :). Pozdrawiam.
Vega Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Mi się podoba :) Widzę, że zmieniłeś doniczkę i ta jest bardzo ładna. Oby tak dalej.
hiroo Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 Małe drobne poprawki i jak na razie tak to już zostaje. Dzięki wszystkim za pomoc. pozdrawiam
Blader Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 a odbicie na tym telewizorze nie jest za "czyste" . O ile mi sie wydaje, te telewziorki prawie wogóle, nie odbijaja, bo sa az tak matowe.... :) A tu jakies odbicia "niby" rozmazane itp.
Rekomendowane odpowiedzi