Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Całkiem ładnie tylko nie podoba mi się doniczka :) Chodzi mi o ten wzorek. W ogóle doniczka dziwnie (i chyba lewituje :D).

Dywan według mnie ma za duże (nie wiem jak to się zwie, ale włoski) i są za grube w porównaniu do tego z evermotion :)

To wszystko ode mnie.

Napisano

Hey

Ogólnie bardzo przyjemne:) Z takich praktycznych spraw to płytki na podłodze wydaja się zbyt duże, nie wie czy takie produkują:P Druga sprawa to tv, ekran powinien być bardziej matowy, przynajmniej tak mi się wydaje;)

Pozdrawiam

Napisano

Płytki ogromniaste! Jak sofy raczej są głębokie na 90cm to płytka wygląda jakby miała 150x150cm :D! Fliziarz to pudzian! Tak to wszystko mi się podoba , oprócz widoku, niby pokazuje wszystko a tak na prawdę nie jest korzystny, rzuciłbym widok jakoś po skosie pomieszczenia. Pozdro!

Napisano

Aha i jeden szczegół - lampa. powinna być nad stolikiem aby równomiernie oświetlać jego otoczenie :)

Napisano

Bardzo ładnie :) Śliczne światło i rewelacyjnie wyszła ta roślina. Ogólnie świetnie i szczerze mówiąc Twoja praca podoba mi się o wiele bardziej niż ta z ever!

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze, fajnie że sie podoba, uwagi uwzględnie w poprawce :))

pozdro

Napisano

hehe ladna pracka :D jak dla mnie wszyzstko bomba i nie mam sie czego czepic tyle ze troche pusty i skąpy ten interior ;)

Napisano

Interior wyglada na pusty z tego powodu, że sofa jest za mała jak na to pomieszczenie. Podlogi to raczej modna ostatnio w nowoczesnych wnetrzach wylewka przemysłowa (obicia zależne od składu wierzchniej warstwy choć jak ktoś da za dużo żywicy to się później zabić można), wiec o wielkość "płytek" nie ma co się czepiać (to nie są płytki a "fugi" powstają z tego prostego powodu,że nie wylewa się całości podłogi za jednym zamachem :) ). Lepiej jest jak było na początku

Plazma powinna miec bedziej matowy ekran a nie jaśniejszy. Trochę drażni powtarzalność płyt na ścianie.

Ogólnie jest git :D

Napisano

hej

z mojej strony: ładnie :)

wydaje mi się że półki po prawej stronie powinny być troszkę wyższe.

Trochę dziwnie wyglądają te lampy przed obrazem (czy jest to odbicie?).

Ciężko mi powiedzieć.

Ale ogólnie widać progres w Twoich prackach, gratki :).

Pozdrawiam.

Napisano

Mi się podoba :) Widzę, że zmieniłeś doniczkę i ta jest bardzo ładna.

Oby tak dalej.

Napisano
  • Autor

Małe drobne poprawki i jak na razie tak to już zostaje. Dzięki wszystkim za pomoc.

pozdrawiam

7smallq.jpg

Napisano

a odbicie na tym telewizorze nie jest za "czyste" . O ile mi sie wydaje, te telewziorki prawie wogóle, nie odbijaja, bo sa az tak matowe.... :) A tu jakies odbicia "niby" rozmazane itp.