soda Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Piekna robota, bardzo mi sie podoba i zazdroszcze skila^^ Dostrzeglem jedna niescislosc..... brakuje mi strzal wbitych w skore tego stworka, na 1 planie jest lucznik i mozna wywnioskowac, ze zaczal strzelac wczesniej^^ Pozdrawiam, soda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 SBT77: wszystko racja , zdaje sie po prostu ze zle ujecie wybralem dla formy latajacej , bede musial ja troche przemalowac i pokazac bardziej z boku soda: zastanawiam sie jeszcze nad tymi strzalami bo nie wiem czy mi to nie zepsuje kontrastu miedzy gladka skora niemowlaka i reszta elementów w kadrze wymyśliłem sobie nawet do tego historyjke ze bobasy sa chronione przed pociskami przez potezniejsze demony dzieki za komenty a tu maly up: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 bardzo mi sie podoba... no i ta latajaca forma w prawym górnym rogu jakaś zgrabniejsza sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 Bardzo fajnie wykonane i oryginalne w dodatku. Jedyne czego mogę się doczepić to niezbyt przerażone miny żołnierzy na pierwszym planie.Myślę że mógłbyś zmniejszyć nasycenie kolorów tła żeby pokazać odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Świetnie się to wszystko komponuje, generalnie czad. Nie wiem jak dla innych ale dla mnie potwór jest już skończony, na twoim miejscu dałbym pełną moc w postacie na pierwszym planie i miejsca gdzie robi się zadyma - nie wyobrażam sobie że mógłbyś tego nie skończyć, bo niewiele przecież brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Super! Cień na stworku na pierwszym planie wskazuje że forma latająca jest dużo mniejsza. Tak miało być? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 No właśnie, może dla skali niech leci tuż nad tym bobasem w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 alez to nie jest forma dorosla bobasa ino zwykly gargulec nasycenie kolorow bede korygowal na koniec w ogole bede jeszcze sporo polerował tu i ówdzie, tylko wiecie nie moge przesadzic bo nie wiadomo bedzie na co patrzec. dzięki za suport :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 (edytowane) no i wreszcie koniec więc wrzuce wsio dla formalności dzieki Wszystkim za wsparcie Edytowane 18 Maj 2009 przez Łukasz Jaskólski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Przekonkretnie zrobiłes oswietlenie cielska, zawsze wiedziałem ze potrafisz świetnie miękko wydobyc bryłe ale to mnie powaliło. Jedno do czego moge sie przyczepic to demon z toporem przy prawej krewedzi, pierwsze wrażenie jest takie że to rycerz źle w skali zrobiony, dopiero po dłuzszej chwili widac co jest grane, może by go tak spróbowac udemonicznic bardziej (wiem że to fin ale moze warto by ;P) Aż by się chciało troche rozbryzgów krwi zobaczyc, no ale wiem jakie sa wymogi ;] Gratuluje masterskiej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 dzieki dzieki mialem te miejsca bardziej doszlifowac ale poległem przedwczesnie :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 grube! naprawde fajne entry! BTW: mamy tak poszatkwany game art ze dopiero po 5dniach przegladania obczailem ze tu sa jakies subfora porobione... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi