Napisano 12 Maj 200915 l Piekna robota, bardzo mi sie podoba i zazdroszcze skila^^ Dostrzeglem jedna niescislosc..... brakuje mi strzal wbitych w skore tego stworka, na 1 planie jest lucznik i mozna wywnioskowac, ze zaczal strzelac wczesniej^^ Pozdrawiam, soda
Napisano 16 Maj 200915 l Autor SBT77: wszystko racja , zdaje sie po prostu ze zle ujecie wybralem dla formy latajacej , bede musial ja troche przemalowac i pokazac bardziej z boku soda: zastanawiam sie jeszcze nad tymi strzalami bo nie wiem czy mi to nie zepsuje kontrastu miedzy gladka skora niemowlaka i reszta elementów w kadrze wymyśliłem sobie nawet do tego historyjke ze bobasy sa chronione przed pociskami przez potezniejsze demony dzieki za komenty a tu maly up:
Napisano 16 Maj 200915 l bardzo mi sie podoba... no i ta latajaca forma w prawym górnym rogu jakaś zgrabniejsza sie wydaje.
Napisano 16 Maj 200915 l Bardzo fajnie wykonane i oryginalne w dodatku. Jedyne czego mogę się doczepić to niezbyt przerażone miny żołnierzy na pierwszym planie.Myślę że mógłbyś zmniejszyć nasycenie kolorów tła żeby pokazać odległość.
Napisano 17 Maj 200915 l Świetnie się to wszystko komponuje, generalnie czad. Nie wiem jak dla innych ale dla mnie potwór jest już skończony, na twoim miejscu dałbym pełną moc w postacie na pierwszym planie i miejsca gdzie robi się zadyma - nie wyobrażam sobie że mógłbyś tego nie skończyć, bo niewiele przecież brakuje.
Napisano 17 Maj 200915 l Super! Cień na stworku na pierwszym planie wskazuje że forma latająca jest dużo mniejsza. Tak miało być? Pozdro.
Napisano 17 Maj 200915 l Autor alez to nie jest forma dorosla bobasa ino zwykly gargulec nasycenie kolorow bede korygowal na koniec w ogole bede jeszcze sporo polerował tu i ówdzie, tylko wiecie nie moge przesadzic bo nie wiadomo bedzie na co patrzec. dzięki za suport :)
Napisano 17 Maj 200915 l Autor no i wreszcie koniec więc wrzuce wsio dla formalności dzieki Wszystkim za wsparcie Edytowane 18 Maj 200915 l przez Łukasz Jaskólski
Napisano 21 Maj 200915 l Przekonkretnie zrobiłes oswietlenie cielska, zawsze wiedziałem ze potrafisz świetnie miękko wydobyc bryłe ale to mnie powaliło. Jedno do czego moge sie przyczepic to demon z toporem przy prawej krewedzi, pierwsze wrażenie jest takie że to rycerz źle w skali zrobiony, dopiero po dłuzszej chwili widac co jest grane, może by go tak spróbowac udemonicznic bardziej (wiem że to fin ale moze warto by ;P) Aż by się chciało troche rozbryzgów krwi zobaczyc, no ale wiem jakie sa wymogi ;] Gratuluje masterskiej pracy.
Napisano 23 Maj 200915 l Autor dzieki dzieki mialem te miejsca bardziej doszlifowac ale poległem przedwczesnie :D pozdro
Napisano 21 Luty 201015 l grube! naprawde fajne entry! BTW: mamy tak poszatkwany game art ze dopiero po 5dniach przegladania obczailem ze tu sa jakies subfora porobione... :D