gabrielwigierski Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Hej kto mi wywalil posta !! czyżby dlatego ze nei znzwalem sceny \"scena 3d\"??hehe sorki zapomnailem wiec bede uparty i wrzucam jeszcze raz. jest to koncept do animki ze winia i tyle renderowane an odwal na szybkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 WOW GOOD WORK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Motyw \"adventure\" świetny, ale szklanka i liternictwo to już ewidentnie szkic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 hmm jezeli chodzi o liternictwo to nie jest moja robota hehe to z reklam ogolnopolskich wlasnie na temat dobroci wynikajacych z picia mleka wiec to nie moja juz wina hehe. a co do szklanki to sie zgodze heheh cala scenka zajela mi z godzinke nie mialem czasu zabawic sie tym dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Chodziło mi bardziej o ułożenie tekstu, ale jak widzę poprawiłeś :) Od razu odetchnęła ta prawa strona. Czekam na animkę :) A w ogóle słyszałem, że mleko jest niezdrowe.. [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Hehe, mi się podoba. Mocno szkicowe, ale urokliwe. OT- O ile nie jest się uczulonym na laktozę to owszem zdrowe, zdrowe :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 nice(a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Świetny pomysł. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 szklamka mnie troche nie przekonuje ale poza tym MIODZIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 No szklaneczkę i mleczko mozna by jeszcze pod bajerowac. a reszta jest git. Pijcie mleko!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Bardzo fajne. Faktycznie szklanka nie przekonuje ale jest super. Moim skromnym zdaniem do tego klmatu pasowałby bardziej gliniany kubeczek albo najlepiej taki dzieciecy z jakims fajnym rysuneczkiem i odrobina mleka na brzegu... :) chyba ze przezroczystosc potrzebna do animki. Z niecierpliwoscia czekam na wiecej a szczegolnie na anim - hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 leander miał racje ten motyw rozwesela scenke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 fajna scenka tylko troszke mi sie nie podoba ta szklanka :P A tak ogolnie to jest git. Czekam na animke:D Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Takie rzeczy aż chce się oglądać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 moze troche bielsze mleczko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Ten \"ziomek\" obok szklanki mnie rozbraja :D. Szkło rzeczywiście nie przekonuje zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Mi tez sie bardzo podoba ten ludzik:D Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Ta, jasne. Nie pije mleka, mam 16 lat, 184 cm wzrostu i nic nigdy nie złamałem sobie. Koledzy piją mleko, są mali i połamani [lol2]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Możesz jeszcze zdążyć sie połamać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miroslav Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 pracka fajna , ale szczególnie to mi sie podoba pomysł :)-super no i to stworzonko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 a co sie w szkle odbija?!?! czyzby etykietka \"pij mleko\"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Pij mleko - będziesz kaleką :) pracka ma miły klimacik, taki cartoonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 najbardziej to mi sie ten \"chłopek\" podoba, nirmalnie EXTRA, to mleko w tej szklance jakoś tak dziwnie sie odbija:/ ale pracka super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi