Napisano 16 Marzec 200420 l Hej kto mi wywalil posta !! czyżby dlatego ze nei znzwalem sceny \"scena 3d\"??hehe sorki zapomnailem wiec bede uparty i wrzucam jeszcze raz. jest to koncept do animki ze winia i tyle renderowane an odwal na szybkiego.
Napisano 16 Marzec 200420 l Motyw \"adventure\" świetny, ale szklanka i liternictwo to już ewidentnie szkic ;)
Napisano 16 Marzec 200420 l Autor hmm jezeli chodzi o liternictwo to nie jest moja robota hehe to z reklam ogolnopolskich wlasnie na temat dobroci wynikajacych z picia mleka wiec to nie moja juz wina hehe. a co do szklanki to sie zgodze heheh cala scenka zajela mi z godzinke nie mialem czasu zabawic sie tym dluzej
Napisano 16 Marzec 200420 l Chodziło mi bardziej o ułożenie tekstu, ale jak widzę poprawiłeś :) Od razu odetchnęła ta prawa strona. Czekam na animkę :) A w ogóle słyszałem, że mleko jest niezdrowe.. [hmmm]
Napisano 16 Marzec 200420 l Hehe, mi się podoba. Mocno szkicowe, ale urokliwe. OT- O ile nie jest się uczulonym na laktozę to owszem zdrowe, zdrowe :).
Napisano 16 Marzec 200420 l No szklaneczkę i mleczko mozna by jeszcze pod bajerowac. a reszta jest git. Pijcie mleko!!!! :D
Napisano 16 Marzec 200420 l Bardzo fajne. Faktycznie szklanka nie przekonuje ale jest super. Moim skromnym zdaniem do tego klmatu pasowałby bardziej gliniany kubeczek albo najlepiej taki dzieciecy z jakims fajnym rysuneczkiem i odrobina mleka na brzegu... :) chyba ze przezroczystosc potrzebna do animki. Z niecierpliwoscia czekam na wiecej a szczegolnie na anim - hej
Napisano 17 Marzec 200420 l fajna scenka tylko troszke mi sie nie podoba ta szklanka :P A tak ogolnie to jest git. Czekam na animke:D Pozdrowienia
Napisano 18 Marzec 200420 l Ten \"ziomek\" obok szklanki mnie rozbraja :D. Szkło rzeczywiście nie przekonuje zbytnio
Napisano 19 Marzec 200420 l Ta, jasne. Nie pije mleka, mam 16 lat, 184 cm wzrostu i nic nigdy nie złamałem sobie. Koledzy piją mleko, są mali i połamani [lol2].
Napisano 22 Marzec 200420 l pracka fajna , ale szczególnie to mi sie podoba pomysł :)-super no i to stworzonko :D
Napisano 5 Kwiecień 200420 l najbardziej to mi sie ten \"chłopek\" podoba, nirmalnie EXTRA, to mleko w tej szklance jakoś tak dziwnie sie odbija:/ ale pracka super