Leleń Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) Co mozna by zrobic z wehikulem czasu? Cofnac sie i zapobiec smierci Chrystusa, przynajmniej taki zamiar mial ks. Wiesiek... Ps. Cartonowy styl.. Ps2. Nie bierzcie conceptu calkiem doslownie Mam nadzieje ze nie kradne nikomu pomyslow / praw autorskich etc. :x Edytowane 16 Kwiecień 2009 przez Leleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Cosik takiego ? http://www.youtube.com/watch?v=L_UDgYm7Nrg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 He'll be back! taaa cosik na ten styl, tylko inny klimat i bohater xP ok, skonczylem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 ksiądz z szotganem, wygrasz tą bitwę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Zaraz, zaraz: to mają byc NIE zrealizowane pomysły, idee, wynalzki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 no nie slyszalem zeby jakis ksiadz zrealizowal ten pomysl :X i nie slyszalem o zrealizowanym wynalazku - wehikul czasu combo breeeeeeaker :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 progress nad wehikulem, skonczylem (prawie) go wedlug konceptu, teraz dojdzie jeszcze troche mojej inicjatywy i magiczne textury :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 nieźle idzie :) chyba największy progress na tej bitwie soł far :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Fajny pomysł i model, czekam na więcej. Zawiesiłabym fotele jakoś inaczej, nie na takim zwykłym boxie (chyba że to będzie drewniane pudło z desek, wtedy ujdzie). Brakuje lusterka bocznego. Czy będą niebieskie błyskawice naokoło tych kulek na dachu? I może dasz nóżki jakieś bardziej wymyślne, wysuwane albo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Mogles sie wysilic na cos wiecej niz oklejony gadzetami box. Jakas ciekawsza bryla, moze zeby byl przynajmniej z jednej strony jakos rozbudowany czy jakies sciecia po rogach mial... Kojarzy mi sie z moim pomyslem z dziecinstwa jak chcialem zeby mi stary przyniosl mozliwie wielkie pudlo po lodowce,zebym mogl wyciac sobie w nim dziure na telewizor, wstawic do srodka atari z magnetofonem przymocowanym do sciany pudla,nawczepiac rozniastych diodek i przelaczniczkow na baterie,roznych przewodow i rurek, i ,,poleciec,, tym w kosmos.;) Pewnie wygladalo by podobnie. Wiecej wyobrazni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Miałem to samo tylko ja chciałem amige tam wpakować bo atari nie posiadałem :) Nie pamiętam czy chciałem tym latać, ale miał to być jakiś pojazd xD Tak jak Levus radzi, więcej kreatywności, po ostatniej bitwie widać, że częśto pomysł bierze górę nad techniczną stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Destroyer dzieki Ania bedzie drewniane pudelko z desek, nad lusterkiem pomysle, blyskawice beda (jak bede wiedzial jak je zrobic ;d) a do nozek nie mam pomyslu :p Levus wlasnie o to chodzi, niezrealizowany pomysl z dziecinstwa, ma byc prosta w odbiorze scenka, z prostymi modelami Nvidia jw :p zaczne robic ksiedza moze, pozniej sie skonczy pudelko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiM Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Mnie się podoba ten koncepcik. Jedynie proponuje aby krawędzie zniekształcić jakieś wgniecenia no i oczywiście przyczepiłbym instrukcje obsługi oraz uchwyt na dzbanek z kawą:p. Czekam na ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 DiM dzieki, niezly pomysl z wygieciami, a instrukcja jest, ale niewidoczna (nad fotelem) poczatki ksiedza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 hmmm ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Pomysł super :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi