Leleń Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) Co mozna by zrobic z wehikulem czasu? Cofnac sie i zapobiec smierci Chrystusa, przynajmniej taki zamiar mial ks. Wiesiek... Ps. Cartonowy styl.. Ps2. Nie bierzcie conceptu calkiem doslownie Mam nadzieje ze nie kradne nikomu pomyslow / praw autorskich etc. :x Edytowane 16 Kwiecień 2009 przez Leleń
Muminek Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Cosik takiego ? http://www.youtube.com/watch?v=L_UDgYm7Nrg
Leleń Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Napisano 9 Kwiecień 2009 He'll be back! taaa cosik na ten styl, tylko inny klimat i bohater xP ok, skonczylem ^^
Shogun 3D Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Zaraz, zaraz: to mają byc NIE zrealizowane pomysły, idee, wynalzki...
Leleń Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Napisano 9 Kwiecień 2009 no nie slyszalem zeby jakis ksiadz zrealizowal ten pomysl :X i nie slyszalem o zrealizowanym wynalazku - wehikul czasu combo breeeeeeaker :D
Leleń Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Napisano 11 Kwiecień 2009 progress nad wehikulem, skonczylem (prawie) go wedlug konceptu, teraz dojdzie jeszcze troche mojej inicjatywy i magiczne textury :p
Destroyer Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 nieźle idzie :) chyba największy progress na tej bitwie soł far :)
Ania Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Fajny pomysł i model, czekam na więcej. Zawiesiłabym fotele jakoś inaczej, nie na takim zwykłym boxie (chyba że to będzie drewniane pudło z desek, wtedy ujdzie). Brakuje lusterka bocznego. Czy będą niebieskie błyskawice naokoło tych kulek na dachu? I może dasz nóżki jakieś bardziej wymyślne, wysuwane albo coś.
Levus Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Mogles sie wysilic na cos wiecej niz oklejony gadzetami box. Jakas ciekawsza bryla, moze zeby byl przynajmniej z jednej strony jakos rozbudowany czy jakies sciecia po rogach mial... Kojarzy mi sie z moim pomyslem z dziecinstwa jak chcialem zeby mi stary przyniosl mozliwie wielkie pudlo po lodowce,zebym mogl wyciac sobie w nim dziure na telewizor, wstawic do srodka atari z magnetofonem przymocowanym do sciany pudla,nawczepiac rozniastych diodek i przelaczniczkow na baterie,roznych przewodow i rurek, i ,,poleciec,, tym w kosmos.;) Pewnie wygladalo by podobnie. Wiecej wyobrazni:)
NV Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Miałem to samo tylko ja chciałem amige tam wpakować bo atari nie posiadałem :) Nie pamiętam czy chciałem tym latać, ale miał to być jakiś pojazd xD Tak jak Levus radzi, więcej kreatywności, po ostatniej bitwie widać, że częśto pomysł bierze górę nad techniczną stroną.
Leleń Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Napisano 15 Kwiecień 2009 Destroyer dzieki Ania bedzie drewniane pudelko z desek, nad lusterkiem pomysle, blyskawice beda (jak bede wiedzial jak je zrobic ;d) a do nozek nie mam pomyslu :p Levus wlasnie o to chodzi, niezrealizowany pomysl z dziecinstwa, ma byc prosta w odbiorze scenka, z prostymi modelami Nvidia jw :p zaczne robic ksiedza moze, pozniej sie skonczy pudelko
DiM Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 Mnie się podoba ten koncepcik. Jedynie proponuje aby krawędzie zniekształcić jakieś wgniecenia no i oczywiście przyczepiłbym instrukcje obsługi oraz uchwyt na dzbanek z kawą:p. Czekam na ciąg dalszy
Leleń Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Napisano 15 Kwiecień 2009 DiM dzieki, niezly pomysl z wygieciami, a instrukcja jest, ale niewidoczna (nad fotelem) poczatki ksiedza xD
Rekomendowane odpowiedzi