Napisano 9 Kwiecień 200916 l Oficjalnie jest już dostępna do pobrania 30-dniowa wersja trial programu 3ds Max 2010. Program do pobrania ze stron autodesk.com. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=590
Napisano 9 Kwiecień 200916 l spodziewalem sie ze sie pojawi lada tydzien, ale ze jeszcze w tym tygodniu to nie; no zobaczymy ten nowy design
Napisano 9 Kwiecień 200916 l Autor Co niektórzy już coś wcześniej pobrali co Autodesk udostepnił jednak to jest oficjalny trial. Nie wersja testowa.
Napisano 9 Kwiecień 200916 l Eee to na pewno ten sam trial co przedtem tylko zdecydowali się jednak póżniej udostępnić żeby serwery dla subskrybentów odciążyć...
Napisano 9 Kwiecień 200916 l dalibyscie jakiegos nowego newsa o blenderze a nie wspomagali portfele autodesku
Napisano 10 Kwiecień 200916 l To już rok 2010 jest? Mogliby zrobić zamiast tego jakiś darmowy upgrade :P
Napisano 10 Kwiecień 200916 l A ja tak słyszałam że już pojawił się pierwszy serwice pack zanim program na dobre wyszedł, czy to prawda?
Napisano 10 Kwiecień 200916 l Aniu nie tyle service pack co Hotfix'y, co nie zmienia faktu, ze troche slaba sprawa z tym :] http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=123112&id=2334435&linkID=9241178
Napisano 11 Kwiecień 200916 l Pobrałem...zainstalowałem i jestem zawiedziony, Ten toolbar u góry wywala program wystarczy wykonać tam 10 kliknięć i już widzimy własną tapetę ;/ (Zainstalowany Hotfix)
Napisano 11 Kwiecień 200916 l Lubus-ani razu mi sie jescze max nie wysypal. Uzywam go od rana i uzywam glownie nowych toolsow i smiga jak zloto. Jak dla mnie update na plus pare naprawde swietnych toolsow no i ambient w podgladzie... mmmmm ;)
Napisano 11 Kwiecień 200916 l Hmm...może to wina Visty..cóż ja czekam na coś co będzie pewne i stabilne...póki co zostaję na poprzedniej wersji
Napisano 12 Kwiecień 200916 l Lubus przecież Matti napisał, że wszystko działa ładnie. Może se systema przeinstaluj he?
Napisano 13 Kwiecień 200916 l Szkoda, że niegdyś wielki prekursor "gatunku" zaczyna dostawać zadyszki i co chwila trzeba go łatać na samym początku zabawy ;) Oczywiście do MAXsia nic nie mam, ba jestem szczęśliwym posiadaczem 2009 design ale przykro, że mój ulubiony program zaczyna zalatywć "tanim winem", wytworzonym w wielkim pośpiechu dla jedynego dobrze wszystkim znanego powodu ;) Pozdrawiam. P.S. Apropo Visty i MAXa, czy niewidzicie "dziwnych" zależności pomiędzy tymi dwoma jakże wielkimi produktami?? Zabawne jak takie historie z łatkami i niedociągnięciami potrafią popsuć relację pomiędzy klientem a producentem ;)