Napisano 5 Maj 200915 l Autor Ang rozszerzony na ok 92%. Bozee jakie bledy porobilem - zal :D would I dared He is said to broke i zad 8 - 2 zle... Czlowiekowi cos odwala na tych maturach i wszedzie szuka "haczyków" :P Na lajcie moglo byc 99% :P Edytowane 5 Maj 200915 l przez DraB
Napisano 5 Maj 200915 l JUŻ SĄ!!! Pytania i odpowiedzi z matury z języka angielskiego Matura 2009 - pytania i odpowiedzi z testu z języka angielskiego
Napisano 5 Maj 200915 l Z rozprawką na maxa będzie 89 pkt. Prościzna :D Tylko na 1 i 2 się troszkę potknąłem,ale źle nie jest.
Napisano 5 Maj 200915 l Biadolę tu bo zdałem z próbnej matematycznej 9 pkt. a i boję się czy na architekturę się nie dostanę. Ma ktoś jakieś propozycje i rady?
Napisano 5 Maj 200915 l Biadolę tu bo zdałem z próbnej matematycznej 9 pkt. a i boję się czy na architekturę się nie dostanę. Ma ktoś jakieś propozycje i rady? To pójdziesz na kopacza rowów...
Napisano 5 Maj 200915 l To pójdziesz na kopacza rowów... Co tak ostro od razu... Spokojnie, dostaniesz się.
Napisano 5 Maj 200915 l Ma ktoś jakieś propozycje i rady? tak, dopasuj podpis do 3 regulaminowych wierszy
Napisano 5 Maj 200915 l Biadolę tu bo zdałem z próbnej matematycznej 9 pkt. a i boję się czy na architekturę się nie dostanę. Ma ktoś jakieś propozycje i rady? Tak jest taka rada dobra od kota !
Napisano 5 Maj 200915 l Co tak ostro od razu... Ale kopacze rowów też są potrzebni ! Nie kazdy musi zostać magistrem A poza tym jest mnóstwo innych fascynujących zawodów: sprzedawca mięsa na bazarze, ludzka zmywarka w angli, cieć, tester nowych leków, masturbator i/lub inseminator trzody chlewnej, tester jakości spermy, członek ekipy sprzątającej po wypadkach drogowych, ginekolog w domu starców, proktolog (to ten co wsadza ludziom palec w du*e) a lista jest jeszcze długa... :D
Napisano 5 Maj 200915 l Ewentualnie: :P EDIT To tak kontynuując myśl hcpitera :D Edytowane 7 Maj 200915 l przez RaVirr
Napisano 5 Maj 200915 l streaker - mam niejasne podejrzenia ze proktolog robi cos wiecej jak tylko wklada ludziom palec w dupe...
Napisano 14 Maj 200915 l Autor Juz po wszystkim :P na majcy rozszerzonej pospinalem troche i stres mnie zjadl dlatego bedzie z niej jakies 74%. Z ang rozszerzonego 92% - mam nadzieje ze na AGH na WIMIR się dostane :) Pozdro i czas na wakacje :D
Napisano 15 Maj 200915 l Eeeee proste to bylo... no i huff... nie dało sie nie przyjść na kacu na polski :P Wogule sie nie uczyłem a licze tak z 85-95% rozsz. ang, 70-80% rozsz polski i z 60% historia. Prezentacje napiałem 2h przed maturą i dostałem 12 na 20, no ale machnąłem se setkę na odwagę, a angielski to formalność, w sumie jak ten polski ustny. No tam... powinienem to napisac jakies 4 lata temu ;)
Napisano 15 Maj 200915 l Autor Za to Wogule to powinieneś oblać :P A co do innych moich wyników to Ustny Polak: 18/20 Ustny Ang: 19/20 Polski pisemny: Zdałem raczej na pewno :)
Napisano 15 Maj 200915 l Za to Cytat: Wogule to powinieneś oblać :P hahahahah nooo... :) rzeczywiście. Wychodzi 0.5 błędu na sylabę to i tak dobrze :P Etam zdarza mi sie jak za szybko pisze.
Napisano 15 Maj 200915 l Weźcie się lepiej idźcie napić a nie pieprzycie o wynikach, ważne, że zdane i trzeba to oblać. Polecam