Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Piekne szczegoly, na razie jestes moim faworytem.

Jakbym cos mial doradzic to popracowalbym jeszcze nad miesniami, chodzi glownie o klatke piersiowa i brzuch.

Pozdrawiam

Napisano

bardzo ładnie

btw Aragorn ma racje umiesnienie klatki jest szczegolnie razące :)

tez miecze mi sie niezbyt podobają...sprawiają wrazenie plastikowych (nie przez textury - których nie ma - a przez kształty :] )

Napisano

Pare dni biwy a twoj temacik juz 2000 oglądnieć cóż moge powiedzieć mistrzu bardzo piękna praca nic tylko czekać i obgryzac paznokcie z niecierpliwoscia :)

Napisano

dzieki za kommenty i porady - co do mięśni klaty - to będą schowane jak na szkicu - te sa tylko tak do pomocy

aha i błędy będę poprawiał systematycznie tylko jakdokończe całego diabełka :)

A na razie kolejne rendery - dziaj sobie popykałem z 2 h :)

Pozdr

Giorgione

Napisano

Dopiero teraz zauważyłem - miednica za mała - też poprawie to samo tyczy sie odcinka lędźwiowego:) - aha jesli chodzi o kręgi - to z nich beda wystawac maleńkie kolce - te tutaj no nie wiem dlaczego jeszce są??:/

Nastepnym razem wrzucę ze zwyklego scanline bo brazil troszke glupieje

Pozdr

giorgione

Napisano

Gio. Mogę Cie o coś prosić ??

Bardzo bym chciał zobaczyć kształty tego pana .. ale render jakos za jasno cienie nań wali .. mógłbyś troszkę rendera pod tym kontem przestawic??

Napisano

na arzie kolce na barku nie sa jeszce połączone - dziaj sie tym zajmę no i moze w końcu skończę ciałko i wezmę sie za dokończenie uzbrojenia - bo jeszce sporawo zostało.

Pozdr

Giorgione

Napisano

Jest b dobrze :)

Nadzieja w tym ze gdzieś pod drodze potkniesz sie przy texturowaniu / wykonczeniu sceny hehe :] Nie no zartuje obys dal rade bo model 1 klasa !

Pozdro

Napisano

super postac! detale sa wypasione - kolczuga , pasy , nogi , bardzo mi sie to wszystko podoba. gdybym byl na Twoim miejscu pokombinowlabym z bardziej nieludzka twarza , mocniejsze , ostre rysy.

zrobisz mu jakies grozne rekawice ?

Napisano

dzieki za wasze uwagi:)

Nezz - chyba to zrobię to na razie to ta twarz taka nijaka:(

Aha macie tutaj mały upload juz prawie skończyłem zenka:D

ustawienie postaci tez już mam w głowie :), więc przy następnym uploadzie pokażę już to właściwe.

pozdr

giorgione

Napisano

Gio .. chuba troszkę za proste te kolce zrobiłeś na nogach pana demona :) ogólnie biorąc całość pod uwagę to klimat będzie to miało :)

Napisano

a moglbys pokazac siateczke?

bo az mnie mecza ile to ma polygonow:)

diabelek pierwsza klasa, jestes moim faworytem w bitwie.

a pozy aniola i diabla fajne:)

kiedy sie aniol pojawi?

Napisano

oj giorgione; ja tam nie wiem, bo doświadczenia w tych sprawach zbyt dużego nie mam, ale ... hmmm ... zmiana postawy, zwłaszcza diabełka jest bardzo znaczna; nie wiem jak dasz radę go tak wymodelować by nie zmasakrować wcześniejszej siatki; warto było tyle detali lepić na wcześniejszej pozie?

renderki b. fajne; jak umieścisz anioła i diabła na jednym renderze? rezygnujesz już z motywu walki anioła z diabłem?

Napisano

no no no wyglada interesujaco, tylko jedno ale nie uwazasz ze te dłonie sa jakies troche za duze ?? moze to wina ujecia?? wydaja sie tez ze sa jakies troche nieforemne :)

Napisano

dłonie są ok - wina ujecia - ale moze to wydawac takie złudzenie bo gostek ma 4 długie palce

jak widzicie poniżej nadal walczę z ujęciem bo to wcale mi jakoś nie odpowiada.

Aha diabełek do tej pory ma 774630 faces

3060 objektów

mówie tu o wartościach z zastosowaniem meshsmooth.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności