Gość User190 Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 ...miesiąc minąl, a update\'u nie ma :( Szkoda, bo zapowiadało się baaaardzo ciekawie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 no ładnie Lobo.. Hmm Gdańsk?..czy my się nie znamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 Witam. Tak tak długo mnie nie było bo zabiegany jestem, pracy w bród, czasu niestety niemam zbyt wiele. Może w końcu przysiądę i coś zrobię ... [sith_lordzie] ... możliwe :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insect Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Całość całkiem fajnie sie zapowiada ale sądze że na tych skrzydłach to si nie da latać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Krzywy kręgosłów i brzydki krztałt paznokci. Szkoda, ze nie ma nowych renderków. Ale może twórca chce nas zaszokować? ...i wrzucić prawie skończoną pracke. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Witam. Po długiej przerwie i uświadomieniu sobie, że już niebawem koniec musiałem zmienić nieco koncepcję, ponieważ bym się nie wyrobił. Ostatnio cały czas pracuję i sesja. Wczoraj jednak się przemogłem i znalazłem trochę czasu. Oto co od wczoraj udało mi się wypłodzić :) koncept trochę zmieniony - będzie mniej więcej w takim kadrze i będzie dotykała jak by monitora .... jeszcze tylko teksturki muszę poprawić, skrzydła i włosy dorobić. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 jeszcze mała poprawka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 reka fajniej ulozona na pierwszym kadrze:) pracuj dale bo ciekawa praca:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 kolejny update - mapa ręki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 sama dlon jest za duza w stosunku do palcow. ale twarz z profilu jest boska :) niesamowita. Choc samo oko mozna by poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 mimike to ona ma nieszczegolna, ale spoko :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Twarz pięknie zrobiona - wygląda jak prawdziwa:) Ale tak jak powiedział Leru, złe proporcje dłoni. Ja jeszcze dorzucę, że mi się szyja i okolice szyi nie podobają. Piersi uważam także można poprawić. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 to kolejne update`u :) ręka była wcześniej bez perspektywy i chyba dla tego wydała się taka zniekształcona trochę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 KUL :) Tylko szyja coś dziwnie wygięta i tekstura rozciągnięta na piersi. Na 1 renderze trochę zgredka z HP przypomina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 no teksturka faktycznie mi się rozjechała ... a jaki zgredek z HP ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Oto większe rendery chyba już dzisiaj więcej nie uda mi się zrobić. Pozdro i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 wszystko pieknie tylko przy 1 renderze tuz przy ustach jest maly bug, no i piersi i nos mi troche nie graja. ale co tam, wazne zeby jury sie podobalo ;d no i widze ze zapanowala moda na lyse anioly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 ajjj....bo wyliczyłem ze starą mapą .... może się jeszcze wyliczy jeszcze raz ... dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 wyrenderuj z mapa owlosienia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 modeling twarzy wrecz idealny :) lepiej juz sie chyba nie da. tylko te oczy heh jakby mialy jej zaraz wyjsc:) cofnij je troche do srodka. powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 ładnie:) bardzo ładnie:) zastanawia mnie tylko 1 rzecz. dlaczego brakuje rzęs w prawym oku? :) No i nosek jakoś płasko się kończy. Poza tym naprawde super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 WOw robi wrazenie , ale ja bym blagal o wlosy nie nawidze postaci bo leczeniu chemiá siet ..... Pozatym to super .... realnie wyglada i podoba mi sie calosc klasycznie bez goopot aniol -jest aniol piknie czlowiek piknie ;D Gratuluje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Dzięki SID. Oczywiście włoski jeszcze będą tyle, że mam problem z shag hair gdyż brazil go nie liczy i mam problem, ale postaram się coś pokombinować. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Brazil to dziwny render ja siedze w maxie juz od 2 lat i wiesz co heh nigdy nie urzywalem zadnego rendera , dobre nie .... teraz jak wruce to od wrzesnia sie biore ostro do pracy i zaiste bede urzywal jakiesgo i pewnie wlasnie bedzie to Brazil heh Ale powiem ze realnie ci wszytko wychodzi , bardzo mi sie podobaja textury :D jestem ujety twojim projektem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Zrób render shaga scanlinem i wklej później włoski w shopce, albo zamień w shagu strukturę włosków na poly (będzie sie liczyo wieki, ale nie będzie problemu z klejeniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 nie, nie nie. brazil renderuje shaga.. problem pojawia się kiedy zaczynasz używać dof`a brazilowskiegoto jest konflikt brazila i tzw. obiektów, efektów atmospheric.. jak wejdziesz sobie na forum splutterfish`a , albo digimation tam troszkę można o tym poczytać..najnowszy brazilek dostał już chyba łatkę na to , ale nie jestem pewien.. obiecywali,że będzie, ale dawno już pod brazilem nie renderowałem, tak więc nie jestem na czasie.... moja rada taka: wyrenderuj włosy bez dofa na kanale alpha, i potem renderek z dofem..potem wszystko łączysz w ps..(tej najmniej przychylny jestem), druga rada.. x-dof, albo po prostu wyrenderuj to v-rayem.. będzie się 3 razy szybciej liczyło i problemów też nie zaznasz..:) ewentualnie możesz wyrenderować poszcególne obiekty na warstwach i głębię w shopku dopasować ręcznie.. pozdr [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > sith_LORD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trawnik Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 mi tez troche brakuje brwi ;) ale tak pozatym git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Twarz po prostu powalająca! Robię teraz model kobiety i chciałam się zapytać, czy to jest proceduralna mapa skóry? No i jak zrobiłeś takie realistczne brwi? (wiem, że to mapa, zrobiłeś je w Photoshopie?) Wyraz twarzy mi się bardzo podoba - taki zamartwiony losem niewiernych duszyczek;-) Tylko te oczy jakieś takie lekko wyłupiaste:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Witajcie. Na wszysko odpowiem jak zainstaluję windowsa bo mi się sypnął :( ale do poniedziałku dorobię włoski i całą resztę :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 Witam. Wrzucam to co mam, dużo updat\'ów niema ze względu na konieczy i nagły wyjazd ... także pozdrawiam. [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > lobohome] [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > lobohome] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Fajnie ze jej suta w pol ucioles i przegubu reki nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 fuu... ruda, a miało być tak pięknie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 no co ty rude sa fajne . co do pracki mam tylko zastrzezenia do paluszkow troszke na zgieciach pojechales przyjzyj sie swojej rece zgiecia palcow zazwyczaj sa w rownych odstepach od siebie ,a u ciebie pierwsza czesc palca (od reki) jest jakas taka strasznie dluga a pozostale krociutkie. Ale moze sie czepiam . Pracka ogolem bardzo fajna A i jeszcze ten sutek cos mi nie pasi moze za ciemny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Ma to coś w sobie...brawo !! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaseck Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 No braciszku, ładnie to sobie zmajstrowałeś. Ja mam tylko dwa zarzuty: brzydki kadr (obciąłeś tyle ciekawych rzeczy) i włosy: żadkie jak u starej babci. Poza tym supereczek - gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceFury Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 bez włosów ładniej wyglądała, miałem zagłosować na Giorgione, no ale niestety nie dokończył, więc mój głos publiczności leci na tą pracke, bo podobają mi się oczka tego aniołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZZar Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 z profilu wygląda jakby miała wytrzeszcz gałki ocznej, ale przodu już tego nie widać, całkiem fajnie skóra wyszła. Ogólnie przyjemnie się na to patrzy. Szkoda że tła nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adek2 Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 test testsetsetset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Wow jestem pod wrazeniem , iponujace i suptelne hehe... powarznie super praca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi