Quadysz Napisano 3 Lipiec 2009 Napisano 3 Lipiec 2009 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia moich prac, strona jeszcze powstaje także z czasem będą dochodzić nowe pozycje w galerii ( albo nowe zastąpia stare bo niektóre mnie tam w oczy kolą ;) ) dojdzie jeszcze showreel który "się złoży" na dniach i później dział animacji. Także zapraszam do ogladania i krytykowania. strona WWW: QVIS PORTFOLIO greets Edytowane 8 Październik 2009 przez Quadysz
Gość User190 Napisano 3 Lipiec 2009 Napisano 3 Lipiec 2009 Naprawdę dobra robota! Gratuluję wprawnego oka i dobrych klientów :)
Gość Gosc Napisano 3 Lipiec 2009 Napisano 3 Lipiec 2009 nie przejmuj sie masz sie czym pochwalic, a to ze ktos cos tam usiluje sobie czy innym udowodnic... trzeba olac wizki, top-notch!
Quadysz Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Napisano 7 Lipiec 2009 M@ti klienci raz lepsi raz gorsi ;) niektórzy dali popalić ale przynajmniej wizki wyszły dobrze dzieki i cieszę się że wam sie podoba ;) greets ps. możecie śmiało krytykować, ten wstęp nie został spowodowany krytyką prac, czy strony ;))
Touch Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Ale ja już pisałem i mi się nie chce drugi raz mówić, że jest świetnie!;p No i labrador do wody!:D Pozdr:)
Pionier Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 mi sie podobaja pracki jak i strona, gratki i powodzenia na rynku :)
pressenter Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Druga pracka bardzo fajna. Wolumetryki dodane w PS?
bapi23 Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Dawno nie było mnie na forum, ale tak jakoś nieswojo się czuję, bo nikt nie zrzędzi, nie wytyka błędów itd...:D. Druga praca podoba mi się. Rozumiem że v-ray?
Pawelkos Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Zacne wizki, bardzo podobaja mi sie tez te na stronie w wersji wieczornej, bardzo klimatycznie oswietlone. Stronka rowniez supe poza jednym ale... Witryna jest po polsku a brak na niej polskich ogonków.
pionix Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 Wizki, wizeczki, wizunie:) Cieszy się me oko widząc takie ładne rzeczy. pozdr.
Quadysz Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Napisano 14 Lipiec 2009 Dzięki za komentarze :) sory za zwloke ale troche malo czasu ostatnio :/ Touch: :) Pionier: Dzieki!! pressenter: volumetryki wyrenderowane i dodane w PS, jak wejdziesz na strone to bedzie wiecej prac ;P chyba ze byles heh bapi23: zgadza sie - vray, wszystkie w sumie w faureju ;) Pawelkos: dzieki, i tak wiem, chwilowo nie mam czasu na zmiane "ogonkow", ale w najblizszej przyszlosci to skoryguje pionix: dzieki ;) greets
mt Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 tej no, kiedy beda te animacje i szouril?! tez chcialbym dopisac ze sa paskudne:P
Rekomendowane odpowiedzi