Napisano 5 Lipiec 200915 l PIEKŁO Na zewnątrz upały i duchota. Człowiek czuje się jak w zupie więc wykorzystajmy to aby lepiej wczuć się w gorące klimaty piekieł. Zbliżające się premiery Diablo 3 i Dante's Inferno również można uznać za inspirujące. Zapraszam do odkrywania 9 kręgów piekieł przy chłodzie wiatraka.. Pomoce : Filmik pomocniczy (klik w HQ po prawej na dole do lepszej jakości) Filmik pomocniczy 2 Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 12.07.2009 (niedziela) godz. 23:59. SONDA: od 13.07 do 16.07 (3 dni) Edytowane 5 Lipiec 200915 l przez serio
Napisano 5 Lipiec 200915 l łał ale temat :D i jakie inspiracje... ciekawie będzie... jak mi nie będzie wstyd za to co stworzę to się przyłączę :p
Napisano 5 Lipiec 200915 l serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ?
Napisano 5 Lipiec 200915 l serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ? wygląda tak pewnie przez to że za dużo na raz Polaków trafiło do piekła :)
Napisano 5 Lipiec 200915 l godzinka + 20 minut poprawek :) Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez mrozik26
Napisano 6 Lipiec 200915 l serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ? On ma pod tym plastrem wypisane na czole "bartoldi sprzedal mi dusze" ;O
Napisano 6 Lipiec 200915 l serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ? To bardziej nawiązanie do Diablo, który w tym miejscu miał klejnot. Cóż, posypał się na starość i pozostał tylko plajster.
Napisano 6 Lipiec 200915 l Ach Piekiełko...moje ulubione Jedyne piekło jakie znam... Ogólnie demony są bardzo złośliwe bo zarabiają niewiele i muszą jakoś się wyżyć za życiową niesprawiedliwość. Ale z czasem ich moc słabnie i przechodzą na wcześniejszą emeryturę ;P Enjoy
Napisano 6 Lipiec 200915 l Chciałem więcej, ale czas się skończył. Edytowane 8 Lipiec 200915 l przez RaVirr
Napisano 6 Lipiec 200915 l No to ode mnie też coś: Edit: troche krzywe podkręciłem :) Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez -hpx-
Napisano 8 Lipiec 200915 l Dzisiaj żyjem, jutro gnijem http://www.youtube.com/watch?v=MjaUTt5zS7M Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez leander
Napisano 8 Lipiec 200915 l Leander- Przykarales! zadam dwa pytania a raczej pytanie i blaganie, czy to PS czy painter, 2: teach me!
Napisano 8 Lipiec 200915 l Dzieki icecold. To Painter X. Czasem go odkurzam, ale za kazdym razem mam zero kontroli nad programem, wiec nie polecam nauk u mnie :) Ale mimo braku kontroli, program zwykle okazuje sie madrzejszy ode mnie i zwykle cos ciekawego wychodzi. A na pewno innego niz w PS.
Napisano 8 Lipiec 200915 l Dobra troche teraz wazeliny ale mimo wszytsko, Jestes dla mnie idealnym przykladem wspolczesnego artysty, zroznicowanie technik i tematow twoich prac jest po prostu swietne. Do tematow speed paintow, jak tak troszke przesledzilem ten topic podchodzisz z typowo artystycznym zapalem. Zawsze masz jakis fajny , ciekawy, i przewaznie oryginalny pomysl. Wiem, a raczej zakladam, ze tego nie mozna sie nauczyc to ztreba wyssac z mlekiem matki, ale mimo wszytsko bylbym bardzo wdzieczny jesli moglbys sporzadzic jakies tutoriale, w sensie jakis dobrych szubkich patentow , jak uzyskac fajny efekt. jeszcze raz Chyle czoła. to by bylo na tyle... Jak bede mial czas to tez postaram sie cos wyskrobac i wrzucic przed uplywem terminu, moze nawet dzisiaj sie za to wezme.
Napisano 8 Lipiec 200915 l Highway to Hell. Godzina 25minut. Z piosenką: http://dans84.wrzuta.pl/audio/aGoGC5DOMPF/acdc_-_highway_to_hell Edytowane 10 Lipiec 200915 l przez Klocjusz
Napisano 8 Lipiec 200915 l @leander: najbardziej podoba mi się efekt faktury, trochę jak flesz odbity od powierzchni farby, przez ułamek sekundy myślałem nawet, że to namalowane farboma... Kurde, paintera nawet mam, dostałem z tabletem razem, ale nie używam w ogóle. Program, którego nie potrafię sprawnie obsługiwać wnerwia mnie po minucie. No, ale malowanie dobrych prac to nie kwestia programu...
Napisano 8 Lipiec 200915 l Wrzucam coś od siebie ale.. hmmm tak sobie to wygląda w porównaniu do reszty. Trzeba w końcu coś wrzucić, przecież po to się zarejestrowałem :)
Napisano 8 Lipiec 200915 l ale malowanie dobrych prac to nie kwestia programu... No kazdy przeciez wie ze to zalezy od tabletu :D Hajlej mi sie bardzo podoba :)
Napisano 9 Lipiec 200915 l Nooo, praca Klocjusza świetna i Leandra jak zwykle. Zdecydowanie oyginalne.
Napisano 9 Lipiec 200915 l To i ode mnie coś. Pomyślałem że diabelstwu może być nudno, więc chciałem mu te widły na wędkę przerobić ale kiszka wyszła i wstawiam tak jak było (1.20 h). Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez PSychu
Napisano 9 Lipiec 200915 l Ach Piekiełko...moje ulubione Jedyne piekło jakie znam... Ogólnie demony są bardzo złośliwe bo zarabiają niewiele i muszą jakoś się wyżyć za życiową niesprawiedliwość. Ale z czasem ich moc słabnie i przechodzą na wcześniejszą emeryturę ;P Enjoy fajna pracka, szkoda ze pentagram, ktory narysowales to symbol radosci, zycia i doskonalosci
Napisano 9 Lipiec 200915 l Fajny temat..ale tez dość ciężki ze względu na szerokie zagadnienie :) Można sporo wymysleć i w takiej sytuacji pojawia się pytanie co będzie lepsze. Miałem kilka pomysłów...ale nie każdy nadawał się do podjęcia próby zwłaszcza, że ciężko uzyskać coś fajnego w 1,5 gozinki :) Ostatecznie po jednej próbie zdecydowałem sie na to...:) Nieco ponad godzinka...
Napisano 9 Lipiec 200915 l swietny temat! szkoda troche ze na speeda tylko, chetnei narysowalabym cos takiego jak Uriel, gdyby to nie bylo 1,5 ;_; a tu ot, enviro Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez lili
Napisano 9 Lipiec 200915 l fajna pracka, szkoda ze pentagram, ktory narysowales to symbol radosci, zycia i doskonalosci O...kogo tu widzę na forum. lili cukiereczku... wiem co znaczy pentagram-to symbol ochrony a nie symbol satanizmu, ale co tam... wszystkim sie tak kojarzy ;p
Napisano 9 Lipiec 200915 l heh..postanowilem i ja odkurzyc tablet :) lili..niezly czad! Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez maciekG
Napisano 9 Lipiec 200915 l O...kogo tu widzę na forum. lili cukiereczku... wiem co znaczy pentagram-to symbol ochrony a nie symbol satanizmu, ale co tam... wszystkim sie tak kojarzy ;p wystarczylo ten pentagram odwrocic :P to co wszyscy nazywaja potocznie pentagramem to wlasnie odwrocony pentagram, inaczej 'bafometka' lol XD heh..postanowilem i ja odkurzyc tablet :) lili..niezly czad! dziekowac, Twoje tez zacne Edytowane 10 Lipiec 200915 l przez miriam
Napisano 9 Lipiec 200915 l heh..dzieki..ale troche nie wyszlo jak chcialem :) mial byc ogrom, pustka i samotne, zagubione tlumy...a wyszli troche harcerze przy ognisku...:D pzdr600
Napisano 10 Lipiec 200915 l I ja chcialem sie dolaczyc i wyszlo z tego cos takiego. Kazdy nieszczesnik bedzie poddany straszliwym torturom...
Napisano 10 Lipiec 200915 l niektóre prace miażdżą ; ) Ja jak zwykle troche inaczej Klocjusz zmniejszy troche obrazek bo chyba wyskoczyłeś poza 900 px a chce mieć na kogo oddać głos
Napisano 10 Lipiec 200915 l Fajny temat i rzeczywiście czad byłby jakby można się pobawić dłużej. Grałem w nocy w gierkę i mieczykiem potworki zabijałem i na mazanie mnie wzięło. Tacy panowie głupimi pomniejszymi pomiotami mogli by zarządzać itp.
Napisano 10 Lipiec 200915 l Tacy panowie głupimi pomniejszymi pomiotami mogli by zarządzać Niestety w praktyce często bywa dokładnie odwrotnie. I to dopiero jest prawdziwe piekło :]
Napisano 10 Lipiec 200915 l jeszcze pytanie jestem kompletnie nowy więc zadam to idiotyczne pytanie jak dołączyć obrazek żeby pokazywał się w treści wiadomości a nie tylko jako miniaturka? no i czas obrazka jakaś 1 godz 15 min
Napisano 10 Lipiec 200915 l Jak dodajesz obrazek na imageshack to na dole masz taki link: HotLink for forums i to wklejasz w treść :)
Napisano 11 Lipiec 200915 l ale się zrobiło gorąco od ostatniego mojego wejścia ... genialne prace Edytowane 11 Lipiec 200915 l przez Szymi
Napisano 11 Lipiec 200915 l Wrzucam drugą wersję i tej będę się trzymać. Nie starczyło czasu na kolorowanie... :( 1:25