serio Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) PIEKŁO Na zewnątrz upały i duchota. Człowiek czuje się jak w zupie więc wykorzystajmy to aby lepiej wczuć się w gorące klimaty piekieł. Zbliżające się premiery Diablo 3 i Dante's Inferno również można uznać za inspirujące. Zapraszam do odkrywania 9 kręgów piekieł przy chłodzie wiatraka.. Pomoce : Filmik pomocniczy (klik w HQ po prawej na dole do lepszej jakości) Filmik pomocniczy 2 Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 12.07.2009 (niedziela) godz. 23:59. SONDA: od 13.07 do 16.07 (3 dni) Edytowane 5 Lipiec 2009 przez serio
jameli Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 łał ale temat :D i jakie inspiracje... ciekawie będzie... jak mi nie będzie wstyd za to co stworzę to się przyłączę :p
bartoldi Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 ok, wchodzę w to ! :) Nazwijmy go EL DIABLO :) czas 1h, ołówek pozdrawiam
Szymi Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ?
happy-angel Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ? wygląda tak pewnie przez to że za dużo na raz Polaków trafiło do piekła :)
PSychu Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 No, no, czadowe otwarcie. Zaiste wypasiona rogacizna...
dzudzu Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) Edytowane 5 Lipiec 2009 przez dzudzu
mrozik26 Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) godzinka + 20 minut poprawek :) Edytowane 9 Lipiec 2009 przez mrozik26
Urbanboogie Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ? On ma pod tym plastrem wypisane na czole "bartoldi sprzedal mi dusze" ;O
Radix Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 serio serio co jeden temat to lepszy xD A El Diablo wypas i ciekawi mnie ten plaster na czole headshot'a dostał ? To bardziej nawiązanie do Diablo, który w tym miejscu miał klejnot. Cóż, posypał się na starość i pozostał tylko plajster.
kebabkilla Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 mi ten plaster przypomina motyw z pulp fiction:)
Persh Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 Ach Piekiełko...moje ulubione Jedyne piekło jakie znam... Ogólnie demony są bardzo złośliwe bo zarabiają niewiele i muszą jakoś się wyżyć za życiową niesprawiedliwość. Ale z czasem ich moc słabnie i przechodzą na wcześniejszą emeryturę ;P Enjoy
RaVirr Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) Chciałem więcej, ale czas się skończył. Edytowane 8 Lipiec 2009 przez RaVirr
-hpx- Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) No to ode mnie też coś: Edit: troche krzywe podkręciłem :) Edytowane 9 Lipiec 2009 przez -hpx-
IN Flaamess Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 (edytowane) update Edytowane 7 Lipiec 2009 przez IN Flaamess
leander Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 (edytowane) Dzisiaj żyjem, jutro gnijem http://www.youtube.com/watch?v=MjaUTt5zS7M Edytowane 9 Lipiec 2009 przez leander
ICE Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Leander- Przykarales! zadam dwa pytania a raczej pytanie i blaganie, czy to PS czy painter, 2: teach me!
leander Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Dzieki icecold. To Painter X. Czasem go odkurzam, ale za kazdym razem mam zero kontroli nad programem, wiec nie polecam nauk u mnie :) Ale mimo braku kontroli, program zwykle okazuje sie madrzejszy ode mnie i zwykle cos ciekawego wychodzi. A na pewno innego niz w PS.
ICE Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Dobra troche teraz wazeliny ale mimo wszytsko, Jestes dla mnie idealnym przykladem wspolczesnego artysty, zroznicowanie technik i tematow twoich prac jest po prostu swietne. Do tematow speed paintow, jak tak troszke przesledzilem ten topic podchodzisz z typowo artystycznym zapalem. Zawsze masz jakis fajny , ciekawy, i przewaznie oryginalny pomysl. Wiem, a raczej zakladam, ze tego nie mozna sie nauczyc to ztreba wyssac z mlekiem matki, ale mimo wszytsko bylbym bardzo wdzieczny jesli moglbys sporzadzic jakies tutoriale, w sensie jakis dobrych szubkich patentow , jak uzyskac fajny efekt. jeszcze raz Chyle czoła. to by bylo na tyle... Jak bede mial czas to tez postaram sie cos wyskrobac i wrzucic przed uplywem terminu, moze nawet dzisiaj sie za to wezme.
Klocjusz Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 (edytowane) Highway to Hell. Godzina 25minut. Z piosenką: http://dans84.wrzuta.pl/audio/aGoGC5DOMPF/acdc_-_highway_to_hell Edytowane 10 Lipiec 2009 przez Klocjusz
panRebonka Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 @leander: najbardziej podoba mi się efekt faktury, trochę jak flesz odbity od powierzchni farby, przez ułamek sekundy myślałem nawet, że to namalowane farboma... Kurde, paintera nawet mam, dostałem z tabletem razem, ale nie używam w ogóle. Program, którego nie potrafię sprawnie obsługiwać wnerwia mnie po minucie. No, ale malowanie dobrych prac to nie kwestia programu...
Filozofff Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Wrzucam coś od siebie ale.. hmmm tak sobie to wygląda w porównaniu do reszty. Trzeba w końcu coś wrzucić, przecież po to się zarejestrowałem :)
Urbanboogie Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 ale malowanie dobrych prac to nie kwestia programu... No kazdy przeciez wie ze to zalezy od tabletu :D Hajlej mi sie bardzo podoba :)
atheg Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Nooo, praca Klocjusza świetna i Leandra jak zwykle. Zdecydowanie oyginalne.
PSychu Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) To i ode mnie coś. Pomyślałem że diabelstwu może być nudno, więc chciałem mu te widły na wędkę przerobić ale kiszka wyszła i wstawiam tak jak było (1.20 h). Edytowane 9 Lipiec 2009 przez PSychu
lili Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Ach Piekiełko...moje ulubione Jedyne piekło jakie znam... Ogólnie demony są bardzo złośliwe bo zarabiają niewiele i muszą jakoś się wyżyć za życiową niesprawiedliwość. Ale z czasem ich moc słabnie i przechodzą na wcześniejszą emeryturę ;P Enjoy fajna pracka, szkoda ze pentagram, ktory narysowales to symbol radosci, zycia i doskonalosci
CzAk1 Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Fajny temat..ale tez dość ciężki ze względu na szerokie zagadnienie :) Można sporo wymysleć i w takiej sytuacji pojawia się pytanie co będzie lepsze. Miałem kilka pomysłów...ale nie każdy nadawał się do podjęcia próby zwłaszcza, że ciężko uzyskać coś fajnego w 1,5 gozinki :) Ostatecznie po jednej próbie zdecydowałem sie na to...:) Nieco ponad godzinka...
lili Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) swietny temat! szkoda troche ze na speeda tylko, chetnei narysowalabym cos takiego jak Uriel, gdyby to nie bylo 1,5 ;_; a tu ot, enviro Edytowane 9 Lipiec 2009 przez lili
Persh Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 fajna pracka, szkoda ze pentagram, ktory narysowales to symbol radosci, zycia i doskonalosci O...kogo tu widzę na forum. lili cukiereczku... wiem co znaczy pentagram-to symbol ochrony a nie symbol satanizmu, ale co tam... wszystkim sie tak kojarzy ;p
maciekG Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) heh..postanowilem i ja odkurzyc tablet :) lili..niezly czad! Edytowane 9 Lipiec 2009 przez maciekG
lili Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) O...kogo tu widzę na forum. lili cukiereczku... wiem co znaczy pentagram-to symbol ochrony a nie symbol satanizmu, ale co tam... wszystkim sie tak kojarzy ;p wystarczylo ten pentagram odwrocic :P to co wszyscy nazywaja potocznie pentagramem to wlasnie odwrocony pentagram, inaczej 'bafometka' lol XD heh..postanowilem i ja odkurzyc tablet :) lili..niezly czad! dziekowac, Twoje tez zacne Edytowane 10 Lipiec 2009 przez miriam
maciekG Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 heh..dzieki..ale troche nie wyszlo jak chcialem :) mial byc ogrom, pustka i samotne, zagubione tlumy...a wyszli troche harcerze przy ognisku...:D pzdr600
Gość matheo13 Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 I ja chcialem sie dolaczyc i wyszlo z tego cos takiego. Kazdy nieszczesnik bedzie poddany straszliwym torturom...
Elvans Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 niektóre prace miażdżą ; ) Ja jak zwykle troche inaczej Klocjusz zmniejszy troche obrazek bo chyba wyskoczyłeś poza 900 px a chce mieć na kogo oddać głos
Piskor Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) Piekło poza wyobrażeniami Edytowane 10 Lipiec 2009 przez miriam
Czarussi Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Fajny temat i rzeczywiście czad byłby jakby można się pobawić dłużej. Grałem w nocy w gierkę i mieczykiem potworki zabijałem i na mazanie mnie wzięło. Tacy panowie głupimi pomniejszymi pomiotami mogli by zarządzać itp.
SBT77 Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Tacy panowie głupimi pomniejszymi pomiotami mogli by zarządzać Niestety w praktyce często bywa dokładnie odwrotnie. I to dopiero jest prawdziwe piekło :]
Czarussi Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 jeszcze pytanie jestem kompletnie nowy więc zadam to idiotyczne pytanie jak dołączyć obrazek żeby pokazywał się w treści wiadomości a nie tylko jako miniaturka? no i czas obrazka jakaś 1 godz 15 min
-hpx- Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Jak dodajesz obrazek na imageshack to na dole masz taki link: HotLink for forums i to wklejasz w treść :)
Szymi Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 (edytowane) ale się zrobiło gorąco od ostatniego mojego wejścia ... genialne prace Edytowane 11 Lipiec 2009 przez Szymi
Filozofff Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 Wrzucam drugą wersję i tej będę się trzymać. Nie starczyło czasu na kolorowanie... :( 1:25
Gość Kristow Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 (edytowane) Wrota piekieł 1h 30 min Edytowane 11 Lipiec 2009 przez Kristow
Rekomendowane odpowiedzi