Mario Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Witam W dniach 31.03.2004 i 01.04.2004 odbył się V Wernisaż Grafiki i Animacji Komputerowej organizowany na mojej uczelni na Wydziale Elektrotechniki i Informatyki. W konkursie tym zdobyłem dwa 1-e miejsca, w kategorii Animacja i Grafika. Postanowiłem zaprezentować moje dzieła do wglądu dla wszystkich użytkowników tego Forum. Kilka prac pochodzi jeszcze z 2002 roku. Większość prac powstała specjalnie na wystawę i są to prace realizowane w bardzo krótkim czasie (kilka dni). Niektóre są bardziej dopracowane a niektóre mniej. Oceńcie sami http://www.imageuploader.net/images/817074Mario--=For_you=--.JPG http://www.imageuploader.net/images/662748Mario--=Logo=--.JPG http://www.imageuploader.net/images/450594Mario--=NGon=--.JPG http://www.imageuploader.net/images/210535Mario--=Sen=--.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaxon Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Ludziki są super, zaraz po kościele oczywiście. Nie widziałem innych prac, ale sądzę, że byłeś bezkonkurencyjny. :) Aha, pomysł z czajnikami... fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Poprostu nawet sie nie poruwnuje znikam w tle twojich bledow. Znakomite prace. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Zazdroszczę umiejętności...piękne prace...ah...brak słów... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 podoooba mi sie kosciol i szybowiec... reszta taka wiesz... efekciarska :P, hmm przy generale teapocie z tylu widac drugiego generala teapota ;)... chyba ta sama czapeczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Świetnie pracki naprawdę wielkie gratulacje za pomysły i za ich wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Katedra sie juz chwaliles ;) Ale pokoik naprawde fajniutki. Ze sie tak wyraze, [plugged;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 bardzo fajne pracki, nie wszystkie ale niektore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 WoW Swietne :D Takie proste pracki ale jak wykonane :D Gratuluje [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinkit Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 cooltowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 wypas!!!!!!!! gratuluje dwuch pierwszych miejsc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Jestem na tak...! Jest super no i gratulacje z wygranej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Niektóre prace naprawde ciekawe. Ale czy mozesz napisac na czym dokladnie polega taki \"Wernisaż Grafiki i Animacji Komputerowej\" na uczelni. Jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Bardzo dobre pracki, \"box\" jest świetny, voprawda to juz gdzies było, ale i tak jest super. a co arhitekturek to \"respect\" :D nic dodac nic ująć, no i włąsnie co ztym wernisażem to jakieś wewnętrzny \"show\" czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 niektore z tych prac naprawde na bardzo wysokim poziomie. Sam chcialbym miec w zanadzu tak obszerne portfolio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Brzydkie teksturki na katedrze :( Trochę za sterylne i te sklonowane drzwi... Czajniczki fajne, modeling w większości jest ładyn ale te standartowe teksturki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sQUiBb Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Wow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 mario , ile kosztują lekcje u ciebie??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Architekturę(i wszystkie z tym zwiazane przedmioty) masz boską:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Twoje prace robią wrażenie, duża większość bardzo mi się podoba. Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam No to pasuje napisać kilka słów na temat Wernisażu Grafiki i Animacji Komputerowej. Wystawa ta jest organizowana przez Samorząd Studencki Wydziału Elektrotechniki i Informatyki. Na wystawie tej były prezentowane 2 kategorie Animacja i Grafika. Tematyk prac jest dowolna, sposób wykonania też 2D lub 3D. Na wernisażu były zaproszone wszystkie ważne osobistości z uczelni i nie tylko, które to jednocześnie oceniały prace. Co do uczestników to byli to studenci :). Musze przyznać ze w tym roku wystawa została zorganizowana na bardzo wysokim poziomie i tu składam serdeczne gratulacje organizatorom. darkelf - faktycznie zapomniałem zlikwidować gwiazdeczki z czapki tylniego tipotka ups he he chveti - co do lekcji to są bardzo drogie he he (oczywiści żartuję) Serdeczne podziękowania za Wasze wszystkie wypowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Chciałem podziękować jeszcze za zamieszczenie linku do forum na głównej stronie serwisu www.max3d.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -Mariola18- Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Wyyyyyypas!!!!!! Super prace !!!!!!!! Pozdrowienia od Siostry-Sister ,Marka i Moniki!!!!!pappapapappapapappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 woooooooow :O niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Pracki tak jak koledzy stwierdzili super, ale jest jedna rzecz do której moge się doczepić, zreszta bardzo prosta: JAK DAJESZ JAKIKOLWIEK OBRAZ NA TŁO TO MUSI ON BYC W HI-Q (żadne jpg i niskie rozdzielczości!) bo w przeciwnym razie, tak jak na pracce z szybowcem, widać wyraźnie że w tle jest podłożone zdjęcie. POZDR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moann Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Tylko 1 pytanko: jaki render?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Witam Zastosowalem kilka oto one: Kościół sw. Józefa w Przemyślu - VRay Ludziki - FinalRender Stage-0 GeneralTeapot - VRay Klasztor - VRay Kosciol - VRay Kulki - FinalRender Stage-0 Logo - FinalRender Stage-1 NGon - VRay Sen - VRay Foryou - VRay Szybowiec - Scanline Renderer Box - VRay Zamek - FinalRender Stage-0 Pokój - FinalRender Stage-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 bardzo sympatyczne... lekkie i z polotem... trochę widać miejcami że na szybcika robione, ale warsztat masz juz na tyle dobry, że możesz spokojnie rzucić się na każde większe wyzwanie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 fajne wszytko mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 czyżby renderowanie jednym narzędziem nie było wystarczające ? jeżeli tak to max plus jego dodatki to tylko małe rozczarowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 mi sie ogulnie rzucily na pierwszy rzut okiem niesamowite idee pracek, respect za pomyslowosc :) nie bede pisal o wykonaniu zeby sie nie potarzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rudi22 Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Spoko MARIO byle tak dalej!! Nie bede pisac ci ponownie tego co juz slyszales!! Swietnie ci idzie i byle tak dalej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Bardzo fajne pracki :) ja musze uzbierac jeszcze troche i bede robil wystawe w galerii na uczelni. PS.Masz bardzo ladne materialy i swietne pomysly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 bardzo ciekawe pracki... super yest ten 1 renderi i te kulki w czapkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter32 Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 Super pracki naprawde :) Szczególnie spodobała mi sie praca zatytułowana Kulki i NGon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 kartkowe ludziki sa klasa! banalne ale pomysl i wykonanie klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 taka klasa ze az sobie ludziki na pulpit dalem :D nie obrazisz sie ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 wypas na maxa nie dziwie sie ze dostales 1 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi