Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

W dniach 31.03.2004 i 01.04.2004 odbył się V Wernisaż Grafiki i Animacji Komputerowej organizowany na mojej uczelni na Wydziale Elektrotechniki i Informatyki. W konkursie tym zdobyłem dwa 1-e miejsca, w kategorii Animacja i Grafika. Postanowiłem zaprezentować moje dzieła do wglądu dla wszystkich użytkowników tego Forum. Kilka prac pochodzi jeszcze z 2002 roku. Większość prac powstała specjalnie na wystawę i są to prace realizowane w bardzo krótkim czasie (kilka dni). Niektóre są bardziej dopracowane a niektóre mniej. Oceńcie sami

847333Mario--=Sale_Front=--.JPG

973422Mario--=Zamek=--.JPG

678714Mario--=Pokoj=--.JPG

818096Mario--=Box=-.JPG

999094Mario--=General_Teapot=--.JPG

842788Mario--=Klasztor=--.JPG

227078Mario--=Kosciol=--.JPG

528758Mario--=Kulki=--.JPG

744851Mario--=Ludziki=--.JPG

063475Mario--=Szybowiec=--.JPG

http://www.imageuploader.net/images/817074Mario--=For_you=--.JPG

http://www.imageuploader.net/images/662748Mario--=Logo=--.JPG

http://www.imageuploader.net/images/450594Mario--=NGon=--.JPG

http://www.imageuploader.net/images/210535Mario--=Sen=--.JPG

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ludziki są super, zaraz po kościele oczywiście. Nie widziałem innych prac, ale sądzę, że byłeś bezkonkurencyjny. :)

Aha, pomysł z czajnikami... fajny :D

Napisano

podoooba mi sie kosciol i szybowiec... reszta taka wiesz... efekciarska :P, hmm przy generale teapocie z tylu widac drugiego generala teapota ;)... chyba ta sama czapeczka :D

Napisano

Niektóre prace naprawde ciekawe. Ale czy mozesz napisac na czym dokladnie polega taki \"Wernisaż Grafiki i Animacji Komputerowej\" na uczelni. Jestem ciekawy.

Napisano

Bardzo dobre pracki, \"box\" jest świetny, voprawda to juz gdzies było, ale i tak jest super. a co arhitekturek to \"respect\" :D nic dodac nic ująć, no i włąsnie co ztym wernisażem to jakieś wewnętrzny \"show\" czy jak?

Napisano

Witam

No to pasuje napisać kilka słów na temat Wernisażu Grafiki i Animacji Komputerowej. Wystawa ta jest organizowana przez Samorząd Studencki Wydziału Elektrotechniki i Informatyki. Na wystawie tej były prezentowane 2 kategorie Animacja i Grafika. Tematyk prac jest dowolna, sposób wykonania też 2D lub 3D. Na wernisażu były zaproszone wszystkie ważne osobistości z uczelni i nie tylko, które to jednocześnie oceniały prace. Co do uczestników to byli to studenci :). Musze przyznać ze w tym roku wystawa została zorganizowana na bardzo wysokim poziomie i tu składam serdeczne gratulacje organizatorom.

darkelf - faktycznie zapomniałem zlikwidować gwiazdeczki z czapki tylniego tipotka ups he he

chveti - co do lekcji to są bardzo drogie he he (oczywiści żartuję)

Serdeczne podziękowania za Wasze wszystkie wypowiedzi :)

Gość -Mariola18-
Napisano

Wyyyyyypas!!!!!! Super prace !!!!!!!! Pozdrowienia od Siostry-Sister ,Marka i Moniki!!!!!pappapapappapapappa

Napisano

Pracki tak jak koledzy stwierdzili super, ale jest jedna rzecz do której moge się doczepić, zreszta bardzo prosta:

JAK DAJESZ JAKIKOLWIEK OBRAZ NA TŁO TO MUSI ON BYC W HI-Q (żadne jpg i niskie rozdzielczości!)

bo w przeciwnym razie, tak jak na pracce z szybowcem, widać wyraźnie że w tle jest podłożone zdjęcie. POZDR :)

Napisano

Witam

Zastosowalem kilka oto one:

Kościół sw. Józefa w Przemyślu - VRay

Ludziki - FinalRender Stage-0

GeneralTeapot - VRay

Klasztor - VRay

Kosciol - VRay

Kulki - FinalRender Stage-0

Logo - FinalRender Stage-1

NGon - VRay

Sen - VRay

Foryou - VRay

Szybowiec - Scanline Renderer

Box - VRay

Zamek - FinalRender Stage-0

Pokój - FinalRender Stage-0

Napisano

bardzo sympatyczne... lekkie i z polotem... trochę widać miejcami że na szybcika robione, ale warsztat masz juz na tyle dobry, że możesz spokojnie rzucić się na każde większe wyzwanie...

pozdrawiam

Napisano

Spoko MARIO byle tak dalej!! Nie bede pisac ci ponownie tego co juz slyszales!! Swietnie ci idzie i byle tak dalej!!

Napisano

Bardzo fajne pracki :) ja musze uzbierac jeszcze troche i bede robil wystawe w galerii na uczelni.

PS.Masz bardzo ladne materialy i swietne pomysly:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności