Mario Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Witam W dniach 31.03.2004 i 01.04.2004 odbył się V Wernisaż Grafiki i Animacji Komputerowej organizowany na mojej uczelni na Wydziale Elektrotechniki i Informatyki. W konkursie tym zdobyłem dwa 1-e miejsca, w kategorii Animacja i Grafika. Postanowiłem zaprezentować moje dzieła do wglądu dla wszystkich użytkowników tego Forum. Kilka prac pochodzi jeszcze z 2002 roku. Większość prac powstała specjalnie na wystawę i są to prace realizowane w bardzo krótkim czasie (kilka dni). Niektóre są bardziej dopracowane a niektóre mniej. Oceńcie sami http://www.imageuploader.net/images/817074Mario--=For_you=--.JPG http://www.imageuploader.net/images/662748Mario--=Logo=--.JPG http://www.imageuploader.net/images/450594Mario--=NGon=--.JPG http://www.imageuploader.net/images/210535Mario--=Sen=--.JPG
Jaxon Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Ludziki są super, zaraz po kościele oczywiście. Nie widziałem innych prac, ale sądzę, że byłeś bezkonkurencyjny. :) Aha, pomysł z czajnikami... fajny :D
Szczupal Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Poprostu nawet sie nie poruwnuje znikam w tle twojich bledow. Znakomite prace. Oby tak dalej
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Zazdroszczę umiejętności...piękne prace...ah...brak słów... Pozdr
darkelf Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 podoooba mi sie kosciol i szybowiec... reszta taka wiesz... efekciarska :P, hmm przy generale teapocie z tylu widac drugiego generala teapota ;)... chyba ta sama czapeczka :D
Ufooox Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Świetnie pracki naprawdę wielkie gratulacje za pomysły i za ich wykonanie.
Cpt.Obvious Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Katedra sie juz chwaliles ;) Ale pokoik naprawde fajniutki. Ze sie tak wyraze, [plugged;]
Pionier Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 bardzo fajne pracki, nie wszystkie ale niektore.
Toudajew Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 WoW Swietne :D Takie proste pracki ale jak wykonane :D Gratuluje [piwo]
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 wypas!!!!!!!! gratuluje dwuch pierwszych miejsc!!
Yabbol Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Jestem na tak...! Jest super no i gratulacje z wygranej.
adek Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Niektóre prace naprawde ciekawe. Ale czy mozesz napisac na czym dokladnie polega taki \"Wernisaż Grafiki i Animacji Komputerowej\" na uczelni. Jestem ciekawy.
Damian Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Bardzo dobre pracki, \"box\" jest świetny, voprawda to juz gdzies było, ale i tak jest super. a co arhitekturek to \"respect\" :D nic dodac nic ująć, no i włąsnie co ztym wernisażem to jakieś wewnętrzny \"show\" czy jak?
Archangel Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 niektore z tych prac naprawde na bardzo wysokim poziomie. Sam chcialbym miec w zanadzu tak obszerne portfolio...
Master Kiełbaster Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Brzydkie teksturki na katedrze :( Trochę za sterylne i te sklonowane drzwi... Czajniczki fajne, modeling w większości jest ładyn ale te standartowe teksturki...
giorgione Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Architekturę(i wszystkie z tym zwiazane przedmioty) masz boską:D Pozdr Giorgione
Nimrod Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Twoje prace robią wrażenie, duża większość bardzo mi się podoba. Gratuluje!
Mario Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam No to pasuje napisać kilka słów na temat Wernisażu Grafiki i Animacji Komputerowej. Wystawa ta jest organizowana przez Samorząd Studencki Wydziału Elektrotechniki i Informatyki. Na wystawie tej były prezentowane 2 kategorie Animacja i Grafika. Tematyk prac jest dowolna, sposób wykonania też 2D lub 3D. Na wernisażu były zaproszone wszystkie ważne osobistości z uczelni i nie tylko, które to jednocześnie oceniały prace. Co do uczestników to byli to studenci :). Musze przyznać ze w tym roku wystawa została zorganizowana na bardzo wysokim poziomie i tu składam serdeczne gratulacje organizatorom. darkelf - faktycznie zapomniałem zlikwidować gwiazdeczki z czapki tylniego tipotka ups he he chveti - co do lekcji to są bardzo drogie he he (oczywiści żartuję) Serdeczne podziękowania za Wasze wszystkie wypowiedzi :)
Mario Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Chciałem podziękować jeszcze za zamieszczenie linku do forum na głównej stronie serwisu www.max3d.pl :)
Gość -Mariola18- Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Wyyyyyypas!!!!!! Super prace !!!!!!!! Pozdrowienia od Siostry-Sister ,Marka i Moniki!!!!!pappapapappapapappa
giegu Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Pracki tak jak koledzy stwierdzili super, ale jest jedna rzecz do której moge się doczepić, zreszta bardzo prosta: JAK DAJESZ JAKIKOLWIEK OBRAZ NA TŁO TO MUSI ON BYC W HI-Q (żadne jpg i niskie rozdzielczości!) bo w przeciwnym razie, tak jak na pracce z szybowcem, widać wyraźnie że w tle jest podłożone zdjęcie. POZDR :)
Mario Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Napisano 3 Kwiecień 2004 Witam Zastosowalem kilka oto one: Kościół sw. Józefa w Przemyślu - VRay Ludziki - FinalRender Stage-0 GeneralTeapot - VRay Klasztor - VRay Kosciol - VRay Kulki - FinalRender Stage-0 Logo - FinalRender Stage-1 NGon - VRay Sen - VRay Foryou - VRay Szybowiec - Scanline Renderer Box - VRay Zamek - FinalRender Stage-0 Pokój - FinalRender Stage-0
Kris_R Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 bardzo sympatyczne... lekkie i z polotem... trochę widać miejcami że na szybcika robione, ale warsztat masz juz na tyle dobry, że możesz spokojnie rzucić się na każde większe wyzwanie... pozdrawiam
DarCon Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 czyżby renderowanie jednym narzędziem nie było wystarczające ? jeżeli tak to max plus jego dodatki to tylko małe rozczarowanie!
ChaoSMakeR Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 mi sie ogulnie rzucily na pierwszy rzut okiem niesamowite idee pracek, respect za pomyslowosc :) nie bede pisal o wykonaniu zeby sie nie potarzac
Gość Rudi22 Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Spoko MARIO byle tak dalej!! Nie bede pisac ci ponownie tego co juz slyszales!! Swietnie ci idzie i byle tak dalej!!
Kuciel Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Bardzo fajne pracki :) ja musze uzbierac jeszcze troche i bede robil wystawe w galerii na uczelni. PS.Masz bardzo ladne materialy i swietne pomysly:)
kulexy Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 bardzo ciekawe pracki... super yest ten 1 renderi i te kulki w czapkach :P
Dexter32 Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Super pracki naprawde :) Szczególnie spodobała mi sie praca zatytułowana Kulki i NGon :)
Hatred Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 kartkowe ludziki sa klasa! banalne ale pomysl i wykonanie klasa!
Hatred Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 taka klasa ze az sobie ludziki na pulpit dalem :D nie obrazisz sie ?? :D
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 wypas na maxa nie dziwie sie ze dostales 1 miejsce
Rekomendowane odpowiedzi