Nezumi Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Chomik rzadzi :D Swietny sculpcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Nice Levus ;] naprawdę fajna pracka, jeszcze go nawet pomalowałeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Heh, no dzięki, myślałem, że mniej się spodoba, bo masę niedoróbek ma... Włoski z maxa ze splinów. Gdzie hybryda, no tak, dziś się też zastanawiałem nad niektórymi modelami stąd że są po prostu zwierzątkami a nie zwierzołakami, chyba wypada najpier wziąść ludzką gębę i upodabniać ją do jakiegoś zwierza, choć z drugiej strony biorąc takiego klasycznego wilkołaka, też z mordy raczej wilk a reszta jakby ludzka.. tylko że z ogonem... A Ty Grzesiu bez spustów mi tutaj tylko bierz volito i jedziesz, jeszcze północy nie ma:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 O ktoś przylepił wątek. Na następny raz proszę o tym wcześniej pomyśleć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 taki badziew 1h zsphere Levus--> swietne masz moj glos nie masz konkurencji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Jeszcze kilka poprawek i... finish. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi