Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model wspaniały. W mojej opini jesteś numer 1 w konkursie, ale nie spocznij na laurach i go jeszcze dopracuj

Napisano

Nezz sie postarl , Nezz sie postaral ........ hehehe

Superr tylko tak dalej , czekam na rozprowadzenie textur ... to mnei najbardziej ciekawi PS. nie chce sie zawiesc !!

Napisano

Brawa, wielkie brawa. Profesjonalna robota. Co do bumpa się zgadzam, moze nie kuje w oczy, ale troszkę tam wadzi :D. Nadal podtrzymuje, że jesteś number one.

Napisano

Brawa, wielkie brawa. Profesjonalna robota. Co do bumpa się zgadzam, moze nie kuje w oczy, ale troszkę tam wadzi :D. Nadal podtrzymuje, że jesteś number one.

Napisano

wiem wiem , textura skrzydel jak i calej reszty to ciagle wip.

dobrze , ze przedluzono termin bo balem sie ze nie zdaze :)

pozdrawiam

Napisano

Praca jest swietna! Co prawda koncepcja sie troche zmienila ale jest ok. Bardzo podobaja mi sie obie wersje, tylko chyba AA troche za male - prawe ramie.

Napisano

Tak pomyślałem że te skrzydła mogły by raczej przypominać tą platynową zbroję, ale z drugiej strony to wtedy pasował by do bitwy o temacie \"posępny rycerz\" ;) Masz mój głos. Pozdr

Gość andyas
Napisano

A można liczyć na jakąś tapetkę (2 render)??

Napisano

insect to moj tata jak sie gniewa to wyrasaja mu skrzydla i patrzy w niebo po zabiciu calej armini nie przyjacielskich insektow teraz juz wiesz co to jest ?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności