Marcin Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 juz znalazlem ta co prosilem ;) jak co to : Phil Collins - In The Air Tonight
javor Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 stradivalius: hmmmmm zapewne Planet funk - the switch
Lucas Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Szukam tytułu piosenki z reklamy Nutelli,taki raczej znany rockowy utwór. Koleś spiewa sobie cośtam "....making me glorious".
Marcin Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Andreas Johnson - Glourious szukalem tez tego ... wystarczlo jak wpisalem "reklama nutelli" w google ;)
kolegaalek Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Nie znam ani tatułu, ani wykonawcy, ale brzmi mniej więcej tak- tuturutrturturt Oh, no! tututututuru!
Marcin Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 to britney spears - ups i did it again ;) jestem do tego przekonany ;)
Gość slither Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 no widze ze siła jogurtu wam pomaga i razem znajdujecie wiele kawalkow wiec moze i mi pomozecie :) Chodzi mi o świąteczną (zimową) reklamę Idei, słowa lecą mniej wiecej tak : " take, take that your love take that your shine .." - z gory mowie ze bralam na sluch slowa :) Help me !!
Tomasz Kucharz Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Witam - mam WIEKLKĄ prośbę oto kawałek http://republika.pl/ftp00/ok/HELP.mp3 czy ktokolwiek zna ten utwór, ma go bez lektora, zna nazwę - cokolwiek bardzo baaaardzo proszę o pomoc - sprawa życia i śmierci ew. jesli znacie podobne kawałeki ? pozdrawiam i dzieki
wololo Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 Gdyby ktoś szukał jakiegoś kawałka z którejś reklamy, to prosze bardzo: :) ----> Click me
buczer Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 wololo dzieki...miesiac mi to chodziło po głowie. Motorola C550 : Bobby Mcferrin - "Kalimba Suite" jestes wieliki no to zamykamy watek popsułes cała zabawe ;)
illy Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 wololo: skasuj ten post i bawimy sie dalej:D no to jeszcze muzyka z filmow,spotow itd zostala
Robert B. Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 mam pytanie jest taka piosenka w reklamie i reklama opowiada o kosmetykach i tam jest taka blądynka laska jak niewiem i taka charakterystyczna scena jest jak zażuca włosy na taki czarny budynek a na innej podskakuje coś łapiąc i jak sie nazywa ta piosenka która tam jest
wololo Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 wololo dzieki...miesiac mi to chodziło po głowie. No problem wololo: skasuj ten post i bawimy sie dalej:D I tak juz popsułem zabawe, wiec nie ma po co. hje hje hje
Pionier Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 Gdyby ktoś szukał jakiegoś kawałka z którejś reklamy, to prosze bardzo: :) ----> Click me EXTRA STARY !, REWELACJA PO PROSTU ehhhhhhhh . : / gdyby nie to ze podalem ten link i jeszcze jeden w 4 poscie tego watku !. EDIT: ostatnio na VIVA widzialem nowa wersje "Bialy mis". Kto to spiewa? wiem tylko ze jakis koles (tymon czy cos takiego sie nazywal) i jakas dziewczyna:). Pozdrawiam.
jckob Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Znacie piosenke z reklamy UEFA tej co teraz leci przed meczami!
buczer Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 tymon tymański? i pieronku nie denerwuj sie a na przyszłosc wystarczy najpierw wpisac tymon + "biały mis" w google ;P
Nimrod Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 mam pytanie jest taka piosenka w reklamie i reklama opowiada o kosmetykach i tam jest taka blądynka laska jak niewiem i taka charakterystyczna scena jest jak zażuca włosy na taki czarny budynek a na innej podskakuje coś łapiąc i jak sie nazywa ta piosenka która tam jest A o jakie kosmetyki chodzi, to może dużo pomóc ;)
leander Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 tam jest taka blądynka laska jak niewiem i taka charakterystyczna scena jest jak zażuca włosy na taki czarny budynek Czyli jaka na blondynka? Ladna jak nie wiem? Duza jak nie wiem? Bo jak zarzuca wlosy na budynek to musi miec ze 20 metrow. Kojaze dwie reklamy z olbrzymkami, ale obie sa brunetkami :)
Marcin Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 to reklama la`couste czy jak to sie pisze tam ... i tak jest tam w spisie reklam ... no a blondynka fajna ;) piosnka sie zaczyna jakos tak ... "let me show you the way .... of the .... " i pamietam ze byla tam podana tylko autorka
Nimrod Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Jezeli to Lacoste (czy jakos tak), to spiewa to bodajze Natasha Thomas (czy jakos tak), ktora wuystepuje w tej reklamie.
Pionier Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 tymon tymański? i pieronku nie denerwuj sie a na przyszłosc wystarczy najpierw wpisac tymon + "biały mis" w google ;P to wlasnie to., dzieki. Upewnic sie chcialem. I sie nie denerwuje. EDIT: Pezet & Noon - Cepelia - tam w tle leci takia fajna piosenka, moze ktos wie co to ?
wololo Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 EXTRA STARY !, REWELACJA PO PROSTU ehhhhhhhh . : / gdyby nie to ze podalem ten link i jeszcze jeden w 4 poscie tego watku !. No moze i podales, ale i tak kilku osobom pomogłem :P
dawid Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 witam, dręczy mnie to od dawna - co za utwór jest użyty w pierwszych trailerach władcy, jeszcze przed pokazaniem się pierwszej częsci. Taki chóralny. thx
leander Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 dawid: moze masz na mysli ten kawalek z "Requiem for a Dream" Clinta Mansella? Tylko on byl zdaje sie uzyty do trailera drugiej czesci.. No i tam chyba nie bylo chóru. Hehe, zawsze do uslug :) edit: Tu lista soundtrackow do trailerow LOTR: http://www.audiblebeauty.net/trailers.htm Jezeli to Lacoste (czy jakos tak), to spiewa to bodajze Natasha Thomas (czy jakos tak), ktora wuystepuje w tej reklamie. Dokladnie. A przy okazji - modelke jak i reklame mozna obejrzec na http://www.lacoste.fr/ (touch of pink)
sanki Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 a ktos moze wie co to za kawalek leci w reklamie aparatu fotograficznego sony bodajze, co to wszyscy sobie strzelaja foty nawzajem ?? Heh znalazlem na tym bzium calym, reklama sony cybershot :-) Mando Diao - "Motown Blood"
Dzyngis Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 a wie ktoś jak ta muzyka sie nazywa http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.snackfoam.pwp.blueyonder.co.uk%2Fgaytest1.html pierwsze które miałem z tym pod reką
Nimrod Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 Ehhh... Wstyd... Carl Orf - "O fortuna"
Salvator Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 Carl Orf "Carmina Burana" - fragment "O fortuna" ejj... byłem na tym w hali ludowej we wrocku, a jak mam zły humor to puszczam płytę którą parę lat temu zakupiłem, już zresztą nie pamiętam z jakiej okajzi.
Dzyngis Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Dzieki wam bardzo Nimrod->niby czemu wstyd??
Nimrod Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Po pierwsze juz bylo ze dwa razy w tym watku pytanie o ta piosenke, po drugie to bylo z przymrozeniem oka ;)
Dzyngis Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 przelecialem troche ten watek i nie znalazlem, widocznie kiepsko szukalem, takie rzeczy sie z emotem pisze bo pozniej w niepewnosci sa :P
dawid Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 leander- to ze to jest "Requiem for a Dream" Clinta Mansella użyte w 2 częsci to wiem, ale chodziło mi o to co znalałzem na tej stronce co podałes - gothic power, dzieki wielkie! ;)
xMark Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 szukam piosenki z reklamy peugeot 407. znacie??
BreG Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 OK... mam taka piosenke... Linkin Park- Dust in the wind Glos niby jego... wszystko niby cacy... ale wersja z koncertu... gitara akustyczna, zero mordodarcia... normalnie jak nie linkin park... ktos to moze potwierdzic czy trafil mi sie bubel?
illy Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 piosenka z reklamy Avico typ spiewa: "i'm sittin' on the top of the world " itd Wie ktos co to jest?
Kamil Ciechanowicz Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 witam ,czy zna ktos moze wykonawce i tytuł piosenki z reklamy bodajże na polsacie leci ,reklama dotyczy ubrań "CCC lasocki" a moze butów i to jest taka fajna wpadająca w ucho piosenka ,pozdro
xMark Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 a znacjie piosenke ktora leciala w tle programu mtv łowi gdzie ta czworka finalistow naklejala na radiowozy policyjne naklejki z logiem??
Pionier Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 witam ,czy zna ktos moze wykonawce i tytuł piosenki z reklamy bodajże na polsacie leci ,reklama dotyczy ubrań "CCC lasocki" a moze butów i to jest taka fajna wpadająca w ucho piosenka ,pozdro da lux - i gotta do szukam piosenki z reklamy peugeot 407. znacie?? ale o ktora reklame? sprawdz to The Film - Can You Trust Me do avico czy aviko ani i do tej z mtv to nie znam :(. Pozdrawiam
xMark Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 The Film - Can You Trust Me sprawdzalem i to chyba nie to...
Obywatel Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Text piosenki, ktorej tytulu nie znam: "Promis me, you wait for me..." Spiewa kobieta. -EDIT- Sorry, nie wpadlem na pomysl ze znajac text piosenki moge sobie to sam znalesc ;P
Nimrod Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 OK... mam taka piosenke... Linkin Park- Dust in the wind Glos niby jego... wszystko niby cacy... ale wersja z koncertu... gitara akustyczna, zero mordodarcia... normalnie jak nie linkin park... ktos to moze potwierdzic czy trafil mi sie bubel? A jest w ogóle taka piosenka LP, bo nie słyszałem o takiej, na pewno nie ma jej na żadnym z albumów.
Obywatel Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Ok sytuacja sie komplikuje. Tytul oryginalnej piosenki to 'Hind - Promise me', ale chodzilo mi o ta piosenke w wykonaniu innej piosenkarki - dynamiczniejsza i w ogole ciekawiej sie prezentuje. Mix tego czego szukam jest w 'AC Seven Special Mix - August 2003'.
xMark Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 http://members.lycos.co.uk/xxxmark/hipcio.htm zna ktos tytul tej piosenki?? trzeba scaignac ale warto bo niezla animka :D
Tymek Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Obywatel -> może chodzi ci o Beverly Craven? xMark -> "The Lion Sleeps Tonight", a śpiewali to między innymi The Tokens to tyle ode mnie :)
Mkaszpir Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Czy ktoś może mnie oświecić co to za muzyka? Chodzi mi o tytuł i wykonawcę :] Z tego clipu
illy Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Czy ktoś może mnie oświecić co to za muzyka? Chodzi mi o tytuł i wykonawcę :] Z tego clipu Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make me sweat)
Rekomendowane odpowiedzi