Napisano 12 Październik 200420 l juz znalazlem ta co prosilem ;) jak co to : Phil Collins - In The Air Tonight
Napisano 14 Październik 200420 l Szukam tytułu piosenki z reklamy Nutelli,taki raczej znany rockowy utwór. Koleś spiewa sobie cośtam "....making me glorious".
Napisano 14 Październik 200420 l Andreas Johnson - Glourious szukalem tez tego ... wystarczlo jak wpisalem "reklama nutelli" w google ;)
Napisano 15 Październik 200420 l Nie znam ani tatułu, ani wykonawcy, ale brzmi mniej więcej tak- tuturutrturturt Oh, no! tututututuru!
Napisano 15 Październik 200420 l to britney spears - ups i did it again ;) jestem do tego przekonany ;)
Napisano 15 Październik 200420 l no widze ze siła jogurtu wam pomaga i razem znajdujecie wiele kawalkow wiec moze i mi pomozecie :) Chodzi mi o świąteczną (zimową) reklamę Idei, słowa lecą mniej wiecej tak : " take, take that your love take that your shine .." - z gory mowie ze bralam na sluch slowa :) Help me !!
Napisano 20 Październik 200420 l Witam - mam WIEKLKĄ prośbę oto kawałek http://republika.pl/ftp00/ok/HELP.mp3 czy ktokolwiek zna ten utwór, ma go bez lektora, zna nazwę - cokolwiek bardzo baaaardzo proszę o pomoc - sprawa życia i śmierci ew. jesli znacie podobne kawałeki ? pozdrawiam i dzieki
Napisano 21 Październik 200420 l Gdyby ktoś szukał jakiegoś kawałka z którejś reklamy, to prosze bardzo: :) ----> Click me
Napisano 21 Październik 200420 l wololo dzieki...miesiac mi to chodziło po głowie. Motorola C550 : Bobby Mcferrin - "Kalimba Suite" jestes wieliki no to zamykamy watek popsułes cała zabawe ;)
Napisano 21 Październik 200420 l wololo: skasuj ten post i bawimy sie dalej:D no to jeszcze muzyka z filmow,spotow itd zostala
Napisano 21 Październik 200420 l mam pytanie jest taka piosenka w reklamie i reklama opowiada o kosmetykach i tam jest taka blądynka laska jak niewiem i taka charakterystyczna scena jest jak zażuca włosy na taki czarny budynek a na innej podskakuje coś łapiąc i jak sie nazywa ta piosenka która tam jest
Napisano 21 Październik 200420 l wololo dzieki...miesiac mi to chodziło po głowie. No problem wololo: skasuj ten post i bawimy sie dalej:D I tak juz popsułem zabawe, wiec nie ma po co. hje hje hje
Napisano 22 Październik 200420 l Autor Gdyby ktoś szukał jakiegoś kawałka z którejś reklamy, to prosze bardzo: :) ----> Click me EXTRA STARY !, REWELACJA PO PROSTU ehhhhhhhh . : / gdyby nie to ze podalem ten link i jeszcze jeden w 4 poscie tego watku !. EDIT: ostatnio na VIVA widzialem nowa wersje "Bialy mis". Kto to spiewa? wiem tylko ze jakis koles (tymon czy cos takiego sie nazywal) i jakas dziewczyna:). Pozdrawiam.
Napisano 22 Październik 200420 l tymon tymański? i pieronku nie denerwuj sie a na przyszłosc wystarczy najpierw wpisac tymon + "biały mis" w google ;P
Napisano 22 Październik 200420 l mam pytanie jest taka piosenka w reklamie i reklama opowiada o kosmetykach i tam jest taka blądynka laska jak niewiem i taka charakterystyczna scena jest jak zażuca włosy na taki czarny budynek a na innej podskakuje coś łapiąc i jak sie nazywa ta piosenka która tam jest A o jakie kosmetyki chodzi, to może dużo pomóc ;)
Napisano 22 Październik 200420 l tam jest taka blądynka laska jak niewiem i taka charakterystyczna scena jest jak zażuca włosy na taki czarny budynek Czyli jaka na blondynka? Ladna jak nie wiem? Duza jak nie wiem? Bo jak zarzuca wlosy na budynek to musi miec ze 20 metrow. Kojaze dwie reklamy z olbrzymkami, ale obie sa brunetkami :)
Napisano 22 Październik 200420 l to reklama la`couste czy jak to sie pisze tam ... i tak jest tam w spisie reklam ... no a blondynka fajna ;) piosnka sie zaczyna jakos tak ... "let me show you the way .... of the .... " i pamietam ze byla tam podana tylko autorka
Napisano 22 Październik 200420 l Jezeli to Lacoste (czy jakos tak), to spiewa to bodajze Natasha Thomas (czy jakos tak), ktora wuystepuje w tej reklamie.
Napisano 22 Październik 200420 l Autor tymon tymański? i pieronku nie denerwuj sie a na przyszłosc wystarczy najpierw wpisac tymon + "biały mis" w google ;P to wlasnie to., dzieki. Upewnic sie chcialem. I sie nie denerwuje. EDIT: Pezet & Noon - Cepelia - tam w tle leci takia fajna piosenka, moze ktos wie co to ?
Napisano 22 Październik 200420 l EXTRA STARY !, REWELACJA PO PROSTU ehhhhhhhh . : / gdyby nie to ze podalem ten link i jeszcze jeden w 4 poscie tego watku !. No moze i podales, ale i tak kilku osobom pomogłem :P
Napisano 23 Październik 200420 l witam, dręczy mnie to od dawna - co za utwór jest użyty w pierwszych trailerach władcy, jeszcze przed pokazaniem się pierwszej częsci. Taki chóralny. thx
Napisano 23 Październik 200420 l dawid: moze masz na mysli ten kawalek z "Requiem for a Dream" Clinta Mansella? Tylko on byl zdaje sie uzyty do trailera drugiej czesci.. No i tam chyba nie bylo chóru. Hehe, zawsze do uslug :) edit: Tu lista soundtrackow do trailerow LOTR: http://www.audiblebeauty.net/trailers.htm Jezeli to Lacoste (czy jakos tak), to spiewa to bodajze Natasha Thomas (czy jakos tak), ktora wuystepuje w tej reklamie. Dokladnie. A przy okazji - modelke jak i reklame mozna obejrzec na http://www.lacoste.fr/ (touch of pink)
Napisano 23 Październik 200420 l a ktos moze wie co to za kawalek leci w reklamie aparatu fotograficznego sony bodajze, co to wszyscy sobie strzelaja foty nawzajem ?? Heh znalazlem na tym bzium calym, reklama sony cybershot :-) Mando Diao - "Motown Blood"
Napisano 23 Październik 200420 l a wie ktoś jak ta muzyka sie nazywa http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.snackfoam.pwp.blueyonder.co.uk%2Fgaytest1.html pierwsze które miałem z tym pod reką
Napisano 23 Październik 200420 l Carl Orf "Carmina Burana" - fragment "O fortuna" ejj... byłem na tym w hali ludowej we wrocku, a jak mam zły humor to puszczam płytę którą parę lat temu zakupiłem, już zresztą nie pamiętam z jakiej okajzi.
Napisano 24 Październik 200420 l Po pierwsze juz bylo ze dwa razy w tym watku pytanie o ta piosenke, po drugie to bylo z przymrozeniem oka ;)
Napisano 24 Październik 200420 l przelecialem troche ten watek i nie znalazlem, widocznie kiepsko szukalem, takie rzeczy sie z emotem pisze bo pozniej w niepewnosci sa :P
Napisano 25 Październik 200420 l leander- to ze to jest "Requiem for a Dream" Clinta Mansella użyte w 2 częsci to wiem, ale chodziło mi o to co znalałzem na tej stronce co podałes - gothic power, dzieki wielkie! ;)
Napisano 9 Listopad 200420 l OK... mam taka piosenke... Linkin Park- Dust in the wind Glos niby jego... wszystko niby cacy... ale wersja z koncertu... gitara akustyczna, zero mordodarcia... normalnie jak nie linkin park... ktos to moze potwierdzic czy trafil mi sie bubel?
Napisano 10 Listopad 200420 l piosenka z reklamy Avico typ spiewa: "i'm sittin' on the top of the world " itd Wie ktos co to jest?
Napisano 13 Listopad 200420 l witam ,czy zna ktos moze wykonawce i tytuł piosenki z reklamy bodajże na polsacie leci ,reklama dotyczy ubrań "CCC lasocki" a moze butów i to jest taka fajna wpadająca w ucho piosenka ,pozdro
Napisano 14 Listopad 200420 l a znacjie piosenke ktora leciala w tle programu mtv łowi gdzie ta czworka finalistow naklejala na radiowozy policyjne naklejki z logiem??
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor witam ,czy zna ktos moze wykonawce i tytuł piosenki z reklamy bodajże na polsacie leci ,reklama dotyczy ubrań "CCC lasocki" a moze butów i to jest taka fajna wpadająca w ucho piosenka ,pozdro da lux - i gotta do szukam piosenki z reklamy peugeot 407. znacie?? ale o ktora reklame? sprawdz to The Film - Can You Trust Me do avico czy aviko ani i do tej z mtv to nie znam :(. Pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200420 l Text piosenki, ktorej tytulu nie znam: "Promis me, you wait for me..." Spiewa kobieta. -EDIT- Sorry, nie wpadlem na pomysl ze znajac text piosenki moge sobie to sam znalesc ;P
Napisano 20 Listopad 200420 l OK... mam taka piosenke... Linkin Park- Dust in the wind Glos niby jego... wszystko niby cacy... ale wersja z koncertu... gitara akustyczna, zero mordodarcia... normalnie jak nie linkin park... ktos to moze potwierdzic czy trafil mi sie bubel? A jest w ogóle taka piosenka LP, bo nie słyszałem o takiej, na pewno nie ma jej na żadnym z albumów.
Napisano 21 Listopad 200420 l Ok sytuacja sie komplikuje. Tytul oryginalnej piosenki to 'Hind - Promise me', ale chodzilo mi o ta piosenke w wykonaniu innej piosenkarki - dynamiczniejsza i w ogole ciekawiej sie prezentuje. Mix tego czego szukam jest w 'AC Seven Special Mix - August 2003'.
Napisano 24 Listopad 200420 l http://members.lycos.co.uk/xxxmark/hipcio.htm zna ktos tytul tej piosenki?? trzeba scaignac ale warto bo niezla animka :D
Napisano 24 Listopad 200420 l Obywatel -> może chodzi ci o Beverly Craven? xMark -> "The Lion Sleeps Tonight", a śpiewali to między innymi The Tokens to tyle ode mnie :)
Napisano 25 Listopad 200420 l Czy ktoś może mnie oświecić co to za muzyka? Chodzi mi o tytuł i wykonawcę :] Z tego clipu
Napisano 25 Listopad 200420 l Czy ktoś może mnie oświecić co to za muzyka? Chodzi mi o tytuł i wykonawcę :] Z tego clipu Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make me sweat)