szwako Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 te "u babe babe" to zielonego pojęcia nie mam ale palililililili to jest przecież "PCP- Uciułany Giecik"
polka dot Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 o podoba mi sie wiec sie pytam moze ktos wie reklama goracego kubka knorr, rozne typy pija z zielonego kubana tylko kto ta piosenke wykonuje !!
Lucas Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Lucas to nie przypadkiem jezzamor- way back? Wykonawcę już znam - Paris Combo, ale tytułu nie mogę się doszukać.
MaGuu Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 Więc ostatnio będąc u wujka posłuchałem sobie płytki z promocji Coca-Coli. Płytka z muzyką Techno. Wiem ze jest to 5 utwór na tej płytce o tytule "Nobody listens to Techno" - tylko brakuje mi wykonawcy. Jeżeli ktokolwiek orintuje się kto to "śpiewa" - błagam napisz :P:P:P Edit: Znalazłem (dla potomnych): Base Attack - Nobody Listens To Techno
szwako Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 Panowie (może trochę starsi) - szukam i nie mogę znaleźć videoklipu Jacksona. Nie pamiętam nazwy ale zainteresowani na pewno będą wiedzieć - taki teledysk co Jackson psuje wszystko naokoło, wącznie z psuciem samochodu baseballem. Jak ktoś wie nazwę to będę dźwięczny. See you.
rudi_88 Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 chętnie bym się dowiedział czy to muza z reklamy blaupunkt-the advantage in your car. to jakiś konkretny utwór czy tylko te 15 sekund.
Gość ziom20 Napisano 18 Maj 2005 Napisano 18 Maj 2005 mam jeszcze pytanko.wie ktos co to za piosenka leci na poczatku programu "Wildboys" na MTV.I jeszcze jedno, na MTV(polskim) leci tez taka reklama Power Sex-Free Emotion czy cos takiego.czy wie ktos co to za piosenka tam leci w tle.czy to jest tylko piosenka do tej reklamy specjalnie napisana?
arcade Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 hej, nie wiecie jaki tytuł ma ta piosenka co była w reklamie rafaello "give a bitter umh to me... and I give a bitter uhm to you..") please... musze mieć tą piosenkę :)
arcade Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 thx!!! :D to już mam odpowiednią muzę na imprezkę majową :D
Gość rzepsko Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 wiem, że to pytanie już było, ale nikt nie dał na nie odpowiedzi =// więc pytam po raz kolejny... CZY MOŻE WIE KTOŚ JAK NAZYWA SIĘ UTWÓR "U BEJBE BEJBE" :p Z NOWEJ REKLAMY COCA-COLI?!:> pozdrawiam =)
Pionier Napisano 25 Maj 2005 Autor Napisano 25 Maj 2005 Coca-cola Light : Shaft - "Mucho Mambo" opis: Dwóch gości i super barmanka. *** Coca-cola : Moguai - "U know Y" opis: Muzyka z płonącego pociągu mtv, którą chce zgasić taki śmieszny strażak. *** Coca-cola : Dj Bobo - "Chihuahua" opis: Reklama z imprezą w metrze. *** Coca-cola : Billy More - "Up & Down" opis: Strażak wpadający na dyskotekę. *** Coca-cola : One Track Mind - "I like You" opis: Reklama ze słowami 'I like You'. *** Coca-cola : Salt N' Peppa - "Push It" opis: Nowa reklama coca-coli z motywem szklanej butelki :) *** Coca-cola Light : Mission Belle - "Just What I Want" opis: Dziewczyna prowadzi taksówkę i zabiera spragnionego pasażera ______ moze to jedna z tych piosenek? EDIT: slucham sobie kawalka z nowej reklamy Opla Astry: Spin Doctors Feat. Biz Markie - That's The Way, niezly jest :) Pozdrawiam
tobi_k Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Dzieki Pionier, chodziło chyba o ostatnią nute, tez jej szukalem.
mentaller Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 jest taka piosenka jaya-z. jej spolszczoną wersję spiewa tede na jinglu w Radiostacji ("dziewczynki, ty ziomuś!"). ktoś zna może tytuł w wykonaniu oryginalnym jaya-z?
illy Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 Big Pimpin'? a co do tej coca coli to mowilem ze saltnpeppa
Gość slojma Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 poszukuję utworu z filmu Femme Fatale gdy aktorka robi sripliz w barze. prosze o pomoc i jak najszybsza odpowiedz dziekuje magda
Gość olka81 Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 Chodzi mi o reklame pizzy Knorr. Jest tam taka fajna hiszpańska piosenka. Czy ktoś zna jej tytuł. Byłabym bardzo wdzięczna
Pionier Napisano 31 Maj 2005 Autor Napisano 31 Maj 2005 Chodzi mi o reklame pizzy Knorr. Jest tam taka fajna hiszpańska piosenka. Czy ktoś zna jej tytuł. Byłabym bardzo wdzięczna Knorr : James Brown - "I Got You I Feel Good" opis: Reklama Gorącego Kubka Knorra. *** Knorr : Groove Armada - "But I Feel Good" opis: Nudle Knorr. ojciec przychodzi do syna z rybami. *** Knorr : Dean Martin - "That's Amore" opis: Reklama Fixu do Spaghetti Knorra. *** Knorr Gorący Kubek : The Limp Twins - "Sunday Driver" opis: Reklama gorącego kubka, w której różni ludzie piją go w pracy i maja rozmarzone miny. *** moze ktoras z tych?
cytadela Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 szukam tytułu i wykonawcy kawałka z reklamy saab-a
Hindus Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 wie ktos może jak naywa się piosenka , z reklamy nikewomen.com (chodzi o czarną laskę tańcząca breakdance przed dużym głośnikiem zwisającym z góry, która mowi później:,,jutro o tej samej porze?" plis pomocy:):):)
Gość ANUSIA102 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Jak brzmi nazwa piosenki z reklamy samochodu (niestety nie pamietam jakiego) 2 ludzi biegnie po parku i sie wymijają na przemian i tam jest potem takie hasełko "ma znaczenie po której jestes stronie"
MaGuu Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 hindus: niestety mialem tylko muzyczne wyciętął z reklamy http://xthost.info/maguu/nikewomen.mp3 P.S. nice avatar :P
Tomur Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Panowie i panie ważna sprawa. W filmie "Ja robot" Will Smith odpala na wiezy super muzyczkę. Leca sobie organki elektryczne i słowa które identyfikuje jako cos znanego " there is supestision" lub cos w tym stylu. Interesuje mnie to wykonanie z filmu ....help!! :)
Marcin Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 mi potrzeba tytulu piosenki z reklamy Sony Handycam (ta nowa reklama kamery z nagrywarką DVD) ;]
illy Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Nie wiem czy patrzales na sountracku ale: Lyrics Gangs of Chicago Lyrics I, Robot Theme (End Credits) Lyrics New Arrivals Lyrics Tunnel Chase Lyrics Sonny's Interrogation Lyrics Spooner Spills Lyrics Chicago Lyrics Purse Snatcher Lyrics Need Some Nanites Lyrics 1001 Robots Lyrics Dead Robot Walking Lyrics Man on the Inside Lyrics Spiderbots Lyrics Round Up
misiold Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 ej a ja mam małe pytanko jak robie sobie taki tam filmek to jak użyje np.muzy prodigy i na końcu dam ich nazwe, logo itp. to to będzie wszystko prawnie w miare oki??
Mergan Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Nie wie ktoś jak sie nazywa i kto jest wykonawcą utworu z menu w doom'ie 3 ?
misiold Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 Mergan ten utwór z Menu Doom ]I[ To chyba Chris Vrenna z Nine Inch Nails, a całe tło Ed Lima...
Polik Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Hello! A zna ktos taki numer. Super klimatyczny wstep, jak ktos sie zna to ten wstep jest grany kwintami zaczynajac od e, g, c (kazdy po dwa razy). Niestety ten numer slyszalem tylko kilka razy w zyciu i nic wiecej nie moge powiedziec ale super klimat ma moze kojarzycie cos??
Jacob B Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 troche nie na temat... :) wie moze ktos co to za pani wystepuje w tej reklamie batonu Bounty?? (w tej gdzie jest takie fajne zblizenie na oczy) pozdrawaim!
illy Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 ej a ja mam małe pytanko jak robie sobie taki tam filmek to jak użyje np.muzy prodigy i na końcu dam ich nazwe, logo itp. to to będzie wszystko prawnie w miare oki?? Jesli nie robisz tego zarobkowo i nie dostaniesz za to zadnych pieniedzy to chyba mozesz. Hello! A zna ktos taki numer. Super klimatyczny wstep, jak ktos sie zna to ten wstep jest grany kwintami zaczynajac od e, g, c (kazdy po dwa razy). Niestety ten numer slyszalem tylko kilka razy w zyciu i nic wiecej nie moge powiedziec ale super klimat ma moze kojarzycie cos??Ale to gdzies leci? Jakis tekst? Cos?
Polik Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 problem w tym ze juz dawno tego nie slyszlem! No i tekstu tez nie pamietam. jak zrobie mida tego wstepu to udostepnie moze wtedy to pozancie ;)
WToreK Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Przeszukalem watek ale nie znalazlem wzmianki o interesujacej mie muzycznce, mianowicie: watek z reklamy IKEA, koles garbusem zatrzymuje sie przy dziewczynie w rozowej bluzce (bez stanika jezeli dobrze rzucalem okiem ;) ) po czym sie okazuje ze panna jest z cala rodzina, chyba kojarzycie. Coz to za mjuzik pogrywa w tle? Brzmi jakos znajomo, tak w klimatach 'The Streets', moze to jakis unreleased czy cos.. ?
xMark Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 ja ostatnio uslyszalem piosenke w radiu gdzie mozna bylo uslyszec coming for love, albo" come in for love" w radiu eska to lecia wiec raczej nowe to jest takie lekko technowate chyba:P. a i jeszcze moze ktos kojarzy melodie z reklamy "rzeczpospolita" co ludziki buduje ten napis.
Ufooox Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Wie ktos co to za muzyczka w reklamie jakies tam kamery cyfrowej, podajze Panasonica? Nagryasz, Wyjmujesz, ogladasz. Latwe. :P
hcpiter Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 No własnie też sie przyłączam do tego pytania. P.S tam spiwają o duzeuj sławie, systemie i czyms jeszcze,ale nie pamiętam.
CzAk1 Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Wie ktos co to za muzyczka w reklamie jakies tam kamery cyfrowej, podajze Panasonica? Nagryasz, Wyjmujesz, ogladasz. Latwe. :P To sprzęt SONY był...ale co to za utwór to nie mam pojęcie :D Widze, że muza z reklam rządzi...ja to tylko chciałbym wiedzieć co to za wątek jest w Trailerze Kodu Leonarda da Vinci i MirrorMask ( w tym to dopiero fajna muza była) :cool:
ttaaddeekk Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 jaka jest muza w tym filmiku bo mnie niesamowice kreci http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=252082&highlight=heepees
Pionier Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 witam wczoraj na TVN mozna bylo ogladac relacje z koncertu LIVE 8 LIVE, w Londynie gral zespol Pink Floyd. Czy ktos moze to ogladal i zna tytuly 3 piosenek ktore zagralli? (wiem ze jeden utwor to byl "money") - bylbym wdzieczny za pomoc :) EDIT: juz wiem, kawalek : "wish you were here" i "comfortably numb"
ttaaddeekk Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 jaka jest muza w tym filmiku bo mnie niesamowice kreci http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=252082&highlight=heepees orf ..........
Gość mercik2 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Poszukuje piosenki amerykańskiej w stylu Hip-Hop z pomieszaniem innego stylu. Muzyka z tej piosenki jest w najnowszym klipie Ewy Sonnet R&B
Gość Dominisia-mika Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Szukam pisenki z nowej reklamy piwa Reds(tej z syrenami) , Jak znacie piszcie:0 Z góry dzięki :) Pozdrawiam
Pionier Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Napisano 14 Lipiec 2005 nie wiem, nie ogladam w ogole TV teraz (chyba ze jakis dobry film jak dzis o 22:45 na tvp2 ) wiec nie widzialem tej reklamy, wiem ze mozna ja zassac z oficjalnej www browarow ktore robia redsa. pozdrawiam
David14 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 podajcie tytuły jakiś wolnych kawałków, ale nie polskie
Rekomendowane odpowiedzi