Pionier Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 poszukuje piosenki z reklamy '' Opycha'' (zupy instatnt) :P:P:P. Reklama stara sprzed jakis 3 lat ale mam nadzieje ze ktos wie o co chodzi :) pozdro Liquido - "Narcotic" ? chociaz glowy nie dam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 widze ze tu mistrze w odgadywaniu i znajdowaniu nuty, dlatego tez skozystam. Znam jedynie teledysk, nuda sprzed 2-3 lat, byla tam taka bardzo ladna panna, ktora sie ubierala przez caly teledysk, na koncy chyba okazywalo sie ze jest dj-em (moze mi sie cos wkrecilo, nie jestem pewien :/) ,pewnie to znacie, prosze o tytul, thx:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 To pewnie Galeon - So I Begin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 a cos o moim wiadomo ;) ? szukam tytułu po słowach i kicha :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brykol Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 dzieki pionier :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 dzieki lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lango Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Czy możecie mi podać wykonawce lub tytuł tego soundtrack-a. Będe wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iro16 Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 HALO WSZYSTKIM szukam tytułu piosenki którą usłyszałem na jednej z imprez strasznie mi sie spodobala nie wiem czy to jest gatunek dance czy house w każdym razie ta piosenka jest idealna do zabawy niestety nie znam tytułu taka laska śpiewa "NANANA NANANA OOO"pomóżcie PLEAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 o lol stary to nam dużo mówi ;] jak ktośmu to znajdzie to stawiam piwo lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 wpisz w kazie:eek: : NANANA NANANA OOO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Jaci Velasquez - If This World tak to leci: (nananananana nananana ooo, yea (2x) Do you feel you've been disowned left outside in the cold and without a home do you think that no one cares that you're lost and alone and without a prayer don't give in to the lie that there's no one you can turn to don't lose heart there is hope there is someone who will never desert you CHORUS: If this world is a lonely place for you fall into the arms of love if this world is a lonely place for you there's a God that you can trust he'll comfort you and lift you up Nanananananana......etc are you looking for a friend who will stand by your side till the very end someone who is always true to his word be assured He won't turn from you put your faith in the One who will never let you down He has proven His love, open up to all He has for you Chorus he hears your cry he sees your tears he knows your pain and all your fears he waits for you with open arms he longs to live inside your heart you'll never be alone again Chorus nananananana nanananana ooo yea (4x)) hindus - lubie ciemne nie wstrzasniete;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Doprawdy bardzo poruszający i wzruszający tekst :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 leleń - łap krate ;) dobra to ja szukam tytułu muzy która leciała na początku wczorajszego odcinka BEZ ŚLADU na TVNie koło 22:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 zna ktos moze nagranko ktore pojawia sie w filmie Italian Job pojawia sie 2 razy pierwszy raz jak blondynka jedzie miniakiem i spotyka sie z szajka i drugi raz jak siedza w warsztacie i snuja plany :) pozdr....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 a ja mam dla was nie lada gratke, dobrze by bylo jak byscie mieli Bad Boys na stanie. Jest tam jedna nutka, ktorej za chiny nie moge skumac. Mozna ja uslyszec zaraz po bijatyce w klubie the hell (tez ziom co sie lal z kims w kiblu:]) Czaicie ta nutke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 ostatnio lazi za mna piosenka ktora ma w tresci mniej wiecej cos takiego "(...)and She said cappucino(...)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kia_girl Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Hejka postawie piwo jeśli ktoś mi pomoże. Jest taki kawałek techno czy dance, nie wiem dokładnie ale idą w nim tylko te słowa: UUU LOVE YOU, I LOVE YOU. Usłyszałam to w radiu jak byłam w Grecji i straciłam głowe :P P.S. To radio Banana 104 FM zajefajne szukałam w necie jak wróciłam do Polski ale niestety nie znalazłam ;( Błaaaagam pomóż ktoś jeśli wiesz o który chodzi pliss plisssss :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 ostatnio lazi za mna piosenka ktora ma w tresci mniej wiecej cos takiego "(...)and She said cappucino(...)" jezeli mi sie dobrze kojazy to jest to nagranie Anity Lipnickiej z jej amantem, nie pamietam jego imienia to jest kawalek do ktorego nagrali wspolnie pierwszy teledysk. pozdr.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dzieki abstract, to mam kolejna prosbe, wiecie moze co to za utwor w reklamie Sera Valbon Camembert?? potrzebne na wczoraj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 a mnie ciekawi piosenka z reklamy orange, moze ktos ja zna?? Chodzi o to dluga reklame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Wszystkim ktorzy szukaja nazw piosenek w reklamach zapraszam na reklamy.tv ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 dzieki napewno sie przyda, ale niestety nie ma tam tej piosenki :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dombek Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Siemka wszystkim:) Mam problemn bo szukam piosenki z radia Zet "TYLKO WIELKIE PRZEBOJE", a nie podają tam tytułu ani artysty tej piosenki:( Piosenka nie jest nowa, powiedziałbym nawet, ze troche starsza. W refrenie slychać słowa tj. "sunshine" i "rainbow". O ile się nie myle to jest tam cos takiego: "You' re my rainbow...", "Come on the..." i "...sunhine in your..." czy cos takiego. Wiem ze to są za małe wskazówki, ale być może ktoś wie co to za utwór. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za zainteresowanie się tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 I just wanna see my lovely sunshine(Sunshine) I just wanna bring back all of my blue skies And if you take away my rainbow I will cry(cry) Give me back my sunshine Artist: Floetry Song: Sunshine niewiem czy to jest to, bo nie slucham reklam z radia zet:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dombek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Niestety to nie ta piosenka:( Ale dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 szukam plyty wykonawcy kawalka I Robot ze sceny jak Will wstaje i wlacza JVC a potem sie kompie przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 juz sie ktos o to pytal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 dzieki :) - nie poszukalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ostatnio w radiu leca takie lol'owate piosenki o wyborach 2005 wie ktos moze jaki to zespol? EDIT ;] hehe juz znalazlem http://mp3.wp.pl/p/informacje/njus/239009.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Witam, wie ktoś o takiej piosence- "Matrix- Innocence", czy coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość moku Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 KTO SKOMPONOWAŁ UTWÓR DO ŻWIRKA I MUCHOMORKA I JAKI TYTUŁ. a jak juz bylo to gdzie, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Hi Słuchajcie panowie i panie kiedyś u kumpla na Vivie widziałem teledysk jakiegoś Gothic Matalowego zespołu. Rzecz w tym że na wokalu był chór gregoriański czy coś w tym stylu w kazdym razie w ch** wykonawców + oczywiście dobry metal w podkładzie. Nie pamiętam nazwy zespołu ani tytuły więc prosze o pomoc może ktoś się sotkał z tym zespołem bd wdzięczny za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 a mnie ciekawi piosenka z reklamy orange, moze ktos ja zna?? Chodzi o to dluga reklame W jednej z reklam orange leci kawałek: sting - love is the seventh wave ale nie wiem czy to o tą reklamę chodzi. Jeśli to nie ten to i tak bym sugerował u stinga szukać. Ściągnęli go na koncert do Polski to i w reklamach jego kawałki pewnie wykorzystują ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 jaka piosenka leci w tle reklamy Warty i jakiegos banku ? Mowia cos o kredycie mieszkaniowym i maja takie blekitne logotypy :P W ciagu reklamy idzie sobie panienka i widac blekitne zarysy okien itp... Wiecie o co mi chodzi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 VGT dzieki bardzo, wlasnie o to chodzilo. Kurcze ze nie skumalem ze to sting :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Wylecialo mi konkretnie ale szukaj albo "Room 5" albo "Phats and small" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Lis: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=407679#post407679 sprawdz pierwsze, btw, widac moje posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Lis: check this out (pierwszy hit od góry): http://www.juno.co.uk/products/49598-01.htm&highlight=phats%20small Z pozdrowieniami od Illy'ego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość moku Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 interesuje mnie piosenka z orange ekstra klase i PONAWIAM PYTANIE KTO SKOMPONOWAL UTWOR DO ŻWIRKA I MUCHOMORKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Uhm. Wie ktos moze jaki tytul ma piosenka w reklamie Orange? Dwoje chlopcow na rolkach, dzieciak przy hustawce? W tle spiewa [jakis rasta mniemam xD] 'there is better world than this'. Bylbym wdzieczny, gdyby ktos mogl podac tytul i wykonawce :P. Jak bylo to sry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 knysha - 4 posty wyzej?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 VGT - watpie, zeby Sting spiewal lekko ochryplym glosem i w rytmach podchodzacych pod reagge'a :P EDIT: O faktycznie :D. Ale zdziwko :D. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Ostatnio uslyszalem piosenke z reklamy bodajze citroena to jak sie samochod w robota zamienial i tanczyl w rytm tej muzy :) wie kto jak sie ta muza nazywa i kto jest wykonawca ? ? ? Aha i jeszcze jedna tez w radiu slyszalem ;] cos tam panienka spiewala ... do you wish your girl be freak like me , do you wish your girl be fun like me .... czy cos wtegest ;] PLZ help ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 O, ja wiem :) To drugie to Pussycat Dolls - Don't Cha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Thx Tymek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Ostatnio uslyszalem piosenke z reklamy bodajze citroena to jak sie samochod w robota zamienial i tanczyl w rytm tej muzy :) wie kto jak sie ta muza nazywa i kto jest wykonawca ? ? ? o samej reklamie byłu już dawno na cgtalk'u - jeśli chcesz ją zassać, to zajrzyj tutaj. Natomiast co do muzyki - znalazłem taką strone: http://tvadverts.blogspot.com/2005/08/dancing-citroen-transformer.html jest tam podany jakiś tytułi wykonawca, a nawet link do jego strony samego utworu już nie szukałem, ale może to info Ci wystarczy, aby go namierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Ok wielkie THX chyba sie doszukalem wykonawcy ;D Jak by ktos nie wiedzial to : Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 bylo w tym watku juz 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 no sorry illy ale nie wiedzialem pod jakim haslem szukac :/ .. teraz sie domyslam ze citroen bylo by chyba odpowiednie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 moze znajdzie sie ktos kto mnie oswieci... :> Otoz szukam piosenki, ktora jest puszczana przy nauce tanca - cha cha :D Jedyne co pamietam to kawalek tekstu. Na poczatku spiewa sobie facio: "Olaaa chica latina!" a zaraz po nim kilka panienek: "OLA CHICAAA!!! " Wiem,z e to cholernie malo, ale moze jednak ktos bedzie wiedzial o co chodzi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi