Napisano 27 Luty 200619 l Już wiem jak nazywa się kawałek którego szukałem: Hoverphonic - No More Sweet Music, tak jakby ktoś też szukał:)
Napisano 28 Luty 200619 l czy ktos wie jak nazywa sie utwor johna lee hookera, ktory pojawia sie w grze "faust" ??
Napisano 1 Marzec 200619 l poszukuje piosenki graja ja na rmfie starszy kawałeg na początku jest wolna potem szybsza wiem tylko że w refrenie kobitka śpiewa stay with me.mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
Napisano 1 Marzec 200619 l wie ktoś może jak nazywa sie kawałek w którym jest taka żółta (albo pomarańczowa) kukiełka która cały czas macha głową , kawałek jest z przed jakiś 4 lat :P
Napisano 2 Marzec 200619 l ktos widzial nowa reklame Jaguara? (ktos wie gdzie ja sciagnac? ;) ) jest w niej fajna muzyka, ktos zna wykonawce?
Napisano 4 Marzec 200619 l Deus - może coś znajdziesz tu - http://reklamy.tv/index.php pomóżcie ziomy :) http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=18WZTLTWF4LM01FEXBQVR0DMC7 chociaż wykonawca.. plis! pozdrawiam.
Napisano 4 Marzec 200619 l jakiś rok temu było cos takiego jak "dni Wrocławia" (czy cos takiego) i na rynku grał jakiś bardzo znany gitarzysta. ktos wie jak on sie zwie? i moze jest gdzies w necie lista kawałkow ktore wtedy zagrał? bo pare było naprawde świetnych...
Napisano 5 Marzec 200619 l pewnie każdy z was kojarzy tą reklamę citroena c4 (tańczący robot-samochód) ;]. może ktoś w was zna wykonawcę/tytuł piosenki lecącej w tle ?
Napisano 5 Marzec 200619 l mentaller: Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (make me sweat) kiepska ta muzyka :P
Napisano 10 Marzec 200619 l ostatnio uslyszalem w radiu piosenke tekst leci mniej wiecej cos takiego, "oh cherry on", spiewa facet. moze ktos kojazy, wiem ze malo slow ale tyle udalo mi sie wylapac
Napisano 10 Marzec 200619 l Strasznie mi zależy na piosence z reklamy tego batona. To ta reklama co koleś pcha samochód a na stacji benzynowej kupuje sobie CORNY i nie tankuje tylko sobie pcha dalej. Jak
Napisano 10 Marzec 200619 l Strasznie mi zależy na piosence z reklamy tego batona. To ta reklama co koleś pcha samochód a na stacji benzynowej kupuje sobie CORNY i nie tankuje tylko sobie pcha dalej. Jak ktoś wie jaka to piosenka to prosze pisać
Napisano 12 Marzec 200619 l Witam, - motyw z „human traffic”, 2 typków( tych Drums & Bassowców :D) jedzie furką z klubu na wielką imprezę w takiej wielkiej chatce. Podczas kłótni i w czasie jazdy leci sobie w radyjku taki fajny dramik. Niema go na ost niestety, a fajny jest. Jak ktoś zna niech pomoże.
Napisano 12 Marzec 200619 l Witam. Jest sobie reklama INKI .. niewiem jak to sie pisze w kazdym razie chodzi o rozpuszczalną kawe :P .. i jest w niej piosenka .. ona była często w radiu w lato .. podoba mi sie. Zna ktos tytulik ? Dzieki i pozdrawiam :)
Napisano 12 Marzec 200619 l hej mam zapytanko co do piosenki z reklamy nivea hair styling..czy ktos zna moze tytuł i wykonawce...bardzo mi na tym zależy z góry dziękuje:*
Napisano 13 Marzec 200619 l szukam muzyki(melodi) z reklamy coca coli, tej animowanej co jest transmisja z meczu i polacy strzelaja bramke, ponizej z szafy wyskakuje golaso le maczo.
Napisano 13 Marzec 200619 l Witam, - motyw z „human traffic”, 2 typków( tych Drums & Bassowców :D) jedzie furką z klubu na wielką imprezę w takiej wielkiej chatce. Podczas kłótni i w czasie jazdy leci sobie w radyjku taki fajny dramik. Niema go na ost niestety, a fajny jest. Jak ktoś zna niech pomoże. http://img152.imageshack.us/img152/3503/beznazwy17ya.gif i tak w kółko :D
Napisano 13 Marzec 200619 l Może to pomoże, tu jest mptrójeczka zgrana besposrednio z filmu: http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=0SW1R5O7U5XRK0NWVDG3NYJG5X
Napisano 13 Marzec 200619 l Witam szukam tytułu i wykonawcy piosenki usłyszałem ją na kanale telewizyjnym o nazwie tps foot a piosenka czesto sie pojawia gdy jest prezentacja ligi angielskiej [premiership] a w refrenie powtarzane są słowa: coom's september czy jakoś tak. jak to rozgryziecie to ogromny plus dla was
Napisano 13 Marzec 200619 l Kosmoski: niestety nie wiem, a wydawalo mi sie ze znam caly sountrack heh...
Napisano 13 Marzec 200618 l Szukam szukam i ciągle znajduję nie to co trzeba ;) Piosenka się nazywała "Climax" i jest ostrą techniawką, głęboki bas. W refrenie koleś niskim głosem mówi oczywiście CLIMAX i po tym jest (jakto w techniawkach) tum tum tum tum ;). Punkt reputacji od modka (czyli +6) czeka na szczęśliwego znalazcę ;)
Napisano 13 Marzec 200618 l qlimax lub qulimax to cykl imprez raz do roku w holandii, mam seta sprzed stu lat, ale tam nie ma takiego tekstu, impreza w stylu hard house, tyle ci powiem ale looknij na strone tego festiwalu, albo pod juno.co.uk na pierwszym mozliwe ze znajdziesz tracklisty, a na drugim albumy tejze imprezy
Napisano 13 Marzec 200618 l No i nagrody rozdane :] Stay tooned for more, exciting questions from Your favorite post-remover :D
Napisano 16 Marzec 200618 l a jak sie nazywa ta muzyczka co na początku jackassów leci jak jadą w tym wózku
Napisano 17 Marzec 200618 l http://www.youtube.com/watch?v=_T6czU8zW0Q&search=deep%20purple moze mi ktos powiedziec jak sie nazywa drugi kawalek co on gra... ten po zeppelinach? ;)
Napisano 17 Marzec 200618 l z muminków, kiedy przybywa 'Pan Czarodziej' w tle gra typowy japońsko-klimatyczny utwór. Może ktoś ma?
Napisano 17 Marzec 200618 l Z turynu 2006. Piosenka Lennona (chyba) ktora byla tam spiewana przez takiego czarnego. Fani na pewno znaja. Spiewane na otwarciu Olimpiady
Napisano 19 Marzec 200618 l Witam. Jest sobie reklama INKI .. niewiem jak to sie pisze w kazdym razie chodzi o rozpuszczalną kawe :P .. i jest w niej piosenka .. ona była często w radiu w lato .. podoba mi sie. Zna ktos tytulik ? Dzieki i pozdrawiam :) Ann Winsborn - Tonight
Napisano 19 Marzec 200618 l a jak sie nazywa ta muzyczka co na początku jackassów leci jak jadą w tym wózku Carmina burana - O fortuna
Napisano 21 Marzec 200618 l Z turynu 2006. Piosenka Lennona (chyba) ktora byla tam spiewana przez takiego czarnego. Fani na pewno znaja. Spiewane na otwarciu Olimpiady John Lenon - Imagine w turynie spiewał Peter Gabriel
Napisano 21 Marzec 200618 l http://www.charusss.neostrada.pl/szukane/4.mp3 ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie...:D (specjalnie konto zakladałem, by mieć nadzieję, iż tutaj ktoś mi pomoże..:) )
Napisano 22 Marzec 200618 l charusss: znam to ale mam na koncu jezyka, jak sobie przypomne to napisze